En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Evet içinde et var:)Yarın kategori belli olunca sana özelden adını söylerim:)Ama sakın kimseye söyleme:KK45:
Anladım. Etli kurabiye mi yapcan:KK53:
Tamam abla söz sende benimkini söylememiştin zaten ama can tane sakin soyleme:sus:
Söylemeyin aman cırt:63:
O eli bogrundede olup iskenderde olmayan ne vardi : (
Cucuk soğan:KK45:
Gelince sanada özelden söylerim:KK45:İçinde et var benim tarifte:)

Tamam bekliyorum

Ahahahaha

Fırında kolun nesi eksikti peki şöyle bana :ukala:

Kıskançlar sizi:63: yarışma bu. Seçmene baskı yapmayınEn Büyük KK

Isteyen istediğine verir:sinirli:

O banyolar mecburen yapilcak dimi pazar gunu:) c tesi degil pazar sart:))
Bazen Cumartesi yapıyorlar:)Bugün dışarı çıkacağımız için Pazar yapın dedik:)Ama çamaşırları dün yıkadım bugün bir sürü çıktı:)

Anladım. Etli kurabiye mi yapcan:KK53:

Söylemeyin aman cırt:63:

Cucuk soğan:KK45:

Tamam bekliyorum

Kıskançlar sizi:63: yarışma bu. Seçmene baskı yapmayınEn Büyük KK

Isteyen istediğine verir:sinirli:
Evet etli kurabiye en sevdiğim:70:

Bazen Cumartesi yapıyorlar:)Bugün dışarı çıkacağımız için Pazar yapın dedik:)Ama çamaşırları dün yıkadım bugün bir sürü çıktı:)
O kadar soğuk ki eli mi yıkamaya korkuyorum çocukları cumartesi yikamisti .ne kendimi ne çocukları yoraman ben onları yıkarken boydan islaniyorujmm :KK51:

Bende cocuklari yikiycaktimda usenmistim:)) bugun babalaryls disari ciktilar terlemidlerdi ikisini bir hopp soktum cikardim. Kizida yaptrmistim.. :) camasr sepete bskcam brzdn be var ne yok:)

O kadar soğuk ki eli mi yıkamaya korkuyorum çocukları cumartesi yikamisti .ne kendimi ne çocukları yoraman ben onları yıkarken boydan islaniyorujmm :KK51:
Bizim burası çok sıcak canım:)Zaten benimkiler büyük kendileri hallediyor:)

Back