• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Nevreste kurbanlarının sinirini çaktırmadan alır:KK70: ay benim için kötü oluyor, banlayacağım kişilerden oluyorum, yemek bölümü için hain ve zalimce planlar yapmam lazım, potansiyel ban kurbanlarımı ele geçiriyor burası :KK70::KK70:

Beni bir kere sen,bir kere Kazen banladı...
Korkup kaçtım buralara abla:KK48:
Müşteri kaybediyorsunuz...
Cımbızın paslanacak
:KK48:

Beni bir kere sen,bir kere Kazen banladı...
Korkup kaçtım buralara abla:KK48:
Müşteri kaybediyorsunuz...
Cımbızın paslanacak
:KK48:
Seni az banlamışız ya, tontriko gelmiyorsa sen gelsen bdvye :KK70:

En gözde kurbanlarımdan birisin :KK70:yarışmada bitti bdvye bir gelsen birşey diyeceğim :KK70:
Ben 7 yıldır burdayım 3 kez banlandim. Bi ara merak etmiştim ban yiyince ne oluyor nasıl hissediyorsun diye o derece bu sene banlandim daha :D

En gözde kurbanlarımdan birisin :KK70:yarışmada bitti bdvye bir gelsen birşey diyeceğim :KK70:
Fareye peynir verir gibi diyosun:))

Oraya takiliyorumda arada sirada soyle bi yazip cikiyorum valla, burdakiler birak orayi diyolar ama duramiyorum:)

Sahi abla benim cezalar sigirlancak mi bi gun? Bi cezacaliyorum 1 hafta mesela: ( herkes gibi 2 gune duser mi bi gun?

Hiç mi merak etmiyorsun nasıl bişey diye :KK70:
Yok merak etmiyorum.Ben herhalde foruma girip bildirimlere vs.2-3 saat bakmazsam kötü olurum.Buna dayanamam:skandal:

Back