- Emoji Skoru
- 216.672
- Puanlar
- 1.223
Gordun mu nevosMune bile zevk aliyomus meger beni banlarken : (
En gözde kurbanlarımdan birisin
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gordun mu nevosMune bile zevk aliyomus meger beni banlarken : (
Nevreste kurbanlarının sinirini çaktırmadan alıray benim için kötü oluyor, banlayacağım kişilerden oluyorum, yemek bölümü için hain ve zalimce planlar yapmam lazım, potansiyel ban kurbanlarımı ele geçiriyor burası
![]()
"Konunun yeri burası değilOyle bi konu acsak bdv' a direkt banlaniriz.. konu yanlis yerde diye:)) aguhaha
İlk banımı almış olurum.Bayağı mutlu olursunuzOyle bi konu acsak bdv' a direkt banlaniriz.. konu yanlis yerde diye:)) aguhaha
Olmaz yeni kategoriye başlayacağız:)En gözde kurbanlarımdan birisinyarışmada bitti bdvye bir gelsen birşey diyeceğim
![]()
Seni az banlamışız ya, tontriko gelmiyorsa sen gelsen bdvyeBeni bir kere sen,bir kere Kazen banladı...
Korkup kaçtım buralara abla
Müşteri kaybediyorsunuz...
Cımbızın paslanacak
Ben 7 yıldır burdayım 3 kez banlandim. Bi ara merak etmiştim ban yiyince ne oluyor nasıl hissediyorsun diye o derece bu sene banlandim dahaEn gözde kurbanlarımdan birisinyarışmada bitti bdvye bir gelsen birşey diyeceğim
![]()
Fareye peynir verir gibi diyosun:))En gözde kurbanlarımdan birisinyarışmada bitti bdvye bir gelsen birşey diyeceğim
![]()
Ben bunu okuyamadan zaten direkt ban yerim:)
Ay hic ban almadin mi sen??? Nasil bi duygu merak ettim:))İlk banımı almış olurum.Bayağı mutlu olursunuz![]()
Bir sürü laf edip geri de karşılık verince şikayet butonuna basanlar heleBen bunu okuyamadan zaten direkt ban yerim:)
Yok hiç almadım.Hep usluyumAy hic ban almadin mi sen??? Nasil bi duygu merak ettim:))
Seni az banlamışız ya, tontriko gelmiyorsa sen gelsen bdvye![]()
Yok hiç almadım.Hep usluyumŞimdi sen ben yaramaz mıyım diyeceksin.
Ama sakın söyleme
![]()
Hiç mi merak etmiyorsun nasıl bişey diyeYok hiç almadım.Hep usluyumŞimdi sen ben yaramaz mıyım diyeceksin.
Ama sakın söyleme
![]()
Hep ben canim birde en ucuk fikrimi bile benim dusuncem bu derim hep sikayet: ( cok dertliyim cookkkBir sürü laf edip geri de karşılık verince şikayet butonuna basanlar hele![]()
Yok benimYok hiç almadım.Hep usluyumŞimdi sen ben yaramaz mıyım diyeceksin.
Ama sakın söyleme
![]()
Yok merak etmiyorum.Ben herhalde foruma girip bildirimlere vs.2-3 saat bakmazsam kötü olurum.Buna dayanamamHiç mi merak etmiyorsun nasıl bişey diye![]()