- Emoji Skoru
- 105.835
- Puanlar
- 598
Arnavut ciğeri olmaz diyor, deynepnaz şaka yapmış hiç olur mu ciğer diyor deSenin için gelmiş.Bıkmış artık senin alıntılarından![]()
![Sus :sus: :sus:](/images/smiley/sus.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arnavut ciğeri olmaz diyor, deynepnaz şaka yapmış hiç olur mu ciğer diyor deSenin için gelmiş.Bıkmış artık senin alıntılarından![]()
Onu ben söyledim zaten deynep böyle diyor diyeArnavut ciğeri olmaz diyor, deynepnaz şaka yapmış hiç olur mu ciğer diyor de![]()
hayır nasıl bıktırdıysanız yapmayın Allah aşkına diyip duruyorArnavut ciğeri olmaz diyor, deynepnaz şaka yapmış hiç olur mu ciğer diyor de![]()
Şikayet etmişlerhayır nasıl bıktırdıysanız yapmayın Allah aşkına diyip duruyor![]()
![]()
kimi seni mi_ ne diye şikayet etmişler kıyma için mi tey AlllammŞikayet etmişlerKim etmiş
![]()
Yok ya ben şikayet ettimkimi seni mi_ ne diye şikayet etmişler kıyma için mi tey Alllamm![]()
![]()
Ankete katıldım ama formu doldurmadım.Çalışan olduğum için bana göndermezlerÇamaşır makinası temizleyicisi anketine katıldınız mı?
Ve kullanan var mı arkidişler?
niye kızz baş edemedin mi hanımlarlaaaYok ya ben şikayet ettim![]()
Şikayet yok espiri yapıyoruzniye kızz baş edemedin mi hanımlarlaaa![]()
Ankete katıldım ama formu doldurmadım.Çalışan olduğum için bana göndermezler![]()
Sen şimdi ev hanımıyız diye bizi ezikliyor musun?Ankete katıldım ama formu doldurmadım.Çalışan olduğum için bana göndermezler![]()
Bende ev hanımıyımSen şimdi ev hanımıyız diye bizi ezikliyor musun?![]()
Ben sizin gibi boş üye değilim mi demek istiyorsun?Bende ev hanımıyımForum çalışanlarına hediye yok
![]()
Ama hediye gönderilmeyecek anladığım kadarı ile, ürünü kullanıp izlenimlerimizi yazacağızBende ev hanımıyımForum çalışanlarına hediye yok
![]()
Neden sana ne oldu canım?
Katılmıyor musun?
Nevreste ile anlaşma sağlamaya çalışıyoruz.neden gız![]()
SİZE HEDİYE GÖNDERİRSEK, fikirlerinizi paylaşır mısınız diye sordular kuzum...Ama hediye gönderilmeyecek anladığım kadarı ile, ürünü kullanıp izlenimlerimizi yazacağız![]()