Teşekkür ederim canımYaa bu nasıl tatlı bir kadın
Fena gazlıyor...
Daha iyi bir editör bulunamazdi...
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
![Oops! :oops: :oops:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk18.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canımYaa bu nasıl tatlı bir kadın
Fena gazlıyor...
Daha iyi bir editör bulunamazdi...
Insallah balim bakacaz onumuzdekiHer seferinde o şansı yakalayamiyoruz .Hiç ummadığın anda şans kapını çalıyorHangimiz yaptığımız tarif sonuncu olur diye yapıyoruz.Hepimiz 1. olacak bu tarif diye yaparız:)
Demek ki bugün yokluğun ondandı. Hatta alıntı yapacaktim, beceremedim.Tarifimi yükledim![]()
Mayasimi az geldiki acaba? Valla benim beyin error:))
Becerikli hatınsun bir yerlere gitmeni istemem:)Birbirimize öğreteceğimiz çok şey varInsallah balim bakacaz onumuzdeki
Maclara:)) yilmak yok yola devam :))
Ekledim arada bir yereResmini ekler misin ?
Bizim burası sıcak. Dışarda fazla kalırsa ekşiyor, tabi yazları.
Ben bimin yoğurdu ile mayaliyorum. Sonra 5 kez falan yaptığım yoğurttan maya ayiriyorum.
Bir gece hiç kaşık sürmeden dolapta bekletip öyle tuketiyoruz![]()
Sen kadar olamam asla :))Becerikli hatınsun bir yerlere gitmeni istemem:)Birbirimize öğreteceğimiz çok şey var![]()
Sıcak mayalanmış
Suyunu üzerinden aldım kaşıkla hemen toparladı aaaa 2 yemek kaşığı maya koydum . Eşime yedirdim şahane olmuş dedi süt çok güzelmişMayasimi az geldiki acaba? Valla benim beyin error:))
Yok yok bu kadar mütevazi olmaSen kadar olamam asla :))
Oha kiz bi nefes alsaydin:))Tarifimi yükledim![]()
Ondan sulandı dimi ama bizim ev çok sıcak acaba çok mu durdu dışarıda annem öyle dediSıcak mayalanmış![]()
İlk defa yapmışsın birkaç sefer daha denersen tutturursunSuyunu üzerinden aldım kaşıkla hemen toparladı aaaa 2 yemek kaşığı maya koydum . Eşime yedirdim şahane olmuş dedi süt çok güzelmişhayatımda ilk defa yaptım zaten maya işini
Bunun mayasini kullanabilirsin bence bi dahaki sefere, ama susuz yerinden al mayayi. Birde uzerine temiz bez tulbent vs koyki suyunu ceksinSuyunu üzerinden aldım kaşıkla hemen toparladı aaaa 2 yemek kaşığı maya koydum . Eşime yedirdim şahane olmuş dedi süt çok güzelmişhayatımda ilk defa yaptım zaten maya işini
Kaç saat beklettin canım:)Birde çokmu sarıp sarmaladınOndan sulandı dimi ama bizim ev çok sıcak acaba çok mu durdu dışarıda annem öyle dedi
Evin sıcak olması etkisi oldu galibaİlk defa yapmışsın birkaç sefer daha denersen tutturursunBizim anlatmamız ile olmaz:)Yani bazı şeyler tecrübe gerektirir:)
Hıhı evet 2 kilo yaptım zaten 2 ayrı kavanozda becericem kesin ya çaresi yokBunun mayasini kullanabilirsin bence bi dahaki sefere, ama susuz yerinden al mayayi. Birde uzerine temiz bez tulbent vs koyki suyunu ceksin
İşte bir sonraki seferde daha çabuk dolaba koyarsınEvin sıcak olması etkisi oldu galiba
Bak gaza geldim şimdi hahahahİşte bir sonraki seferde daha çabuk dolaba koyarsınMaya fazla oldu ise biraz azaltırsın gibi şeyleri deneyerek en sonunda en güzel yoğurdunu yaparsın
![]()