Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahaha abla ozledik seni valla:)) ben mi bdv az takiliyorum yoksa gercekten sen mi
Gozukmuyosun artik:))
Bravo sanaEmira idi diğeri![]()
Ben onu burada biraz oyalıyorumBu ara grileştireceklerime sinsice yaklaşıyorumaslında birkaç gün önce toplu kıyım yaptım ama içlerinde sen yoktun, neden yoktun alıp götüreydim seni de
![]()
Onu buraya transfer ettik, yumuşattıkBu ara grileştireceklerime sinsice yaklaşıyorumaslında birkaç gün önce toplu kıyım yaptım ama içlerinde sen yoktun, neden yoktun alıp götüreydim seni de
![]()
Ben onu burada biraz oyalıyorumBurada lokum gibi
![]()
Bu ara grileştireceklerime sinsice yaklaşıyorumaslında birkaç gün önce toplu kıyım yaptım ama içlerinde sen yoktun, neden yoktun alıp götüreydim seni de
![]()
Bana birşey demedin Nevoş@-cantanem- canım sana ne dedim![]()
Abla soylerken agzinin suyu akiyo sanki : ( ben o islerden elimi etegini cektim ablam. Beni cok tahrik ederlerse seytana uydugum oluyo bazende, nefsime hakim olmaya calisiyorum:))Bu ara grileştireceklerime sinsice yaklaşıyorumaslında birkaç gün önce toplu kıyım yaptım ama içlerinde sen yoktun, neden yoktun alıp götüreydim seni de
![]()
Bdv'ye konu açıp yeni iş arkadaşları aranıyor diyebilir miyizYemek yapmayı seven,sunumdan anlayan,çenesi düşük,yenilgiye doymayan
![]()
Yok ablam ben
Bdvye gelirse bana göz kırp peşine düşeyim tontrikoyu banlama krizim geldi, banlamam lazım![]()
Nevreste kurbanlarının sinirini çaktırmadan alır
Bak ben de doymuyorum:)Ama bak yaklaşıyorsunuz:)Yenilgiye doymayan
Bende doyamadım
Ablam başka varsa alabiliriz.Yani yemek yapmayı sevsin zamanla öğrenir sorun değilNevreste kurbanlarının sinirini çaktırmadan alıray im için kötü oluyor, banlayacağım kişilerden oluyorum, yemek bölümü için hain ve zalimce planlar yapmam lazım, potansiyel ban kurbanlarımı ele geçiriyor burası
![]()
Çok datlusun ne yapsınGordun mu nevosMune bile zevk aliyomus meger beni banlarken : (
Bak ben de doymuyorum:)Ama bak yaklaşıyorsunuz:)
Şimdi davet ediyoruz.1. olacağını zannedip gelip pişman olmasın:)Baştan söyleyelim![]()
Senin kadar olamamHahahaha
Çok tatlısın![]()
Oyle bi konu acsak bdv' a direkt banlaniriz.. konu yanlis yerde diye:)) aguhahaBdv'ye konu açıp yeni iş arkadaşları aranıyor diyebilir miyizYemek yapmayı seven,sunumdan anlayan,çenesi düşük,yenilgiye doymayan
![]()