En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Evet içinde et var:)Yarın kategori belli olunca sana özelden adını söylerim:)Ama sakın kimseye söyleme
Anladım. Etli kurabiye mi yapcan
Tamam abla söz sende benimkini söylememiştin zaten ama can tane sakin soyleme
Söylemeyin aman cırt
O eli bogrundede olup iskenderde olmayan ne vardi : (
Cucuk soğan
Gelince sanada özelden söylerimİçinde et var benim tarifte:)

Tamam bekliyorum

Ahahahaha

Fırında kolun nesi eksikti peki şöyle bana

Kıskançlar sizi yarışma bu. Seçmene baskı yapmayın

Isteyen istediğine verir

O banyolar mecburen yapilcak dimi pazar gunu:) c tesi degil pazar sart:))
Bazen Cumartesi yapıyorlar:)Bugün dışarı çıkacağımız için Pazar yapın dedik:)Ama çamaşırları dün yıkadım bugün bir sürü çıktı:)

Anladım. Etli kurabiye mi yapcan

Söylemeyin aman cırt

Cucuk soğan

Tamam bekliyorum

Kıskançlar sizi yarışma bu. Seçmene baskı yapmayın

Isteyen istediğine verir
Evet etli kurabiye en sevdiğim

Bazen Cumartesi yapıyorlar:)Bugün dışarı çıkacağımız için Pazar yapın dedik:)Ama çamaşırları dün yıkadım bugün bir sürü çıktı:)
O kadar soğuk ki eli mi yıkamaya korkuyorum çocukları cumartesi yikamisti .ne kendimi ne çocukları yoraman ben onları yıkarken boydan islaniyorujmm

Bende cocuklari yikiycaktimda usenmistim:)) bugun babalaryls disari ciktilar terlemidlerdi ikisini bir hopp soktum cikardim. Kizida yaptrmistim.. :) camasr sepete bskcam brzdn be var ne yok:)

O kadar soğuk ki eli mi yıkamaya korkuyorum çocukları cumartesi yikamisti .ne kendimi ne çocukları yoraman ben onları yıkarken boydan islaniyorujmm
Bizim burası çok sıcak canım:)Zaten benimkiler büyük kendileri hallediyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…