Adı hoşuma gitti herhalde . Zaten kazanamamışO eli bogrundede olup iskenderde olmayan ne vardi : (
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adı hoşuma gitti herhalde . Zaten kazanamamışO eli bogrundede olup iskenderde olmayan ne vardi : (
Ben gözümu yordu diye oylamadimYanliz masa ortusu coh guzeldi:)
Sen şimdi bana laf mı çarptın benim tezgahımin nesi eksikYanliz masa ortusu coh guzeldi:)
Evet kazanamadi, ama azim var bugun yarin o da kapar madalyayi:)Adı hoşuma gitti herhalde . Zaten kazanamamış
Bilmiyomki benim hosuma gidiyo o tarz:))Ben gözümu yordu diye oylamadim![]()
Sende pirinc tanesi vardi tabak kenarinda ordan kaybettin:) aguhahaSen şimdi bana laf mı çarptın benim tezgahımin nesi eksik
Ya tabak kenarına düşen pirincin hiç mi Hatri yoktu![]()
Tamam bı daha tabağımi anamın basma donlarinjn üstünde servis edeyim onlarda renkliBilmiyomki benim hosuma gidiyo o tarz:))
Sen onunda ustune dokersin biseler:) gerci kategori ne bilmiyozki: ( dokulcek bisey mi degilTamam bı daha tabağımi anamın basma donlarinjn üstünde servis edeyim onlarda renkli![]()
Anladım. Etli kurabiye mi yapcanEvet içinde et var:)Yarın kategori belli olunca sana özelden adını söylerim:)Ama sakın kimseye söyleme![]()
Söylemeyin aman cırtTamam abla söz sende benimkini söylememiştin zaten ama can tane sakin soyleme![]()
Cucuk soğanO eli bogrundede olup iskenderde olmayan ne vardi : (
Gelince sanada özelden söylerimİçinde et var benim tarifte:)
Ve de pirzolada![]()
Aynen yaa:))
Ahahahaha
Fırında kolun nesi eksikti peki şöyle bana![]()
Dökülecek bişey değilse de dokerim benSen onunda ustune dokersin biseler:) gerci kategori ne bilmiyozki: ( dokulcek bisey mi degil
Mi: (
Bazen Cumartesi yapıyorlar:)Bugün dışarı çıkacağımız için Pazar yapın dedik:)Ama çamaşırları dün yıkadım bugün bir sürü çıktı:)O banyolar mecburen yapilcak dimi pazar gunu:) c tesi degil pazar sart:))
Evet etli kurabiye en sevdiğimAnladım. Etli kurabiye mi yapcan
Söylemeyin aman cırt
Cucuk soğan
Tamam bekliyorum
Kıskançlar siziyarışma bu. Seçmene baskı yapmayın
Isteyen istediğine verir![]()
Yöresel bir örtü o. Yorum Yaparken biraz dikkat edin.Tamam bı daha tabağımi anamın basma donlarinjn üstünde servis edeyim onlarda renkli![]()
O kadar soğuk ki eli mi yıkamaya korkuyorum çocukları cumartesi yikamisti .ne kendimi ne çocukları yoraman ben onları yıkarken boydan islaniyorujmmBazen Cumartesi yapıyorlar:)Bugün dışarı çıkacağımız için Pazar yapın dedik:)Ama çamaşırları dün yıkadım bugün bir sürü çıktı:)
Renkli olmasından bahsettim aşağılamadim cnmYöresel bir örtü o. Yorum Yaparken biraz dikkat edin.
O kesin:))Dökülecek bişey değilse de dokerim ben![]()
Renkli don da servis fikri için dedim.Renkli olmasından bahsettim aşağılamadim cnm
Bende cocuklari yikiycaktimda usenmistim:)) bugun babalaryls disari ciktilar terlemidlerdi ikisini bir hopp soktum cikardim. Kizida yaptrmistim.. :) camasr sepete bskcam brzdn be var ne yok:)Bazen Cumartesi yapıyorlar:)Bugün dışarı çıkacağımız için Pazar yapın dedik:)Ama çamaşırları dün yıkadım bugün bir sürü çıktı:)
Aşure de bile et olduğuna göre.Evet etli kurabiye en sevdiğim![]()
Bizim burası çok sıcak canım:)Zaten benimkiler büyük kendileri hallediyor:)O kadar soğuk ki eli mi yıkamaya korkuyorum çocukları cumartesi yikamisti .ne kendimi ne çocukları yoraman ben onları yıkarken boydan islaniyorujmm![]()