Canim benim öncelikle çok geçmiş olsun. Rabbim sağlıkla buyutmeyi nasip etsin.Arkadaslar mesajlarinizi şimdi okudum tek tek alintilayamadim.hepinizden Allah razi olsun dualarinizi hic eksik etmediginiz icin.Allaha şükür dogumum dün gerceklesti.normal doğum oldu ama felaket ilerledi hersey.nerden baksaniz 30 dikisim vardir.suni sanciyla hic acilmam olmayinca doktor bebegimin suyunu patlatti.ondan sonra felaket bir sanci girdi.dayanamadim en son epidural anestezi istedim.o sekilde dogum yapabildim.ama ne cektigimi bi ben bir Allah bilir.suanda da sikintilarim devam ediyor.katı şeyler yemeye korkuyorum zira dkkislerim makatima kadar var.kolostrum var ama daha sütum gelmedi.corba ictim hipin süt cayini iciyorum meyve suyu ayran falan iciyorum ama süt inmiyor.ve bebegimi dunden beri mamayla besliyorumcok üzülüyorum.goguslerim bombos adeta.üstelik ben bu emdirme işini beceremedim.memeyi cocugun agzina tutmayi beceremedim bir türlü.aslinda kavrayabilse cok guzel emiyor ama bende mi bi tuhaflik var anlamadim.cok kotuyum
Canım merhaba kıyma ile yapılacak tarifleri kabul etmedik:)Ayrıca bazı arkadaşlar tariflerini bildirdi.Son hafta bile yapacağız dediler ama yapmadılar:)Yoksa yapılmasaydı ve uygun olsaydı mutlaka sana verirdim:)
Yeni kategoriye bekliyorum:)
Gozun aydin cok sevindim senin adina. Dogum her turlu zor canim. Sana birileri yardimcinolmuyo mu? Hastanede misin evde mi? Cocuk meneyi tutsun diye?? Duyduguma gore annem yaninda? Bebek kocaman agzini actiginda neme ucunu agzina tikican. Yaninda olsamda gostersem keske : (Arkadaslar mesajlarinizi şimdi okudum tek tek alintilayamadim.hepinizden Allah razi olsun dualarinizi hic eksik etmediginiz icin.Allaha şükür dogumum dün gerceklesti.normal doğum oldu ama felaket ilerledi hersey.nerden baksaniz 30 dikisim vardir.suni sanciyla hic acilmam olmayinca doktor bebegimin suyunu patlatti.ondan sonra felaket bir sanci girdi.dayanamadim en son epidural anestezi istedim.o sekilde dogum yapabildim.ama ne cektigimi bi ben bir Allah bilir.suanda da sikintilarim devam ediyor.katı şeyler yemeye korkuyorum zira dkkislerim makatima kadar var.kolostrum var ama daha sütum gelmedi.corba ictim hipin süt cayini iciyorum meyve suyu ayran falan iciyorum ama süt inmiyor.ve bebegimi dunden beri mamayla besliyorumcok üzülüyorum.goguslerim bombos adeta.üstelik ben bu emdirme işini beceremedim.memeyi cocugun agzina tutmayi beceremedim bir türlü.aslinda kavrayabilse cok guzel emiyor ama bende mi bi tuhaflik var anlamadim.cok kotuyum
Beytiyi bende istemistimde alinmisti.. kategori kiyma olursa yapilir elbet:))Beyti olsaydı, benimdi nevoş, nereye veriyorsun.onu yapsaydim bundan daha fazla oy almıştım. Kimse oy vermedi. tavuk da bile 36 oy almıştım.
Arkadaslar mesajlarinizi şimdi okudum tek tek alintilayamadim.hepinizden Allah razi olsun dualarinizi hic eksik etmediginiz icin.Allaha şükür dogumum dün gerceklesti.normal doğum oldu ama felaket ilerledi hersey.nerden baksaniz 30 dikisim vardir.suni sanciyla hic acilmam olmayinca doktor bebegimin suyunu patlatti.ondan sonra felaket bir sanci girdi.dayanamadim en son epidural anestezi istedim.o sekilde dogum yapabildim.ama ne cektigimi bi ben bir Allah bilir.suanda da sikintilarim devam ediyor.katı şeyler yemeye korkuyorum zira dkkislerim makatima kadar var.kolostrum var ama daha sütum gelmedi.corba ictim hipin süt cayini iciyorum meyve suyu ayran falan iciyorum ama süt inmiyor.ve bebegimi dunden beri mamayla besliyorumcok üzülüyorum.goguslerim bombos adeta.üstelik ben bu emdirme işini beceremedim.memeyi cocugun agzina tutmayi beceremedim bir türlü.aslinda kavrayabilse cok guzel emiyor ama bende mi bi tuhaflik var anlamadim.cok kotuyum
Senin istediğinde benimdi işte. Hatta o gün iskender senin değil başka birinindi. Senin de tarif değişti ya. Inşallah bu sefer sonradan degisiklik olmaz.Beytiyi bende istemistimde alinmisti.. kategori kiyma olursa yapilir elbet:))
Hee evet ne istedysem kapilar yuzume kapaniyodu:))Senin istediğinde benimdi işte. Hatta o gün iskender senin değil başka birinindi. Senin de tarif değişti ya. Inşallah bu sefer sonradan degisiklik olmaz.
Inşallah bu sefer bir aksilik olmaz. :)Hee evet ne istedysem kapilar yuzume kapaniyodu:))
Evet uyudum erkenden simdide uyandim ama deli gibi uykusuzum. Brzdan cocuklarda uyanir : (Inşallah bu sefer bir aksilik olmaz. :)
Dün akşam yoktun, erken mi yattın.
Ben bel ağrısından uyandım. Adetim yaklaşınca böyle oluyor.
3 tane Bebe olunca zor olur. :) Allah kolaylık versin canım.Evet uyudum erkenden simdide uyandim ama deli gibi uykusuzum. Brzdan cocuklarda uyanir : (
Sicsk tut karnini ayagini beli iyi geliyo genelde
Sagol canim hepimize kokaylik versin.3 tane Bebe olunca zor olur. :) Allah kolaylık versin canım.
Dediğin gibi sıcak tutayım. Şort askılı yatarsam sonum bu olur.
Bende bir problem var. 5 6 aydır farkındayım. Dizlerden aşağısı tuhaf. Adını tarif edemediğim bir durum var. Sürekli gerinmek istiyor sanki. Hareket edince geçecek gibi geliyor. Bilmiyorum, netten baktım. Hareketsiz bacak sendromu çıktı. : (Sagol canim hepimize kokaylik versin.
Hava sicak olunca mecburen ole yatiyosun, ana dn onemlisi ayaklari usutmicen
Sen niye erken kalktınGünaydın
Sen niye erken kalktın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?