MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Yönetici Super Moderator Katılım 12 Temmuz 2006 Mesajlar 56.365 Emoji Skoru 216.698 Puanlar 1.223 Yaş 52 29 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #13.761 tontriko .!.: Gordun mu nevos MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bile zevk aliyomus meger beni banlarken : ( Genişletmek için tıkla... En gözde kurbanlarımdan birisin yarışmada bitti bdvye bir gelsen birşey diyeceğim
tontriko .!.: Gordun mu nevos MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bile zevk aliyomus meger beni banlarken : ( Genişletmek için tıkla... En gözde kurbanlarımdan birisin yarışmada bitti bdvye bir gelsen birşey diyeceğim
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye Yemek Yarışması Katılım 11 Mart 2018 Mesajlar 12.387 Emoji Skoru 50.813 Puanlar 598 29 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #13.762 Mune .!.: Nevreste kurbanlarının sinirini çaktırmadan alır ay benim için kötü oluyor, banlayacağım kişilerden oluyorum, yemek bölümü için hain ve zalimce planlar yapmam lazım, potansiyel ban kurbanlarımı ele geçiriyor burası Genişletmek için tıkla... Beni bir kere sen,bir kere Kazen banladı... Korkup kaçtım buralara abla Müşteri kaybediyorsunuz... Cımbızın paslanacak
Mune .!.: Nevreste kurbanlarının sinirini çaktırmadan alır ay benim için kötü oluyor, banlayacağım kişilerden oluyorum, yemek bölümü için hain ve zalimce planlar yapmam lazım, potansiyel ban kurbanlarımı ele geçiriyor burası Genişletmek için tıkla... Beni bir kere sen,bir kere Kazen banladı... Korkup kaçtım buralara abla Müşteri kaybediyorsunuz... Cımbızın paslanacak
N e v a Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Pro Üye Katılım 28 Şubat 2011 Mesajlar 13.908 Emoji Skoru 16.025 Puanlar 498 29 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #13.763 tontriko .!.: Oyle bi konu acsak bdv' a direkt banlaniriz.. konu yanlis yerde diye:)) aguhaha Genişletmek için tıkla... "Konunun yeri burası değil MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Ablaaaaaa" Nihahaha
tontriko .!.: Oyle bi konu acsak bdv' a direkt banlaniriz.. konu yanlis yerde diye:)) aguhaha Genişletmek için tıkla... "Konunun yeri burası değil MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Ablaaaaaa" Nihahaha
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Katılım 16 Ağustos 2010 Mesajlar 295.076 Emoji Skoru 607.924 Puanlar 1.098 Yaş 43 Yer Malatya 29 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #13.764 tontriko .!.: Oyle bi konu acsak bdv' a direkt banlaniriz.. konu yanlis yerde diye:)) aguhaha Genişletmek için tıkla... İlk banımı almış olurum.Bayağı mutlu olursunuz
tontriko .!.: Oyle bi konu acsak bdv' a direkt banlaniriz.. konu yanlis yerde diye:)) aguhaha Genişletmek için tıkla... İlk banımı almış olurum.Bayağı mutlu olursunuz
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Katılım 16 Ağustos 2010 Mesajlar 295.076 Emoji Skoru 607.924 Puanlar 1.098 Yaş 43 Yer Malatya 29 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #13.765 Mune .!.: En gözde kurbanlarımdan birisin yarışmada bitti bdvye bir gelsen birşey diyeceğim Genişletmek için tıkla... Olmaz yeni kategoriye başlayacağız:)
Mune .!.: En gözde kurbanlarımdan birisin yarışmada bitti bdvye bir gelsen birşey diyeceğim Genişletmek için tıkla... Olmaz yeni kategoriye başlayacağız:)
MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Yönetici Super Moderator Katılım 12 Temmuz 2006 Mesajlar 56.365 Emoji Skoru 216.698 Puanlar 1.223 Yaş 52 29 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #13.766 _CaNanSu_ .!.: Beni bir kere sen,bir kere Kazen banladı... Korkup kaçtım buralara abla Müşteri kaybediyorsunuz... Cımbızın paslanacak Genişletmek için tıkla... Seni az banlamışız ya, tontriko gelmiyorsa sen gelsen bdvye
_CaNanSu_ .!.: Beni bir kere sen,bir kere Kazen banladı... Korkup kaçtım buralara abla Müşteri kaybediyorsunuz... Cımbızın paslanacak Genişletmek için tıkla... Seni az banlamışız ya, tontriko gelmiyorsa sen gelsen bdvye
N e v a Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Pro Üye Katılım 28 Şubat 2011 Mesajlar 13.908 Emoji Skoru 16.025 Puanlar 498 29 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #13.767 Mune .!.: En gözde kurbanlarımdan birisin yarışmada bitti bdvye bir gelsen birşey diyeceğim Genişletmek için tıkla... Ben 7 yıldır burdayım 3 kez banlandim. Bi ara merak etmiştim ban yiyince ne oluyor nasıl hissediyorsun diye o derece bu sene banlandim daha
