En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Arkadaslar mesajlarinizi şimdi okudum tek tek alintilayamadim.hepinizden Allah razi olsun dualarinizi hic eksik etmediginiz icin.Allaha şükür dogumum dün gerceklesti.normal doğum oldu ama felaket ilerledi hersey.nerden baksaniz 30 dikisim vardir.suni sanciyla hic acilmam olmayinca doktor bebegimin suyunu patlatti.ondan sonra felaket bir sanci girdi.dayanamadim en son epidural anestezi istedim.o sekilde dogum yapabildim.ama ne cektigimi bi ben bir Allah bilir.suanda da sikintilarim devam ediyor.katı şeyler yemeye korkuyorum zira dkkislerim makatima kadar var.kolostrum var ama daha sütum gelmedi.corba ictim hipin süt cayini iciyorum meyve suyu ayran falan iciyorum ama süt inmiyor.ve bebegimi dunden beri mamayla besliyorum :KK43: cok üzülüyorum.goguslerim bombos adeta.üstelik ben bu emdirme işini beceremedim.memeyi cocugun agzina tutmayi beceremedim bir türlü.aslinda kavrayabilse cok guzel emiyor ama bende mi bi tuhaflik var anlamadim.cok kotuyum:KK43:
Canim benim öncelikle çok geçmiş olsun. Rabbim sağlıkla buyutmeyi nasip etsin.

Doğum ilk hafta zor geçiyor malesef. Ben sezaryen ile doğum yapmıştim. Geçecek inşallah, sakin ol.

Sütün gelir, sakın vazgeçme. Emzirmeden önce göğüslerini sıcak su ile yıka. Bol hurma kuru incir ye. Yoğurt çorbası, rezene çayı iç. Aptamilin süt yapan bir ürünü var, adı lactamil. Ondan alıp iç. Emin ol bu sıkıntıyı çoğu kişi çekiyor. Süt pompası da yardımcı olabilir.

Benimde bi kaç gün sütum gelmedi. Oğlum 350 gr verdi, 2 günde. Bişey olmaz gelecektir. Emrirken kucağına yastıkta al. Daha rahat edersin. Memenin ucu çok küçükse, meme uçları satılıyor, onlardan alabilirsin. Çok geçmiş olsun tekrar. Bebeğini sağlıkla büyüt. :KK200::nazar::anne::KK15:

Canım merhaba kıyma ile yapılacak tarifleri kabul etmedik:)Ayrıca bazı arkadaşlar tariflerini bildirdi.Son hafta bile yapacağız dediler ama yapmadılar:)Yoksa yapılmasaydı ve uygun olsaydı mutlaka sana verirdim:)
Yeni kategoriye bekliyorum:)

Beyti olsaydı, benimdi nevoş, nereye veriyorsun. :KK14: onu yapsaydim bundan daha fazla oy almıştım. Kimse oy vermedi. :KK12: tavuk da bile 36 oy almıştım. :kızgın:

Arkadaslar mesajlarinizi şimdi okudum tek tek alintilayamadim.hepinizden Allah razi olsun dualarinizi hic eksik etmediginiz icin.Allaha şükür dogumum dün gerceklesti.normal doğum oldu ama felaket ilerledi hersey.nerden baksaniz 30 dikisim vardir.suni sanciyla hic acilmam olmayinca doktor bebegimin suyunu patlatti.ondan sonra felaket bir sanci girdi.dayanamadim en son epidural anestezi istedim.o sekilde dogum yapabildim.ama ne cektigimi bi ben bir Allah bilir.suanda da sikintilarim devam ediyor.katı şeyler yemeye korkuyorum zira dkkislerim makatima kadar var.kolostrum var ama daha sütum gelmedi.corba ictim hipin süt cayini iciyorum meyve suyu ayran falan iciyorum ama süt inmiyor.ve bebegimi dunden beri mamayla besliyorum :KK43: cok üzülüyorum.goguslerim bombos adeta.üstelik ben bu emdirme işini beceremedim.memeyi cocugun agzina tutmayi beceremedim bir türlü.aslinda kavrayabilse cok guzel emiyor ama bende mi bi tuhaflik var anlamadim.cok kotuyum:KK43:
Gozun aydin cok sevindim senin adina. Dogum her turlu zor canim. Sana birileri yardimcinolmuyo mu? Hastanede misin evde mi? Cocuk meneyi tutsun diye?? Duyduguma gore annem yaninda? Bebek kocaman agzini actiginda neme ucunu agzina tikican. Yaninda olsamda gostersem keske : (

