En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Sagol boncuum:) bugun pek gozukmedin sanki:)
Bugün sabah kahvaltı için dışarı çıktık.Sonra biraz dolaştık:)Çocukların banyo,ütü vs derken akşama kadar sadece cepten okudum canım:KK45:Ancak fırsat bulabildim:)

Peki öğlen gelirse ne olacak:KK45:
O zaman tek tarif yaparız:sus:
Benim tarifte var senin tarifte yoksa ne yapayım:işsiz:
Analı kızlı, içli köfte, yuvalama falan mı:110:
Ne gibi ödüller mesela profil madalyası dışında. Öyle bildirim gelince oy kullandım. İçeriğini hiç okumadım . Belki sizlere rakip olurum . Ama sizler kadar becerikli değilim :)
Bekleriz, sizde katılın. Yarışmak eğlenceli:KK45:
Ay kizlar daha bulasiklar duruyo: ( ortalik toparlancak vs: ( bugun bi banyo keyfi yapmisam yerinden kslkasim yok : ( napsam uyku bastirdi..
Kolay gelsin tontiş. Erken yat sabah erken kalkmak lazım malum:KK45:
Kime vermistin oyunu:))
Bana vermişti:süslü:

Evet içinde et var:)Yarın kategori belli olunca sana özelden adını söylerim:)Ama sakın kimseye söyleme:KK45:
Tamam abla söz sende benimkini söylememiştin zaten ama can tane sakin soyleme:sus:

O zaman tek tarif yaparız:sus:

Analı kızlı, içli köfte, yuvalama falan mı:110:

Bekleriz, sizde katılın. Yarışmak eğlenceli:KK45:

Kolay gelsin tontiş. Erken yat sabah erken kalkmak lazım malum:KK45:

Bana vermişti:süslü:
Gelince sanada özelden söylerim:KK45:İçinde et var benim tarifte:)

Tamam abla söz sende benimkini söylememiştin zaten ama can tane sakin soyleme:sus:
Yok canım ben sizin tariflerinizi kimseye söylemem o zaman sürprizi bozuluyor:)Ama siz de kimseye söylemeyin:)

Bugün sabah kahvaltı için dışarı çıktık.Sonra biraz dolaştık:)Çocukların banyo,ütü vs derken akşama kadar sadece cepten okudum canım:KK45:Ancak fırsat bulabildim:)
O banyolar mecburen yapilcak dimi pazar gunu:) c tesi degil pazar sart:))

Back