• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Ahaha abla ozledik seni valla:)) ben mi bdv az takiliyorum yoksa gercekten sen mi
Gozukmuyosun artik:))

Bu ara grileştireceklerime sinsice yaklaşıyorum :KK70: aslında birkaç gün önce toplu kıyım yaptım ama içlerinde sen yoktun, neden yoktun alıp götüreydim seni de :KK70:

Bu ara grileştireceklerime sinsice yaklaşıyorum :KK70: aslında birkaç gün önce toplu kıyım yaptım ama içlerinde sen yoktun, neden yoktun alıp götüreydim seni de :KK70:
Ben onu burada biraz oyalıyorum:sus:Burada lokum gibi:KK45:

Onu buraya transfer ettik, yumuşattık :KK70:

Abla soylerken agzinin suyu akiyo sanki : ( ben o islerden elimi etegini cektim ablam. Beni cok tahrik ederlerse seytana uydugum oluyo bazende, nefsime hakim olmaya calisiyorum:))

Bdv'ye konu açıp yeni iş arkadaşları aranıyor diyebilir miyiz:KK45:Yemek yapmayı seven,sunumdan anlayan,çenesi düşük,yenilgiye doymayan:KK70:

Yenilgiye doymayan:KK53:
Bende doyamadım :KK48:

:KK70:
Bdvye gelirse bana göz kırp peşine düşeyim tontrikoyu banlama krizim geldi, banlamam lazım:KK70:
Yok ablam ben tontriko tontriko 'yu vermem:KK45:Biraz daha buralarda kalırsa bdv yi bırakacak.Kendine banlayacak başkasını bulursun:70:

Yenilgiye doymayan:KK53:
Bende doyamadım :KK48:
Bak ben de doymuyorum:)Ama bak yaklaşıyorsunuz:)
Şimdi davet ediyoruz.1. olacağını zannedip gelip pişman olmasın:)Baştan söyleyelim:sus:

Nevreste kurbanlarının sinirini çaktırmadan alır:KK70: ay im için kötü oluyor, banlayacağım kişilerden oluyorum, yemek bölümü için hain ve zalimce planlar yapmam lazım, potansiyel ban kurbanlarımı ele geçiriyor burası :KK70::KK70:
Ablam başka varsa alabiliriz.Yani yemek yapmayı sevsin zamanla öğrenir sorun değil:70:

Bdv'ye konu açıp yeni iş arkadaşları aranıyor diyebilir miyiz:KK45:Yemek yapmayı seven,sunumdan anlayan,çenesi düşük,yenilgiye doymayan:KK70:
Oyle bi konu acsak bdv' a direkt banlaniriz.. konu yanlis yerde diye:)) aguhaha

Back