Sutun tam manasiyla gelmesi 4. Gun olur. Ondan once su gibi birsey gelir, ama bunun icin bebegin emmesi lazim.

Dikislerinde 7. Gunden sonra iyilesmeye baslar dokulmeye baslar hersey normalse.

Kabiz olmamaya dikkat et .. sabah kalkinca ac karnina ilik balli su ic kabizligi onler.Lifli gidalar ve bolca su tuket.

Beyti olsaydı, benimdi nevoş, nereye veriyorsun. :KK14: onu yapsaydim bundan daha fazla oy almıştım. Kimse oy vermedi. :KK12: tavuk da bile 36 oy almıştım. :kızgın:
Beytiyi bende istemistimde alinmisti.. kategori kiyma olursa yapilir elbet:))

Gözünüzaydın hayırlı olsun.. kendinizi üzmeyin süt iner geç olur ama iner.. kendinize de dikkat etmeniz gerek.. havuç suyu için.. ben doğumdan sonra kuzenlerim demişti.. güç verir vitamin topların diye..

Beytiyi bende istemistimde alinmisti.. kategori kiyma olursa yapilir elbet:))
Senin istediğinde benimdi işte. Hatta o gün iskender senin değil başka birinindi. Senin de tarif değişti ya. Inşallah bu sefer sonradan degisiklik olmaz.:confused:

Senin istediğinde benimdi işte. Hatta o gün iskender senin değil başka birinindi. Senin de tarif değişti ya. Inşallah bu sefer sonradan degisiklik olmaz.:confused:
Hee evet ne istedysem kapilar yuzume kapaniyodu:))

Hee evet ne istedysem kapilar yuzume kapaniyodu:))
Inşallah bu sefer bir aksilik olmaz. :)

Dün akşam yoktun, erken mi yattın.
Ben bel ağrısından uyandım. Adetim yaklaşınca böyle oluyor. o_O

Inşallah bu sefer bir aksilik olmaz. :)

Dün akşam yoktun, erken mi yattın.
Ben bel ağrısından uyandım. Adetim yaklaşınca böyle oluyor. o_O
Evet uyudum erkenden simdide uyandim ama deli gibi uykusuzum. Brzdan cocuklarda uyanir : (

Sicsk tut karnini ayagini beli iyi geliyo genelde

Evet uyudum erkenden simdide uyandim ama deli gibi uykusuzum. Brzdan cocuklarda uyanir : (

Sicsk tut karnini ayagini beli iyi geliyo genelde
3 tane Bebe olunca zor olur. :) Allah kolaylık versin canım.

Dediğin gibi sıcak tutayım. Şort askılı yatarsam sonum bu olur. :kızgın:

3 tane Bebe olunca zor olur. :) Allah kolaylık versin canım.

Dediğin gibi sıcak tutayım. Şort askılı yatarsam sonum bu olur. :kızgın:
Sagol canim hepimize kokaylik versin.

Hava sicak olunca mecburen ole yatiyosun, ana dn onemlisi ayaklari usutmicen

Sagol canim hepimize kokaylik versin.

Hava sicak olunca mecburen ole yatiyosun, ana dn onemlisi ayaklari usutmicen
Bende bir problem var. 5 6 aydır farkındayım. Dizlerden aşağısı tuhaf. Adını tarif edemediğim bir durum var. Sürekli gerinmek istiyor sanki. Hareket edince geçecek gibi geliyor. Bilmiyorum, netten baktım. Hareketsiz bacak sendromu çıktı. : (

Back