E esma 82 Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2015 1.269 1.961 133 30 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #14.381 tontriko .!.: O eli bogrundede olup iskenderde olmayan ne vardi : ( Genişletmek için tıkla... Adı hoşuma gitti herhalde . Zaten kazanamamış
tontriko .!.: O eli bogrundede olup iskenderde olmayan ne vardi : ( Genişletmek için tıkla... Adı hoşuma gitti herhalde . Zaten kazanamamış
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 56.978 300.312 698 30 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #14.382 tontriko .!.: Yanliz masa ortusu coh guzeldi:) Genişletmek için tıkla... Ben gözümu yordu diye oylamadim
tontriko .!.: Yanliz masa ortusu coh guzeldi:) Genişletmek için tıkla... Ben gözümu yordu diye oylamadim
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 56.978 300.312 698 30 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #14.383 tontriko .!.: Yanliz masa ortusu coh guzeldi:) Genişletmek için tıkla... Sen şimdi bana laf mı çarptın benim tezgahımin nesi eksik Ya tabak kenarına düşen pirincin hiç mi Hatri yoktu
tontriko .!.: Yanliz masa ortusu coh guzeldi:) Genişletmek için tıkla... Sen şimdi bana laf mı çarptın benim tezgahımin nesi eksik Ya tabak kenarına düşen pirincin hiç mi Hatri yoktu
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.808 798 30 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #14.384 esma 82 .!.: Adı hoşuma gitti herhalde . Zaten kazanamamış Genişletmek için tıkla... Evet kazanamadi, ama azim var bugun yarin o da kapar madalyayi:)
esma 82 .!.: Adı hoşuma gitti herhalde . Zaten kazanamamış Genişletmek için tıkla... Evet kazanamadi, ama azim var bugun yarin o da kapar madalyayi:)
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.808 798 30 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #14.385 minik meleklerim .!.: Ben gözümu yordu diye oylamadim Genişletmek için tıkla... Bilmiyomki benim hosuma gidiyo o tarz:))
minik meleklerim .!.: Ben gözümu yordu diye oylamadim Genişletmek için tıkla... Bilmiyomki benim hosuma gidiyo o tarz:))
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.808 798 30 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #14.386 minik meleklerim .!.: Sen şimdi bana laf mı çarptın benim tezgahımin nesi eksik Ya tabak kenarına düşen pirincin hiç mi Hatri yoktu Genişletmek için tıkla... Sende pirinc tanesi vardi tabak kenarinda ordan kaybettin:) aguhaha
minik meleklerim .!.: Sen şimdi bana laf mı çarptın benim tezgahımin nesi eksik Ya tabak kenarına düşen pirincin hiç mi Hatri yoktu Genişletmek için tıkla... Sende pirinc tanesi vardi tabak kenarinda ordan kaybettin:) aguhaha
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 56.978 300.312 698 30 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #14.387 tontriko .!.: Bilmiyomki benim hosuma gidiyo o tarz:)) Genişletmek için tıkla... Tamam bı daha tabağımi anamın basma donlarinjn üstünde servis edeyim onlarda renkli
tontriko .!.: Bilmiyomki benim hosuma gidiyo o tarz:)) Genişletmek için tıkla... Tamam bı daha tabağımi anamın basma donlarinjn üstünde servis edeyim onlarda renkli
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.808 798 30 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #14.388 minik meleklerim .!.: Tamam bı daha tabağımi anamın basma donlarinjn üstünde servis edeyim onlarda renkli Genişletmek için tıkla... Sen onunda ustune dokersin biseler:) gerci kategori ne bilmiyozki: ( dokulcek bisey mi degil Mi: (
minik meleklerim .!.: Tamam bı daha tabağımi anamın basma donlarinjn üstünde servis edeyim onlarda renkli Genişletmek için tıkla... Sen onunda ustune dokersin biseler:) gerci kategori ne bilmiyozki: ( dokulcek bisey mi degil Mi: (
