Araba kullanması zor oluyor.Ondanda çok giymek istemiyorumSadece cemiyetlerde giyiyorum, onda da arabadan inmeden giyiyorum, arabaya binerken çıkartıyorum.
![]()
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
![63 :63: :63:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk63.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Araba kullanması zor oluyor.Ondanda çok giymek istemiyorumSadece cemiyetlerde giyiyorum, onda da arabadan inmeden giyiyorum, arabaya binerken çıkartıyorum.
![]()
Aynen boşver :)Ama benden önce farkedersen haber ver:)O zaman saat kurmayacağım![]()
Çocuklar büyüsün toparlarsınAy ne genci abla yaaa resmen coktum![]()
Tamam canımAynen boşver :)Ama benden önce farkedersen haber ver:)
İns inş :)Çocuklar büyüsün toparlarsın![]()
Hayırlı gecelerBende artık uyuyanlar kervanına geçmek istiyorum.
Yarın görüşmek üzere![]()
İyi geceler şampiyonBende artık uyuyanlar kervanına geçmek istiyorum.
Yarın görüşmek üzere![]()
Benim de öyle planlarım var.Ama karar veremiyorumİns inş :)
Bir tane kadın anlatıyor 40 indan sonra ikinci üniversite yi okumuş yasam kocluguna başlamış vs vskesin bende öyle olurm 40/imdan sonra
Dmekki o yaslarda insan kendisinin farkında oluyorBenim de öyle planlarım var.Ama karar veremiyorum![]()
Canım hayatı erteleme sonra geç kalabilirsin:)Yapmak istediklerin varsa bir ucundan tutmaya başla:)Dmekki o yaslarda insan kendisinin farkında oluyorçok atılgan konuşkan biri :)
Planlarm çok da nerden baslayacagima karar veremiyormCanım hayatı erteleme sonra geç kalabilirsin:)Yapmak istediklerin varsa bir ucundan tutmaya başla:)
Hayırlı geceler![]()
Hayırlı gecelerİyi geceler şampiyon![]()
Bir yerden başla bekleme canım ciddi söylüyorum:)Planlarm çok da nerden baslayacagima karar veremiyorm![]()
Allahtan 1. olmadın
Yoksa Canan şikayet ederdi![]()