En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Bende bir problem var. 5 6 aydır farkındayım. Dizlerden aşağısı tuhaf. Adını tarif edemediğim bir durum var. Sürekli gerinmek istiyor sanki. Hareket edince geçecek gibi geliyor. Bilmiyorum, netten baktım. Hareketsiz bacak sendromu çıktı. : (
Insan kendi doktorudur ama taniyi kendin koyma doktora git mutlaka

Gideceğim, tüp bebek tedavisine başlayacağım. Ilac falan verir diye gitmiyorum.
Yaw olur mu? Sen saglikli olmazsan nasil gebelik gecirceksin? Bide dogumu ilerisi var. 3 gun degilki gebelik 9 ay. Bence git canim yaa..brlki korkacagin birseyde yoktur

Arkadaslar mesajlarinizi şimdi okudum tek tek alintilayamadim.hepinizden Allah razi olsun dualarinizi hic eksik etmediginiz icin.Allaha şükür dogumum dün gerceklesti.normal doğum oldu ama felaket ilerledi hersey.nerden baksaniz 30 dikisim vardir.suni sanciyla hic acilmam olmayinca doktor bebegimin suyunu patlatti.ondan sonra felaket bir sanci girdi.dayanamadim en son epidural anestezi istedim.o sekilde dogum yapabildim.ama ne cektigimi bi ben bir Allah bilir.suanda da sikintilarim devam ediyor.katı şeyler yemeye korkuyorum zira dkkislerim makatima kadar var.kolostrum var ama daha sütum gelmedi.corba ictim hipin süt cayini iciyorum meyve suyu ayran falan iciyorum ama süt inmiyor.ve bebegimi dunden beri mamayla besliyorum :KK43: cok üzülüyorum.goguslerim bombos adeta.üstelik ben bu emdirme işini beceremedim.memeyi cocugun agzina tutmayi beceremedim bir türlü.aslinda kavrayabilse cok guzel emiyor ama bende mi bi tuhaflik var anlamadim.cok kotuyum:KK43:

Çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun:))
Çok kötüyüm diyerek kendini geriye çekme canım...
Moral motivasyonunu yüksek tut
Senin ruh durumunda çok etkiler sütünü...
Internetten emzirme tekniklerini inceledin mi?

Kızlarımı 2 yaşına kadar emzirdim...
Göğüsün kahverengi haklasina kadar kısmını tep çocuğun ağzına...
Sadece ucunu değil...

Bol sıvı tüket,hamur işlerinden aman diyim uzak dur:)))
Inşallah bir kac gün sonra daha iyi olacaksın:))

Back