C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 57.197 151.847 898 30 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #14.389 Nevreste .!.: Evet içinde et var:)Yarın kategori belli olunca sana özelden adını söylerim:)Ama sakın kimseye söyleme Genişletmek için tıkla... Anladım. Etli kurabiye mi yapcan minik meleklerim .!.: Tamam abla söz sende benimkini söylememiştin zaten ama can tane sakin soyleme Genişletmek için tıkla... Söylemeyin aman cırt tontriko .!.: O eli bogrundede olup iskenderde olmayan ne vardi : ( Genişletmek için tıkla... Cucuk soğan Nevreste .!.: Gelince sanada özelden söylerimİçinde et var benim tarifte:) Genişletmek için tıkla... Tamam bekliyorum N e V a .!.: Ve de pirzolada Genişletmek için tıkla... tontriko .!.: Aynen yaa:)) Genişletmek için tıkla... minik meleklerim .!.: Ahahahaha Fırında kolun nesi eksikti peki şöyle bana Genişletmek için tıkla... Kıskançlar sizi yarışma bu. Seçmene baskı yapmayın Isteyen istediğine verir
Nevreste .!.: Evet içinde et var:)Yarın kategori belli olunca sana özelden adını söylerim:)Ama sakın kimseye söyleme Genişletmek için tıkla... Anladım. Etli kurabiye mi yapcan minik meleklerim .!.: Tamam abla söz sende benimkini söylememiştin zaten ama can tane sakin soyleme Genişletmek için tıkla... Söylemeyin aman cırt tontriko .!.: O eli bogrundede olup iskenderde olmayan ne vardi : ( Genişletmek için tıkla... Cucuk soğan Nevreste .!.: Gelince sanada özelden söylerimİçinde et var benim tarifte:) Genişletmek için tıkla... Tamam bekliyorum N e V a .!.: Ve de pirzolada Genişletmek için tıkla... tontriko .!.: Aynen yaa:)) Genişletmek için tıkla... minik meleklerim .!.: Ahahahaha Fırında kolun nesi eksikti peki şöyle bana Genişletmek için tıkla... Kıskançlar sizi yarışma bu. Seçmene baskı yapmayın Isteyen istediğine verir
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 56.978 300.312 698 30 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #14.390 tontriko .!.: Sen onunda ustune dokersin biseler:) gerci kategori ne bilmiyozki: ( dokulcek bisey mi degil Mi: ( Genişletmek için tıkla... Dökülecek bişey değilse de dokerim ben
tontriko .!.: Sen onunda ustune dokersin biseler:) gerci kategori ne bilmiyozki: ( dokulcek bisey mi degil Mi: ( Genişletmek için tıkla... Dökülecek bişey değilse de dokerim ben
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 295.044 607.865 1.098 43 Malatya 30 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #14.391 tontriko .!.: O banyolar mecburen yapilcak dimi pazar gunu:) c tesi degil pazar sart:)) Genişletmek için tıkla... Bazen Cumartesi yapıyorlar:)Bugün dışarı çıkacağımız için Pazar yapın dedik:)Ama çamaşırları dün yıkadım bugün bir sürü çıktı:)
tontriko .!.: O banyolar mecburen yapilcak dimi pazar gunu:) c tesi degil pazar sart:)) Genişletmek için tıkla... Bazen Cumartesi yapıyorlar:)Bugün dışarı çıkacağımız için Pazar yapın dedik:)Ama çamaşırları dün yıkadım bugün bir sürü çıktı:)
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 295.044 607.865 1.098 43 Malatya 30 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #14.392 -cantanem- .!.: Anladım. Etli kurabiye mi yapcan Söylemeyin aman cırt Cucuk soğan Tamam bekliyorum Kıskançlar sizi yarışma bu. Seçmene baskı yapmayın Isteyen istediğine verir Genişletmek için tıkla... Evet etli kurabiye en sevdiğim
-cantanem- .!.: Anladım. Etli kurabiye mi yapcan Söylemeyin aman cırt Cucuk soğan Tamam bekliyorum Kıskançlar sizi yarışma bu. Seçmene baskı yapmayın Isteyen istediğine verir Genişletmek için tıkla... Evet etli kurabiye en sevdiğim
C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 57.197 151.847 898 30 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #14.393 minik meleklerim .!.: Tamam bı daha tabağımi anamın basma donlarinjn üstünde servis edeyim onlarda renkli Genişletmek için tıkla... Yöresel bir örtü o. Yorum Yaparken biraz dikkat edin.
minik meleklerim .!.: Tamam bı daha tabağımi anamın basma donlarinjn üstünde servis edeyim onlarda renkli Genişletmek için tıkla... Yöresel bir örtü o. Yorum Yaparken biraz dikkat edin.
