• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
ben 3 yarışmadır aynı tabağı kullanıyıorum ve 10 yıllık :olamaz:
O tabak 30 tl ye karaca da var cnm ;) benim meze tabağı belki 50 yıllık.. eşimin babaannesi verdi orjinal bakır tabak :))

ben 3 yarışmadır aynı tabağı kullanıyıorum ve 10 yıllık :olamaz:
Benim de vardı o tabaktan. Servis için güzel oluyor. Tiramisu ile pilavı o tabakla sunum yaptım ama kırıldılar. Senin tabağını görünce hep aklıma geliyorlar, bulabilsem yine alacağım, keramet var o tabaklarda, yoksa biz becerikli falan değiliz. :KK53:

senin tarif bingo hacı :super:
Ben patlıcan kebabı ile bu tarifin arasında kalmıştım.. hatta ikisini de yaptım.. sunumu da yaptım nevroşa sordum o da kuşbaşı dedi.. iyiki öyle dedi :))

O tabak 30 tl ye karaca da var cnm :KK66: benim meze tabağı belki 50 yıllık.. eşimin babaannesi verdi orjinal bakır tabak :))
anam 30 tl mi olmuş :KK57: 12 tane var bende mübarekler kırılmadı da yenisini alayım :olamaz:

O tabak 30 tl ye karaca da var cnm :KK66: benim meze tabağı belki 50 yıllık.. eşimin babaannesi verdi orjinal bakır tabak :))
Pahalıymış be, züccaciyeden 10 liraya alınır
:deli:

Ben patlıcan kebabı ile bu tarifin arasında kalmıştım.. hatta ikisini de yaptım.. sunumu da yaptım nevroşa sordum o da kuşbaşı dedi.. iyiki öyle dedi :))
kesinlikle kuşbaşı daha iyi :KK50:

Sunum yaptın madem buraya koysana merak ettim, o yemeği nasıl sundun

Manzara olarak zaten koyun,kuzu keçi arka planda olacak...balkonda çekim yapicam...
Konuya gayet uygun...:KK48:
merakla bekliciim
a038-gif.1318804

Sunum yaptın madem buraya koysana merak ettim, o yemeği nasıl sundun
Aslında konuma koydum da kaldırdık sonra haksızlık olmasın belki yapan çıkar diye ama artık yapamazlar nasılsa koyim
IMG-20180902-WA0014.jpg
IMG-20180902-WA0011.jpg
IMG-20180902-WA0003.jpg

Böyle işte öbür sunumla aynı :KK66:

SİZE HEDİYE GÖNDERİRSEK, fikirlerinizi paylaşır mısınız diye sordular kuzum...
ben de doldurdum siz doldurdum deyince güvendim telefon falan istedi tırstımm ama doldurdumm... bir şey olmaz demi @Nevreste bir de tamam deyip gönderdikten sonra baktım güvenli değil yazıyor adres barda.
Çok güvenli rahat bir şekilde formu doldurabilirsiniz;)

Biz de yedik az evvel ama akşama misafir var. Kelle çorbası yapacağım, yapmışken boğazımdan geçmez 1 kase Elalis Elalis e ayırayım:KK45:
Kayınvalidemin bahçesinden biber,domates getirdim.Çocuklar kızartma istedi ondan biraz geç yaptım:)

Back