- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BendeAynen ben de bu mevsimden sonra yaza kadar hep spor giyiyorumKışın bot bile çok giyinmem:)
Amin inşaallah canımTeşekkür ediyorum herkese, keyifli muhabbetlerle geçti bu kategori.
Diğer kategorilerimizde böyle eğlenceli ve daha fazla katılımlı geçer inşallah![]()
Teşekkür ederiz canımNe kadar güzel tariflerellerinize emeğinize sağlık
![]()
Yarın 1500 olur mu1400 sayfaya az kaldı![]()
Aynen ben de giyemiyorumBendealdım o Kdar ama giymiyorm
![]()
![]()
Yeni kategori açılmazsa olabilirYarın 1500 olur mu![]()
Ben aldım o kadar cokki topuklu ayakkabı bot vs ama sor kaç kere giydinAynen ben de giyemiyorumBazen kıyafete uysun diye giyiyorum.Hatta ayakkabıya uygun kıyafet ayarlıyorum.Her yerde olmuyor
![]()
Yeni kategori açılmazsa olabilir![]()
Kazen olaya el koydu ve kıyma ile yapılacak tüm tarifleri diskalifiye ettiYarım saattir tarifleri inceliyorum ben inceleyene kadar oylama bitmiş.
Nevreste hanımcığım hani kimse Beyti yapmamış ben yapıcaktım başkası almış diye vazgeçtim.
Herkese küs![]()
Hii doğru dikkatimi çekmedi kıymalı bir yemek yok listede.Kazen olaya el koydu ve kıyma ile yapılacak tüm tarifleri diskalifiye etti![]()
Canım merhaba kıyma ile yapılacak tarifleri kabul etmedik:)Ayrıca bazı arkadaşlar tariflerini bildirdi.Son hafta bile yapacağız dediler ama yapmadılar:)Yoksa yapılmasaydı ve uygun olsaydı mutlaka sana verirdim:)Yarım saattir tarifleri inceliyorum ben inceleyene kadar oylama bitmiş.
Nevreste hanımcığım hani kimse Beyti yapmamış ben yapıcaktım başkası almış diye vazgeçtim.
Herkese küs![]()
Kollarımı sıvadım yeni kategoriyi bekliyorum o zamanCanım merhaba kıyma ile yapılacak tarifleri kabul etmedik:)Ayrıca bazı arkadaşlar tariflerini bildirdi.Son hafta bile yapacağız dediler ama yapmadılar:)Yoksa yapılmasaydı ve uygun olsaydı mutlaka sana verirdim:)
Yeni kategoriye bekliyorum:)
Ya sen daha gençsin benden geçti ben sadece özel günlerde giyiyorumBen aldım o kadar cokki topuklu ayakkabı bot vs ama sor kaç kere giydinev içinde zaten giyemiyorm babet daha güzel oluyor dışarda da iki bebeyle ayağımı kirarim kesin
ah ah genclikteydi hersey
![]()
Tarif çok mutlaka bulursun:)Bu gece rahatça, uykum sabah vardiyasına bağlı olmadan uyuyabilirim.
Yeni kategori açılır mı acep, saat mi kursam yine![]()
Takipte kal canım yarın veya Pazartesi yeni kategorimiz açılır:)Kollarımı sıvadım yeni kategoriyi bekliyorum o zaman![]()
Sadece cemiyetlerde giyiyorum, onda da arabadan inmeden giyiyorum, arabaya binerken çıkartıyorum.Ya sen daha gençsin benden geçti ben sadece özel günlerde giyiyorumEv içinde var.Hatta birini aldım 1 sefer dahi giymedim
Hangi akla hizmet aldıysam
![]()
O zaman saat kurmayacağımTarif çok mutlaka bulursun:)
Ay ne genci abla yaaa resmen coktumYa sen daha gençsin benden geçti ben sadece özel günlerde giyiyorumEv içinde var.Hatta birini aldım 1 sefer dahi giymedim
Hangi akla hizmet aldıysam
![]()