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 56.978 300.312 698 30 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #14.394 Nevreste .!.: Bazen Cumartesi yapıyorlar:)Bugün dışarı çıkacağımız için Pazar yapın dedik:)Ama çamaşırları dün yıkadım bugün bir sürü çıktı:) Genişletmek için tıkla... O kadar soğuk ki eli mi yıkamaya korkuyorum çocukları cumartesi yikamisti .ne kendimi ne çocukları yoraman ben onları yıkarken boydan islaniyorujmm
Nevreste .!.: Bazen Cumartesi yapıyorlar:)Bugün dışarı çıkacağımız için Pazar yapın dedik:)Ama çamaşırları dün yıkadım bugün bir sürü çıktı:) Genişletmek için tıkla... O kadar soğuk ki eli mi yıkamaya korkuyorum çocukları cumartesi yikamisti .ne kendimi ne çocukları yoraman ben onları yıkarken boydan islaniyorujmm
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 56.978 300.312 698 30 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #14.395 -cantanem- .!.: Yöresel bir örtü o. Yorum Yaparken biraz dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Renkli olmasından bahsettim aşağılamadim cnm
-cantanem- .!.: Yöresel bir örtü o. Yorum Yaparken biraz dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Renkli olmasından bahsettim aşağılamadim cnm
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.808 798 30 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #14.396 minik meleklerim .!.: Dökülecek bişey değilse de dokerim ben Genişletmek için tıkla... O kesin:))
C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 57.197 151.847 898 30 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #14.397 minik meleklerim .!.: Renkli olmasından bahsettim aşağılamadim cnm Genişletmek için tıkla... Renkli don da servis fikri için dedim.
minik meleklerim .!.: Renkli olmasından bahsettim aşağılamadim cnm Genişletmek için tıkla... Renkli don da servis fikri için dedim.
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.808 798 30 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #14.398 Nevreste .!.: Bazen Cumartesi yapıyorlar:)Bugün dışarı çıkacağımız için Pazar yapın dedik:)Ama çamaşırları dün yıkadım bugün bir sürü çıktı:) Genişletmek için tıkla... Bende cocuklari yikiycaktimda usenmistim:)) bugun babalaryls disari ciktilar terlemidlerdi ikisini bir hopp soktum cikardim. Kizida yaptrmistim.. :) camasr sepete bskcam brzdn be var ne yok:)
Nevreste .!.: Bazen Cumartesi yapıyorlar:)Bugün dışarı çıkacağımız için Pazar yapın dedik:)Ama çamaşırları dün yıkadım bugün bir sürü çıktı:) Genişletmek için tıkla... Bende cocuklari yikiycaktimda usenmistim:)) bugun babalaryls disari ciktilar terlemidlerdi ikisini bir hopp soktum cikardim. Kizida yaptrmistim.. :) camasr sepete bskcam brzdn be var ne yok:)
C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 57.197 151.847 898 30 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #14.399 Nevreste .!.: Evet etli kurabiye en sevdiğim Genişletmek için tıkla... Aşure de bile et olduğuna göre. Ne eti kullanacaksın.
Nevreste .!.: Evet etli kurabiye en sevdiğim Genişletmek için tıkla... Aşure de bile et olduğuna göre. Ne eti kullanacaksın.
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 295.044 607.865 1.098 43 Malatya 30 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #14.400 minik meleklerim .!.: O kadar soğuk ki eli mi yıkamaya korkuyorum çocukları cumartesi yikamisti .ne kendimi ne çocukları yoraman ben onları yıkarken boydan islaniyorujmm Genişletmek için tıkla... Bizim burası çok sıcak canım:)Zaten benimkiler büyük kendileri hallediyor:)
minik meleklerim .!.: O kadar soğuk ki eli mi yıkamaya korkuyorum çocukları cumartesi yikamisti .ne kendimi ne çocukları yoraman ben onları yıkarken boydan islaniyorujmm Genişletmek için tıkla... Bizim burası çok sıcak canım:)Zaten benimkiler büyük kendileri hallediyor:)