Süre doluyor canım:)Oylamayı bugun kapatmayalım
Oy verenlerde son günü mü beklediler nedir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süre doluyor canım:)Oylamayı bugun kapatmayalım
Oy verenlerde son günü mü beklediler nedir![]()
Belli mi yoksaOooo süper canım bekliyorum:)
Eminim çok beğeneceksin![]()
Ayakkabıları çalıyorlar kapıda, sanki cami avlusu. Ondan koymadım benSenin ayakkabılar kapıda ilk seni sıraya aldımDiğerleri ayakkabıları kapıya koymadı
![]()
Belli canım ama size söyleyemiyorum:)
Terlik yok mu pazardan falan aldığın onları koysanaAyakkabıları çalıyorlar kapıda, sanki cami avlusu. Ondan koymadım ben![]()
Uslu uslu yazmıyorlar ki hiç BDV de
AnaaaaBelli canım ama size söyleyemiyorum:)
Wc terliği olur mu, ben pazardan terlik falan almamTerlik yok mu pazardan falan aldığın onları koysana![]()
Aman dikkat edin. Ayakkabıları değiştirirler falan.Senin ayakkabılar kapıda ilk seni sıraya aldımDiğerleri ayakkabıları kapıya koymadı
![]()
Yeniyor tek bilgi bu veriliyor:)Anaaaatatlı mı tuzlu mu
![]()
Yok olmaz ortalık kirlenirWc terliği olur mu, ben pazardan terlik falan almam![]()
Tamam canım. Ben aktif olarak her ay yarışmalardayımAçıkçası üyelere bakmadım hiç yemeklere baktım sadece
Ayakabılar kontrol altındaAman dikkat edin. Ayakkabıları değiştirirler falan.![]()
Baya aydinlandik nevos:))) aguhahaYeniyor tek bilgi bu veriliyor:)
1400 ü geçeceğiz NevoşAyakabılar kontrol altında![]()
Tamam canım. Ben aktif olarak her ay yarışmalardayımdarısı diğer yarışmalara olsun
Nasılsın![]()
Ayakabılar kontrol altında![]()
Bende iyiyim canım, sen de katılmak ister misin ?:) bilmiyordum . Öğrenmiş oldum . Iyim canım sen nasılsın.