Aslında 25 veya 26 tarif olabilirOoo ikinci günden 22 tarif![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında 25 veya 26 tarif olabilirOoo ikinci günden 22 tarif![]()
Ciğer kırmızı değil de mor mu?Ciğer yapmak yok biz kırmızı et istiyoruz![]()
Yeter artık yapmayın mı diyorsun yani?22 tarif mi yok artık![]()
Yani et yemeği olabilir ama böyle bir yarışmada ciğer bambaşka birşey olur:)Yani şartlar herkes için eşit olmalı:)Ciğer kırmızı değil de mor mu?
Yeter artık yapmayın mı diyorsun yani?![]()
22 tarif mi yok artık![]()
Yaa öyle mi ben bugün yoğurt mayaladım cıvık tuttu nedense üzgünümKizlar probiyotikle yogurt mayalaniyomus. Yapaniniz var mi?
Hadi inşaallah bekliyoruz:)Çarşamba sabah tarifim huzurlarınızda olacak
30 tarif olabilirGerçekten mi?
Çekiliyorum
30 tarif olabilir![]()
Maşaallah hepinizeMaşallah...
Hamarat hatunlarla dolu burası
Olmek var dönmek yok
Eşim yarın nöbetçi salı akşam gelecek o yüzden salı akşam yaparım akşamda düzenler eklerim hemenHadi inşaallah bekliyoruz:)
Tamam canım inşaallahEşim yarın nöbetçi salı akşam gelecek o yüzden salı akşam yaparım akşamda düzenler eklerim hemen![]()
Resimler akşam iyi çıkmıyorEşim yarın nöbetçi salı akşam gelecek o yüzden salı akşam yaparım akşamda düzenler eklerim hemen![]()
Nasıl olacak ki akşam yemeği yicezResimler akşam iyi çıkmıyor![]()
Eşin gündüz evde oluyorsa yap, değilse tüm ışıkları yakarsınNasıl olacak ki akşam yemeği yicez![]()
Ya ben denicem bugun kismetse sonucu yazarim canim. Civikligi sutun sicakligi iyi degildir muhtemelen ondan olmustur. Soguk kalmistir sut benceYaa öyle mi ben bugün yoğurt mayaladım cıvık tuttu nedense üzgünüm
Tüm evi ışıklandırayım bariEşin gündüz evde oluyorsa yap, değilse tüm ışıkları yakarsınben akşam yaptım,sonuç 0
Hayır ya elim yandı acaba çok mu sıcaktı diye düşündüm hatta. Dediğin yoğurt nasıl yapılıyorYa ben denicem bugun kismetse sonucu yazarim canim. Civikligi sutun sicakligi iyi degildir muhtemelen ondan olmustur. Soguk kalmistir sut bence
Attım özelden bi baksan nevroşum ♡♡♡