Evet sana söylediğim gibi özelden hepsine söyledim.Bana söyledin ya gizlice![]()
![Sus :sus: :sus:](/images/smiley/sus.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet sana söylediğim gibi özelden hepsine söyledim.Bana söyledin ya gizlice![]()
Evet sana söylediğim gibi özelden hepsine söyledim.![]()
Yeni kategoriye az kaldı normale dönerizBirşey diyeceğim yine alınacaklar![]()
Bide açıktan söyleEvet sana söylediğim gibi özelden hepsine söyledim.![]()
Dünya MutfağıymisHepimize farklı kategoriyi söyledi![]()
Ahaha abla ozledik seni valla:)) ben mi bdv az takiliyorum yoksa gercekten sen miAy şimdi ben alınacağım heeebanlamalarım sevgiyle alakalı değil, benim ölçüm kurallar, şu köşede alınıp ağlayabilir miyim
Nevreste
Az sonra geliyorum, birkaç üyelik aktif etme işim birikti sizle laflayayım derken, mahsus mu oyalıyorsunuz nedir![]()
Aynen öyleHepimize farklı kategoriyi söyledi![]()
Sende alinma bayilazauuumm:))
Aynen öyle olacak bu kategori yaramadıYeni kategoriye az kaldı normale döneriz![]()
Sana ne demiştim
Biliyoruz ablacım:)Ama tontriko çok ön yargılıydı:)Ben katılsam bile kimse bana oy vermez gibi gibi bir sürü bahanesi vardı:)
Tabi ki sen kurallara göre banlıyorsun:)Ama onu çok banlaman burada onun tarifini beğenme veya beğenmemeni etkilemiyor:)Bunu kasdediyordum:)
Kolay gelsin![]()
Tebrikler
Emira idi diğeriTebriklerAma 3 kişi olacak 1'i Mune diğeri kim
![]()
Geldiğin için teşekkür ederiz ablacımTabii ki, işin şakası bir yana, banlama ayrı birşey, insanların yaptıklarını takdir etmek ayrı birşey, dün banlanmıştır, bugün bir topikte çok doğru bir noktaya parmak basar beğenirim, buradaki gibi yemek tarifiyle aramızda olur ağzımın suyu aka aka beğendim derim.
Sağol ablacım, Allah'tan pek kötü içerik yok ama üyelik onayları var, onları halledince rahatım :)