En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Ben en az 1 gün dolapta bekletiyorum yoksa iyi olmuyor:)
Çoğunlukla ben de.
Geçen gün mayaladım. Sabaha karşı dolaba koydum. Eşim kaymak koymayı unuttun mu sofraya dedi kahvaltıda. Yarın sabaha yersin katılaşacak dedim ama kıyamadım bekletmeye, yarısını bari sarsmadan getireyim dedim

Ben en az 1 gün dolapta bekletiyorum yoksa iyi olmuyor:)

Bende yoğurdumu kendim mayalarım,taş gibi olur...
görev gereği köyde yaşıyoruz...organik takılıyoruz ...

Onun sırrı 1gün dolapta kapağı hiç açılmadan durmasıymış...

Inşallah,hayırlısı ...
Ne zaman yapmayı düşünüyorsun?
Senin 3tane çocuğun vardı sanırım...
Okul telaşesi başlamıştır...
Evet canim okul yuzme kursu vs:)) bana kalsa yarin bile yaparimda biraz bekliycem bu sefer sanirim:))

Gene gaz veriyon nevosun boncugum:)) valla kekteki husrandan sonra katilmaya yuzum yohtu aslinda : (
Ben 25-26 defa katıldım.Aaaa profilime bakıyorum 25 madalya yokNe yüzsüzüm hala katılmaya devam ediyorumSenin keki deneyip beğenenler olacak:)Birine faydan olmuş daha ne istersin:)

Eklentiler

• image.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 26
  • image.jpg
    51,2 KB · Görüntüleme: 32
Evet canim okul yuzme kursu vs:)) bana kalsa yarin bile yaparimda biraz bekliycem bu sefer sanirim:))

Allah zihin açıklığı versin yavrularımıza...
Bende bu sefer bekleyeceğim...
Erken yapınca heyecan zirveye ulaşıyor:))))))

O bazen bizde de oluyor:)Ama bekletince çok güzel oluyor:)

Ben 25-26 defa katıldım.Aaaa profilime bakıyorum 25 madalya yokNe yüzsüzüm hala katılmaya devam ediyorumSenin keki deneyip beğenenler olacak:)Birine faydan olmuş daha ne istersin:)
Ole tabiide dertliyim nevosum balim : (

Bende yoğurdumu kendim mayalarım,taş gibi olur...
görev gereği köyde yaşıyoruz...organik takılıyoruz ...

Onun sırrı 1gün dolapta kapağı hiç açılmadan durmasıymış...

Çok şanslısınız
Ben hep bekletirim soğumadan hiç açmam:)

Allah zihin açıklığı versin yavrularımıza...
Bende bu sefer bekleyeceğim...
Erken yapınca heyecan zirveye ulaşıyor:))))))
Aynen ole ya bakalim bi oncekinde erken yaptim noldu yani:)( neyseki kendime oy verebiliyodum:))

Onu cacık ve yoğurt çorbası filan ayran biraz da süzme yoğurt iyi aklıma düşürdün çok tatlısın ya
Resmini ekler misin ?
Bizim burası sıcak. Dışarda fazla kalırsa ekşiyor, tabi yazları.

Ben bimin yoğurdu ile mayaliyorum. Sonra 5 kez falan yaptığım yoğurttan maya ayiriyorum.

Bir gece hiç kaşık sürmeden dolapta bekletip öyle tuketiyoruz

Yaa bu nasıl tatlı bir kadın

Fena gazlıyor...

Daha iyi bir editör bulunamazdi...

Ole tabiide dertliyim nevosum balim : (
Her seferinde o şansı yakalayamiyoruz .Hiç ummadığın anda şans kapını çalıyorHangimiz yaptığımız tarif sonuncu olur diye yapıyoruz.Hepimiz 1. olacak bu tarif diye yaparız:)

Kaymagi yogurt ustunden mi aliyosun? Ben sutun uzerinden alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…