Kazen ile bugün görüştükBaştan soylenebilirdi, önceki et yarışmalarında niye kabul edildi ozamanbende tabak alacaktim özel
artık daha büyük bişey lazım
![]()
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kazen ile bugün görüştükBaştan soylenebilirdi, önceki et yarışmalarında niye kabul edildi ozamanbende tabak alacaktim özel
artık daha büyük bişey lazım
![]()
Onu ilk ben yaptımNihahahahahahahahahahahhaha tantuni benimdir benim kalacak![]()
O zaten baştan listede yoktu:)Yani tantuni denilince ben geliyorum akıllara,şimdi bu yarışta başkası yapınca benim pabucum dama atılırdıkabul edilmeyecek diyorlar ya o bakımdan dedim yani
![]()
Ücretsiz geliyor:)O anketin bu bölümle alakası yok:)Ankette ki temizlik ürünü ücretsiz mi gelicek acep. Birde kargo parasıyla falan uğraşmayalım. Bilgisi olan var mı ??
Onlarında selamı var
Hayır tek sebep o değil 2 tarif ile yarışmaya katılamazsınızAslında konuma koydum da kaldırdık sonra haksızlık olmasın belki yapan çıkar diye ama artık yapamazlar nasılsa koyim
Eki Görüntüle 2185556 Eki Görüntüle 2185557 Eki Görüntüle 2185558
Böyle işte öbür sunumla aynı![]()
Haa tamam.. ben yarışma için değil ne kadar maharetliyim görün diye ekledim kiHayır tek sebep o değil 2 tarif ile yarışmaya katılamazsınız
Eklediysen siliyoruz:)
Tamam canımHaa tamam.. ben yarışma için değil ne kadar maharetliyim görün diye ekledim ki![]()
Alakası olmadığını bende biliyorum. Sayfanın birinde bir şeyler yazıyordu.Bende ondan sordum hata ettiysem affola...Ücretsiz geliyor:)O anketin bu bölümle alakası yok:)
Estağfurullah canımAlakası olmadığını bende biliyorum. Sayfanın birinde bir şeyler yazıyordu.Bende ondan sordum hata ettiysem affola...
Bayılırım et yemeklerimide çok beğenirler.Estağfurullah canım
Gelmişsin bize katıl o zaman:)
Yemek yapmayı sever misin![]()
Bu tariften pek umudum yok ama hayırlısı :)Kazen ile bugün görüştükTarifler gelmeden el atalım dedik:)
O zaman özelden tarifinizi konuşalımBayılırım et yemeklerimide çok beğenirler.
Sunumu halledersen efsane olurBu tariften pek umudum yok ama hayırlısı :)
TamamO zaman özelden tarifinizi konuşalım
Çoğu tarif kapıldı ama size uygun birşeyler bulabiliriz![]()
Ekmek fırınina gondersem sorun olur mu ?Sunumu halledersen efsane olur![]()
Olmaz canımEkmek fırınina gondersem sorun olur mu ?![]()
Kız beni ne karıştırıyorsunOlmaz canımMesela Karamel mangalda yapmış:)Herkes mangal bulamaz veya yapmaz:)Öyle ise ona oy vermeyelim mi?
Tamam bizim bey gider getirir o zaman. Bide evde olmadığı günü kolluyorduk. Bi işe yarasın.Olmaz canımMesela Karamel mangalda yapmış:)Herkes mangal bulamaz veya yapmaz:)Öyle ise ona oy vermeyelim mi?
Başka tarif yok ondan olabilir miKız beni ne karıştırıyorsun![]()