- Emoji Skoru
- 57.946
- Puanlar
- 598
tantuni senin miydiBaştan soylenebilirdi, önceki et yarışmalarında niye kabul edildi ozamanbende tabak alacaktim özel
artık daha büyük bişey lazım
![]()
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tantuni senin miydiBaştan soylenebilirdi, önceki et yarışmalarında niye kabul edildi ozamanbende tabak alacaktim özel
![]()
Balık sezonu açılmışken konserve balık ta neymişyukben maydanozlu ton balığı yedim,almiimmm canım sağol
![]()
vay anasını![]()
malesef değil., sana derken başıma geldi. Sona kalan dona kalır, ahada bentantuni senin miydi![]()
Nihahahahahahahahahahahhaha tantuni benimdir benim kalacak![]()
Yani tantuni denilince ben geliyorum akıllara,şimdi bu yarışta başkası yapınca benim pabucum dama atılırdıdeğiş dokus edelim
![]()
Balık sezonu açılmışken konserve balık ta neymiş
Sosyete garısı seni![]()
Doğru.. kabul edilmemeli. Oda kıyma gibi oluyorYani tantuni denilince ben geliyorum akıllara,şimdi bu yarışta başkası yapınca benim pabucum dama atılırdıkabul edilmeyecek diyorlar ya o bakımdan dedim yani
![]()
son gülen iyi gülermalesef değil., sana derken başıma geldi. Sona kalan dona kalır, ahada ben![]()
bence kazen,senden daha güzel yapan çıkmayacağı için kabul etmedi.zirvede kalsın diyoYani tantuni denilince ben geliyorum akıllara,şimdi bu yarışta başkası yapınca benim pabucum dama atılırdıkabul edilmeyecek diyorlar ya o bakımdan dedim yani
![]()
Baştan soylenebilirdi, önceki et yarışmalarında niye kabul edildi ozamanbende tabak alacaktim özel
![]()
Eşinle merkeze git., illa vardır
Yaaaaa...
Daha büyük derken...
Kuzu çevirme mi yapacaksın?
Yaa bende guzel sunum tabakları almak istiyorum ama yaşadığımız yerde imkan yok![]()
Kuzu şiş kebapTas kebabı
Şehzade kebabı
Buğu kebabı
Kavanoz kebabı
Fodula
kavurma
Güveç
Saksı kebabı
Macar kebap
Yahni
senin tarif bingo hacı
bu tür anketler kargo ücretini öder genellikle.Ankette ki temizlik ürünü ücretsiz mi gelicek acep. Birde kargo parasıyla falan uğraşmayalım. Bilgisi olan var mı ??
ben 3 yarışmadır aynı tabağı kullanıyıorum ve 10 yıllık
Yaaaaa...
Daha büyük derken...
Kuzu çevirme mi yapacaksın?
Yaa bende guzel sunum tabakları almak istiyorum ama yaşadığımız yerde imkan yok![]()