- Emoji Skoru
- 37.180
- Puanlar
- 498
O tabak 30 tl ye karaca da var cnmben 3 yarışmadır aynı tabağı kullanıyıorum ve 10 yıllık![]()
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O tabak 30 tl ye karaca da var cnmben 3 yarışmadır aynı tabağı kullanıyıorum ve 10 yıllık![]()
Benim de vardı o tabaktan. Servis için güzel oluyor. Tiramisu ile pilavı o tabakla sunum yaptım ama kırıldılar. Senin tabağını görünce hep aklıma geliyorlar, bulabilsem yine alacağım, keramet var o tabaklarda, yoksa biz becerikli falan değiliz.ben 3 yarışmadır aynı tabağı kullanıyıorum ve 10 yıllık![]()
Ben patlıcan kebabı ile bu tarifin arasında kalmıştım.. hatta ikisini de yaptım.. sunumu da yaptım nevroşa sordum o da kuşbaşı dedi.. iyiki öyle dedi :))senin tarif bingo hacı![]()
anam 30 tl mi olmuşO tabak 30 tl ye karaca da var cnmbenim meze tabağı belki 50 yıllık.. eşimin babaannesi verdi orjinal bakır tabak :))
Pahalıymış be, züccaciyeden 10 liraya alınırO tabak 30 tl ye karaca da var cnmbenim meze tabağı belki 50 yıllık.. eşimin babaannesi verdi orjinal bakır tabak :))
kesinlikle kuşbaşı daha iyiBen patlıcan kebabı ile bu tarifin arasında kalmıştım.. hatta ikisini de yaptım.. sunumu da yaptım nevroşa sordum o da kuşbaşı dedi.. iyiki öyle dedi :))
Pahalıymış be, züccaciyeden 10 liraya alınır
![]()
Sunum yaptın madem buraya koysana merak ettim, o yemeği nasıl sundunBen patlıcan kebabı ile bu tarifin arasında kalmıştım.. hatta ikisini de yaptım.. sunumu da yaptım nevroşa sordum o da kuşbaşı dedi.. iyiki öyle dedi :))
ben 3 yarışmadır aynı tabağı kullanıyıorum ve 10 yıllık![]()
merakla bekliciimManzara olarak zaten koyun,kuzu keçi arka planda olacak...balkonda çekim yapicam...
Konuya gayet uygun...![]()
Eşinle merkeze git., illa vardır![]()
Eşinle merkeze git., illa vardır![]()
Evet olabilir canım, mantıklıMerkezede o kadar uzağım ki...
Belki netten sipariş verebilirim...
Aslında konuma koydum da kaldırdık sonra haksızlık olmasın belki yapan çıkar diye ama artık yapamazlar nasılsa koyimSunum yaptın madem buraya koysana merak ettim, o yemeği nasıl sundun
Evet öyle diyorumBen sizin gibi boş üye değilim mi demek istiyorsun?
Olsun, arakla biraz bizlere de gönder![]()
Farketmez bir şekilde ürün gönderilecek:)Ama hediye gönderilmeyecek anladığım kadarı ile, ürünü kullanıp izlenimlerimizi yazacağız![]()
Çok güvenli rahat bir şekilde formu doldurabilirsinizSİZE HEDİYE GÖNDERİRSEK, fikirlerinizi paylaşır mısınız diye sordular kuzum...
ben de doldurdum siz doldurdum deyince güvendim telefon falan istedi tırstımm ama doldurdumm... bir şey olmaz demi @Nevreste bir de tamam deyip gönderdikten sonra baktım güvenli değil yazıyor adres barda.
Kayınvalidemin bahçesinden biber,domates getirdim.Çocuklar kızartma istedi ondan biraz geç yaptım:)Biz de yedik az evvel ama akşama misafir var. Kelle çorbası yapacağım, yapmışken boğazımdan geçmez 1 kaseElalis e ayırayım
![]()
3 kişi tarifini değiştirdi:)23 olduyine mi yaa![]()
Ben çok üzülürdümÇok sevindim canım...
Katılamasaydın üzülürdüm...