En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Inşallah canım. Her yarışma bir umut.sonu hep hüsran. :olamaz:

Nasılsın ? Sende tavuk şampiyonusun:-)
İyiyim şükür canım çalışmalara başladım .kategoriyi merak ediyorum ama katılmıycam kendime engl olmam lazm :bicak:

Arkadaslar mesajlarinizi şimdi okudum tek tek alintilayamadim.hepinizden Allah razi olsun dualarinizi hic eksik etmediginiz icin.Allaha şükür dogumum dün gerceklesti.normal doğum oldu ama felaket ilerledi hersey.nerden baksaniz 30 dikisim vardir.suni sanciyla hic acilmam olmayinca doktor bebegimin suyunu patlatti.ondan sonra felaket bir sanci girdi.dayanamadim en son epidural anestezi istedim.o sekilde dogum yapabildim.ama ne cektigimi bi ben bir Allah bilir.suanda da sikintilarim devam ediyor.katı şeyler yemeye korkuyorum zira dkkislerim makatima kadar var.kolostrum var ama daha sütum gelmedi.corba ictim hipin süt cayini iciyorum meyve suyu ayran falan iciyorum ama süt inmiyor.ve bebegimi dunden beri mamayla besliyorum :KK43: cok üzülüyorum.goguslerim bombos adeta.üstelik ben bu emdirme işini beceremedim.memeyi cocugun agzina tutmayi beceremedim bir türlü.aslinda kavrayabilse cok guzel emiyor ama bende mi bi tuhaflik var anlamadim.cok kotuyum:KK43:
Allah güzel olur versin bebeğine :)

Daha rahat bir emzirme için bebeğinin altına yumuşak bir yastık köy onu meme ne doğru yükseltecrk

Zaten şuan rahat oturamazsin dikislerdn dolayı bu da emzirmeyi kolaylaştırır

Büyük tuvaletine her gün muhakkak cik kabız olursan çok kötü oluyor dikişler olduğu için hatta lifli şeyler ye bol bol hem süt yapar hem seni rahatlatır

Rabbim güzel ömür versin sağlıkla huzurla büyüsün ins ❤️

Komşunun birinden aynen bu ses geliyor, ağzına kürekle vurasım var. Pazar sabahı neye bu kadar mutlu acaba:işsiz:

Ayy bu adam komik ya ama bir süre sonra sinir bozucu ://

Kısa sürede de sinirimi bozdu, daha tam ayılamamışız ses kalk beni boğ diyor:KK47:

Bilmiyorum ki adam gerçek diyor:KK51:
Bizde de horoz ve tavuk seslerinden uyunmuyor, sabaha karşı 04:30 sularında bir başlıyorlar 10 a kadar susmak yok.

Komşunun evi 250 m ilerimizde, sen git koca bahçe içinde, benim yatak odamın dibine kümes yap. Az kaldı zabıtayı aramama.:işsiz:

Komşunun birinden aynen bu ses geliyor, ağzına kürekle vurasım var. Pazar sabahı neye bu kadar mutlu acaba:işsiz:

Demek ki kontrolleri kaybetti:KK45:
Bizde de horoz ve tavuk seslerinden uyunmuyor, sabaha karşı 04:30 sularında bir başlıyorlar 10 a kadar susmak yok.

Komşunun evi 250 m ilerimizde, sen git koca bahçe içinde, benim yatak odamın dibine kümes yap. Az kaldı zabıtayı aramama.:işsiz:
Çok sinir bozucu, bende sabah gelen çöp kamyonlarına sinir oluyorum:KK53:

Benim tekrar eden seslere hiç tahammülüm yok, hele bu yaz dehşet geçti, ara gitsin ya kendi evine yakın yere yapsın kümesini.

Benim tekrar eden seslere hiç tahammülüm yok, hele bu yaz dehşet geçti, ara gitsin ya kendi evine yakın yere yapsın kümesini.
Yan bahçede yerimiz varmış, kayınpederim sabret ben halledeceğim dedi. Mahkemelik işimiz varmış, son demleri kızım dedi. Mecbur susuyorum. İnan o hayvancıklar can olmasa, Allahtan korkmasam, yapacağımı ben biliyorum. Yaz başından beri, delirdik.:olamaz:

Yan bahçede yerimiz varmış, kayınpederim sabret ben halledeceğim dedi. Mahkemelik işimiz varmış, son demleri kızım dedi. Mecbur susuyorum. İnan o hayvancıklar can olmasa, Allahtan korkmasam, yapacağımı ben biliyorum. Yaz başından beri, delirdik.:olamaz:
Hayvanların suçu yok ki sahibine yapacaksın:sopa:

Hayvanların suçu yok ki sahibine yapacaksın:sopa:
Sahibi tam bir leş insan.
Çamaşırları asarım, bahçede ateş yakar. Ot çöp ne varsa yakar, sabah 6 da fıskiyeleri açar, bütün ses eve girer. Bir ara koçlar besledi, o da bizim yatak odalarının dibindeydi, kokudan camları açamadık yaz boyu. Ben dellenip bağırmaya başlayınca, kaçıyor. Allahtan korkmaz, kuldan utanmaz bir karı-koca.
Delirtme çabasında, kadastro jandarma ile dayansın da bahçeye, o zaman göreceğim o nemrut suratını.

Sahibi tam bir leş insan.
Çamaşırları asarım, bahçede ateş yakar. Ot çöp ne varsa yakar, sabah 6 da fıskiyeleri açar, bütün ses eve girer. Bir ara koçlar besledi, o da bizim yatak odalarının dibindeydi, kokudan camları açamadık yaz boyu. Ben dellenip bağırmaya başlayınca, kaçıyor. Allahtan korkmaz, kuldan utanmaz bir karı-koca.
Delirtme çabasında, kadastro jandarma ile dayansın da bahçeye, o zaman göreceğim o nemrut suratını.
İnsan ilişkileri zor, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın, insanın evinde huzuru olmuyor.

Back