En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Aynen ben de giyemiyorum:KK45:Bazen kıyafete uysun diye giyiyorum.Hatta ayakkabıya uygun kıyafet ayarlıyorum.Her yerde olmuyor:KK70:
Ben aldım o kadar cokki topuklu ayakkabı bot vs ama sor kaç kere giydin :D ev içinde zaten giyemiyorm babet daha güzel oluyor dışarda da iki bebeyle ayağımı kirarim kesin :D ah ah genclikteydi hersey :D

Yarım saattir tarifleri inceliyorum ben inceleyene kadar oylama bitmiş.

Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. hanımcığım hani kimse Beyti yapmamış ben yapıcaktım başkası almış diye vazgeçtim.

Herkese küs :63:
Canım merhaba kıyma ile yapılacak tarifleri kabul etmedik:)Ayrıca bazı arkadaşlar tariflerini bildirdi.Son hafta bile yapacağız dediler ama yapmadılar:)Yoksa yapılmasaydı ve uygun olsaydı mutlaka sana verirdim:)
Yeni kategoriye bekliyorum:)

Canım merhaba kıyma ile yapılacak tarifleri kabul etmedik:)Ayrıca bazı arkadaşlar tariflerini bildirdi.Son hafta bile yapacağız dediler ama yapmadılar:)Yoksa yapılmasaydı ve uygun olsaydı mutlaka sana verirdim:)
Yeni kategoriye bekliyorum:)
Kollarımı sıvadım yeni kategoriyi bekliyorum o zaman :KK200::kk77:

Ben aldım o kadar cokki topuklu ayakkabı bot vs ama sor kaç kere giydin :KK70: ev içinde zaten giyemiyorm babet daha güzel oluyor dışarda da iki bebeyle ayağımı kirarim kesin :KK70: ah ah genclikteydi hersey :KK70:
Ya sen daha gençsin benden geçti ben sadece özel günlerde giyiyorum:70:Ev içinde var.Hatta birini aldım 1 sefer dahi giymedim:70:Hangi akla hizmet aldıysam:70:

Ya sen daha gençsin benden geçti ben sadece özel günlerde giyiyorum:KK70:Ev içinde var.Hatta birini aldım 1 sefer dahi giymedim:KK70:Hangi akla hizmet aldıysam:KK70:
Sadece cemiyetlerde giyiyorum, onda da arabadan inmeden giyiyorum, arabaya binerken çıkartıyorum.
:KK70:

Back