• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Fareye peynir verir gibi diyosun:))

Oraya takiliyorumda arada sirada soyle bi yazip cikiyorum valla, burdakiler birak orayi diyolar ama duramiyorum:)

Sahi abla benim cezalar sigirlancak mi bi gun? Bi cezacaliyorum 1 hafta mesela: ( herkes gibi 2 gune duser mi bi gun?
Bunu ciddi ciddi yazışalım özelden fırsatın olunca bana yazarsın, sana aktif banlarının görselini atarım, oradan takip edersin sona erme tarihlerini, her uyarının sonlanma tarihi var, zamanı gelen pasif oluyor.

Bunu ciddi ciddi yazışalım özelden fırsatın olunca bana yazarsın, sana aktif banlarının görselini atarım, oradan takip edersin sona erme tarihlerini, her uyarının sonlanma tarihi var, zamanı gelen pasif oluyor.
Peki ablam olur. Cok sorun degil guveniyorum size:))

Sende mi? Yaw hayattan nasil zevk aliyonuz anlasilir gibi degil:)) oyle duragan duragan eksin yok bise yok
Action olmadığını kim söyledi, bende giriyorum BDV ye :KK73:

Sende editorsun ya ornek olma zorunlulugun vardir:) genede iyi sabir
Ruhum böyle bitanem:KK45:8 yıldır üyeyim .Ama editörlüğüm 6 yıl olacak:)Yani olsa ilk 2 yıl olurdu:)

Ne dedin:işsiz:

Ayakkabıları kapıya koydum, kategori açılınca haber verin:KK53:
Senin ayakkabılar kapıda ilk seni sıraya aldım:70:Diğerleri ayakkabıları kapıya koymadı:sus:

Back