Çoğunlukla ben de.
Geçen gün mayaladım. Sabaha karşı dolaba koydum. Eşim kaymak koymayı unuttun mu sofraya dedi kahvaltıda. Yarın sabaha yersin katılaşacak dedim ama kıyamadım bekletmeye, yarısını bari sarsmadan getireyim dedim
Ben 25-26 defa katıldım.Aaaa profilime bakıyorum 25 madalya yokNe yüzsüzüm hala katılmaya devam ediyorumSenin keki deneyip beğenenler olacak:)Birine faydan olmuş daha ne istersin:)
Yogurt katmiyorum canim
Normalde.. bugunku pita ekmegindeki hamurla yaptim ole oldu. Yogurt katilmazsa daha puf oluyo bence. Bi tarif var bende yollarim sana
Çoğunlukla ben de.
Geçen gün mayaladım. Sabaha karşı dolaba koydum. Eşim kaymak koymayı unuttun mu sofraya dedi kahvaltıda. Yarın sabaha yersin katılaşacak dedim ama kıyamadım bekletmeye, yarısını bari sarsmadan getireyim dedim
Ben 25-26 defa katıldım.Aaaa profilime bakıyorum 25 madalya yokNe yüzsüzüm hala katılmaya devam ediyorumSenin keki deneyip beğenenler olacak:)Birine faydan olmuş daha ne istersin:)
Ben bazen çabuk soğusun diye leğene soğuk su koyup tencereyi o suya oturtuyorum, çabuk soğuyor o zaman.
Kesinlikle maya ev yoğurdu kullanıyorum, yoksa istediğim ev yoğurdu tadını alamıyorum. Bazı hazır yoğurt mayası kullanınca tutmayabiliyor.
Mayaladıktan sonra en az 5 saat kalıyor. Bir de hemen başlamamak lazım yoğurtta dolapta birkaç saat kaldıktan sonra daha da katılaşıyor.
Her seferinde o şansı yakalayamiyoruz .Hiç ummadığın anda şans kapını çalıyorHangimiz yaptığımız tarif sonuncu olur diye yapıyoruz.Hepimiz 1. olacak bu tarif diye yaparız:)
Çoğunlukla ben de.