• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
:olamaz: değiş dokus edelim:süslü:
Yani tantuni denilince ben geliyorum akıllara,şimdi bu yarışta başkası yapınca benim pabucum dama atılırdı:skandal:kabul edilmeyecek diyorlar ya o bakımdan dedim yani:KK53:

Yani tantuni denilince ben geliyorum akıllara,şimdi bu yarışta başkası yapınca benim pabucum dama atılırdı:skandal:kabul edilmeyecek diyorlar ya o bakımdan dedim yani:KK53:
Doğru.. kabul edilmemeli. Oda kıyma gibi oluyor:KK45:

bence kazen,senden daha güzel yapan çıkmayacağı için kabul etmedi.zirvede kalsın diyo :cool:

Baştan soylenebilirdi, önceki et yarışmalarında niye kabul edildi ozaman:olamaz: bende tabak alacaktim özel:KK70: artık daha büyük bişey lazım:p

:p
Yaaaaa...
Daha büyük derken...
Kuzu çevirme mi yapacaksın?:KK48:

Yaa bende guzel sunum tabakları almak istiyorum ama yaşadığımız yerde imkan yok:KK61:

Yaaaaa...
Daha büyük derken...

Yaa bende guzel sunum tabakları almak istiyorum ama yaşadığımız yerde imkan yok:KK61:
Eşinle merkeze git., illa vardır:KK45:

Ankette ki temizlik ürünü ücretsiz mi gelicek acep. Birde kargo parasıyla falan uğraşmayalım. Bilgisi olan var mı ??
bu tür anketler kargo ücretini öder genellikle.

Yaaaaa...
Daha büyük derken...

ben 3 yarışmadır aynı tabağı kullanıyıorum ve 10 yıllık :olamaz:

Back