- 28 Şubat 2011
- 13.902
- 15.968
- 498
Aha lahmacun yapacakBenim tarifte var senin tarifte yoksa ne yapayım![]()
![Deli :deli: :deli:](/images/smiley/deli.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aha lahmacun yapacakBenim tarifte var senin tarifte yoksa ne yapayım![]()
Ben uyumicam:) aguhahaBen erken kalkıyorum sabah hepinizden önce gelip yerimi alırım![]()
Yok artık hahaBen uyumicam:) aguhaha
O benim:)) kazenden bile laf yedik o yuzden : (Aha lahmacun yapacak![]()
Bugün sabah kahvaltı için dışarı çıktık.Sonra biraz dolaştık:)Çocukların banyo,ütü vs derken akşama kadar sadece cepten okudum canımSagol boncuum:) bugun pek gozukmedin sanki:)
Ne sandin? Fanatik olmak bunu gerektirir:)Yok artık haha![]()
Senin olsun hamurisleriyse yeni kategori ben baska şeyler yaparımO benim:)) kazenden bile laf yedik o yuzden : (
O zaman tek tarif yaparızPeki öğlen gelirse ne olacak![]()
Analı kızlı, içli köfte, yuvalama falan mıBenim tarifte var senin tarifte yoksa ne yapayım![]()
Bekleriz, sizde katılın. Yarışmak eğlenceliNe gibi ödüller mesela profil madalyası dışında. Öyle bildirim gelince oy kullandım. İçeriğini hiç okumadım . Belki sizlere rakip olurum . Ama sizler kadar becerikli değilim :)
Kolay gelsin tontiş. Erken yat sabah erken kalkmak lazım malumAy kizlar daha bulasiklar duruyo: ( ortalik toparlancak vs: ( bugun bi banyo keyfi yapmisam yerinden kslkasim yok : ( napsam uyku bastirdi..
Bana vermiştiKime vermistin oyunu:))
Tamam abla söz sende benimkini söylememiştin zaten ama can tane sakin soylemeEvet içinde et var:)Yarın kategori belli olunca sana özelden adını söylerim:)Ama sakın kimseye söyleme![]()
O eli bogrundede olup iskenderde olmayan ne vardi : (Eli böğründe :)
Gelince sanada özelden söylerimO zaman tek tarif yaparız
Analı kızlı, içli köfte, yuvalama falan mı
Bekleriz, sizde katılın. Yarışmak eğlenceli
Kolay gelsin tontiş. Erken yat sabah erken kalkmak lazım malum
Bana vermişti![]()
Ve de pirzoladaO eli bogrundede olup iskenderde olmayan ne vardi : (
Aynen yaa:))Ve de pirzolada![]()
Bakalım becereceğim bişey olursa katılırım belki . Hamur filan açamamda .:)Bende öyle diyordum bak 14 kişi içinde 4 .Oldum bı oyla 3. LugiN e v a ya kaptırdım bence katil yarışmak bile guzel
Yok canım ben sizin tariflerinizi kimseye söylemem o zaman sürprizi bozuluyor:)Ama siz de kimseye söylemeyin:)Tamam abla söz sende benimkini söylememiştin zaten ama can tane sakin soyleme![]()
Yok hamur açmıyoruz:)Bakalım becereceğim bişey olursa katılırım belki . Hamur filan açamamda .:)
O banyolar mecburen yapilcak dimi pazar gunu:) c tesi degil pazar sart:))Bugün sabah kahvaltı için dışarı çıktık.Sonra biraz dolaştık:)Çocukların banyo,ütü vs derken akşama kadar sadece cepten okudum canımAncak fırsat bulabildim:)
AhahahahaO eli bogrundede olup iskenderde olmayan ne vardi : (
Fırında kolun nesi eksikti peki şöyle banaVe de pirzolada![]()
Yanliz masa ortusu coh guzeldi:)Ahahahaha
Fırında kolun nesi eksikti peki şöyle bana![]()
Ben kendimi kimi neva ya söylemiştim bak benim önüme geçtiYok canım ben sizin tariflerinizi kimseye söylemem o zaman sürprizi bozuluyor:)Ama siz de kimseye söylemeyin:)