Mune .!.: En gözde kurbanlarımdan birisin yarışmada bitti bdvye bir gelsen birşey diyeceğim Genişletmek için tıkla... Ben 7 yıldır burdayım 3 kez banlandim. Bi ara merak etmiştim ban yiyince ne oluyor nasıl hissediyorsun diye o derece bu sene banlandim daha
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye Katılım 1 Nisan 2011 Mesajlar 38.023 Emoji Skoru 70.808 Puanlar 798 29 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #13.768 Mune .!.: En gözde kurbanlarımdan birisin yarışmada bitti bdvye bir gelsen birşey diyeceğim Genişletmek için tıkla... Fareye peynir verir gibi diyosun:)) Oraya takiliyorumda arada sirada soyle bi yazip cikiyorum valla, burdakiler birak orayi diyolar ama duramiyorum:) Sahi abla benim cezalar sigirlancak mi bi gun? Bi cezacaliyorum 1 hafta mesela: ( herkes gibi 2 gune duser mi bi gun?
Mune .!.: En gözde kurbanlarımdan birisin yarışmada bitti bdvye bir gelsen birşey diyeceğim Genişletmek için tıkla... Fareye peynir verir gibi diyosun:)) Oraya takiliyorumda arada sirada soyle bi yazip cikiyorum valla, burdakiler birak orayi diyolar ama duramiyorum:) Sahi abla benim cezalar sigirlancak mi bi gun? Bi cezacaliyorum 1 hafta mesela: ( herkes gibi 2 gune duser mi bi gun?
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye Katılım 1 Nisan 2011 Mesajlar 38.023 Emoji Skoru 70.808 Puanlar 798 29 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #13.769 N e V a .!.: "Konunun yeri burası değil MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Ablaaaaaa" Nihahaha Genişletmek için tıkla... Ben bunu okuyamadan zaten direkt ban yerim:)
N e V a .!.: "Konunun yeri burası değil MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Ablaaaaaa" Nihahaha Genişletmek için tıkla... Ben bunu okuyamadan zaten direkt ban yerim:)
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye Katılım 1 Nisan 2011 Mesajlar 38.023 Emoji Skoru 70.808 Puanlar 798 29 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #13.770 Nevreste .!.: İlk banımı almış olurum.Bayağı mutlu olursunuz Genişletmek için tıkla... Ay hic ban almadin mi sen??? Nasil bi duygu merak ettim:))
Nevreste .!.: İlk banımı almış olurum.Bayağı mutlu olursunuz Genişletmek için tıkla... Ay hic ban almadin mi sen??? Nasil bi duygu merak ettim:))
yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Katılım 22 Temmuz 2017 Mesajlar 44.720 Emoji Skoru 132.420 Puanlar 598 29 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #13.771 Ben daha hiç ban almadım
N e v a Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Pro Üye Katılım 28 Şubat 2011 Mesajlar 13.908 Emoji Skoru 16.025 Puanlar 498 29 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #13.772 tontriko .!.: Ben bunu okuyamadan zaten direkt ban yerim:) Genişletmek için tıkla... Bir sürü laf edip geri de karşılık verince şikayet butonuna basanlar hele
tontriko .!.: Ben bunu okuyamadan zaten direkt ban yerim:) Genişletmek için tıkla... Bir sürü laf edip geri de karşılık verince şikayet butonuna basanlar hele
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Katılım 16 Ağustos 2010 Mesajlar 295.076 Emoji Skoru 607.924 Puanlar 1.098 Yaş 43 Yer Malatya 29 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #13.773 tontriko .!.: Ay hic ban almadin mi sen??? Nasil bi duygu merak ettim:)) Genişletmek için tıkla... Yok hiç almadım.Hep usluyumŞimdi sen ben yaramaz mıyım diyeceksin.Ama sakın söyleme
tontriko .!.: Ay hic ban almadin mi sen??? Nasil bi duygu merak ettim:)) Genişletmek için tıkla... Yok hiç almadım.Hep usluyumŞimdi sen ben yaramaz mıyım diyeceksin.Ama sakın söyleme
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye Yemek Yarışması Katılım 11 Mart 2018 Mesajlar 12.387 Emoji Skoru 50.813 Puanlar 598 29 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #13.774 Mune .!.: Seni az banlamışız ya, tontriko gelmiyorsa sen gelsen bdvye Genişletmek için tıkla... Yok gelemem Benim Nevresteye sözüm var
Mune .!.: Seni az banlamışız ya, tontriko gelmiyorsa sen gelsen bdvye Genişletmek için tıkla... Yok gelemem Benim Nevresteye sözüm var
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye Yemek Yarışması Katılım 11 Mart 2018 Mesajlar 12.387 Emoji Skoru 50.813 Puanlar 598 29 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #13.775 Nevreste .!.: Yok hiç almadım.Hep usluyumŞimdi sen ben yaramaz mıyım diyeceksin.Ama sakın söyleme Genişletmek için tıkla...
