Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz de yedik az evvel ama akşama misafir var. Kelle çorbası yapacağım, yapmışken boğazımdan geçmez 1 kaseBiz yedik az evvel
Kolay gelsin kuzum![]()
Bende doldurdum, banane birşey olursa kazenin başına ekşiriz.SİZE HEDİYE GÖNDERİRSEK, fikirlerinizi paylaşır mısınız diye sordular kuzum...
ben de doldurdum siz doldurdum deyince güvendim telefon falan istedi tırstımm ama doldurdumm... bir şey olmaz demi @Nevreste bir de tamam deyip gönderdikten sonra baktım güvenli değil yazıyor adres barda.
Banada yollaBiz de yedik az evvel ama akşama misafir var. Kelle çorbası yapacağım, yapmışken boğazımdan geçmez 1 kaseElalis e ayırayım
![]()
Geç dalganı bacımBen beyti yapacak arkadaşa, gerçek beytiyi yapmasını öneririm.
Kıyma ile yapılan beyti değil, yoğurtlu dürüm![]()
yine mi yaa19-20 canım![]()
ahahahah ben de ciğer sormuştumArnavut ciğeri olmaz diyor, deynepnaz şaka yapmış hiç olur mu ciğer diyor de![]()
sulu köfte yapNevreste ile anlaşma sağlamaya çalışıyoruz.![]()
yukBiz de yedik az evvel ama akşama misafir var. Kelle çorbası yapacağım, yapmışken boğazımdan geçmez 1 kaseElalis e ayırayım
![]()
nerde bu yaaaBende doldurdum, banane birşey olursa kazenin başına ekşiriz.
Bildirim ondan geldi sonuçta![]()
Geç dalganı bacım![]()
Gerçek beyti varken, niye yoğurtlu adana yapasın
http://makroo.com/kk_anket/nerde bu yaaa![]()
sulu köfte yapdirek disk
![]()
Gerçek beyti varken, niye yoğurtlu adana yapasın![]()
Buldum tarifimi., siz dalga geçmeye devam edin. Hahahahepinihepinizi silip süpürcem
![]()
Baştan soylenebilirdi, önceki et yarışmalarında niye kabul edildi ozamanÇok sevindim canım...
Katılamasaydın üzülürdüm...
vay anasınıBuldum tarifimi., siz dalga geçmeye devam edin. Hahahahahepinizi silip süpürcem
![]()
e dünya değişiyor,kk yenileniyor,yarışmalar çoğaldıkça yeni kurallar geliyorBaştan soylenebilirdi, önceki et yarışmalarında niye kabul edildi ozamanbende tabak alacaktim özel
artık daha büyük bişey lazım
![]()