En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Ali nazik kazandı., @yasminsay :KK45:

Ödül ve profil madalyası veriliyor + pro değilsen pro üye oluyorsun:KK45:
Ne gibi ödüller mesela profil madalyası dışında. Öyle bildirim gelince oy kullandım. İçeriğini hiç okumadım . Belki sizlere rakip olurum . Ama sizler kadar becerikli değilim :)

Ne gibi ödüller mesela profil madalyası dışında. Öyle bildirim gelince oy kullandım. İçeriğini hiç okumadım . Belki sizlere rakip olurum . Ama sizler kadar becerikli değilim :)
Kime vermistin oyunu:))

Ay kizlar daha bulasiklar duruyo: ( ortalik toparlancak vs: ( bugun bi banyo keyfi yapmisam yerinden kslkasim yok : ( napsam uyku bastirdi..
İş bitmiyor canım hele yemek bulaşık hiç bitmiyor:KK45:Uyu canım sabah erken kalkmak lazım:KK53:

Birakamamkk mutfagi oylece: ( birde 5 te uyaniyorum bu saatte uyursam. Kalkarim birazdan sanirim.
Aynen mutfak öyle bırakılmaz.Sonra kurur daha kötü olur:)Allah kolaylık versin:KK200:

Bende öyle diyordum bak 14 kişi içinde 4 .Oldum bı oyla 3. Lugi N e v a N e v a ya kaptırdım bence katil yarışmak bile guzel

Back