Nevreste .!.: Yok hiç almadım.Hep usluyumŞimdi sen ben yaramaz mıyım diyeceksin.Ama sakın söyleme Genişletmek için tıkla...
N e v a Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Pro Üye Katılım 28 Şubat 2011 Mesajlar 13.908 Emoji Skoru 16.025 Puanlar 498 29 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #13.776 Nevreste .!.: Yok hiç almadım.Hep usluyumŞimdi sen ben yaramaz mıyım diyeceksin.Ama sakın söyleme Genişletmek için tıkla... Hiç mi merak etmiyorsun nasıl bişey diye
Nevreste .!.: Yok hiç almadım.Hep usluyumŞimdi sen ben yaramaz mıyım diyeceksin.Ama sakın söyleme Genişletmek için tıkla... Hiç mi merak etmiyorsun nasıl bişey diye
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye Katılım 1 Nisan 2011 Mesajlar 38.023 Emoji Skoru 70.808 Puanlar 798 29 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #13.777 N e V a .!.: Bir sürü laf edip geri de karşılık verince şikayet butonuna basanlar hele Genişletmek için tıkla... Hep ben canim birde en ucuk fikrimi bile benim dusuncem bu derim hep sikayet: ( cok dertliyim cookkk
N e V a .!.: Bir sürü laf edip geri de karşılık verince şikayet butonuna basanlar hele Genişletmek için tıkla... Hep ben canim birde en ucuk fikrimi bile benim dusuncem bu derim hep sikayet: ( cok dertliyim cookkk
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Katılım 16 Ağustos 2010 Mesajlar 295.076 Emoji Skoru 607.924 Puanlar 1.098 Yaş 43 Yer Malatya 29 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #13.778 _CaNanSu_ .!.: Yok gelemem Benim Nevresteye sözüm var Genişletmek için tıkla...
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye Katılım 1 Nisan 2011 Mesajlar 38.023 Emoji Skoru 70.808 Puanlar 798 29 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #13.779 Nevreste .!.: Yok hiç almadım.Hep usluyumŞimdi sen ben yaramaz mıyım diyeceksin.Ama sakın söyleme Genişletmek için tıkla... Yok benim Ne oldugum ortada zaten:)) bise dememe gerek var mi:))
Nevreste .!.: Yok hiç almadım.Hep usluyumŞimdi sen ben yaramaz mıyım diyeceksin.Ama sakın söyleme Genişletmek için tıkla... Yok benim Ne oldugum ortada zaten:)) bise dememe gerek var mi:))
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Katılım 16 Ağustos 2010 Mesajlar 295.076 Emoji Skoru 607.924 Puanlar 1.098 Yaş 43 Yer Malatya 29 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #13.780 N e V a .!.: Hiç mi merak etmiyorsun nasıl bişey diye Genişletmek için tıkla... Yok merak etmiyorum.Ben herhalde foruma girip bildirimlere vs.2-3 saat bakmazsam kötü olurum.Buna dayanamam
N e V a .!.: Hiç mi merak etmiyorsun nasıl bişey diye Genişletmek için tıkla... Yok merak etmiyorum.Ben herhalde foruma girip bildirimlere vs.2-3 saat bakmazsam kötü olurum.Buna dayanamam