En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Her seferinde o şansı yakalayamiyoruz .Hiç ummadığın anda şans kapını çalıyor:KK45:Hangimiz yaptığımız tarif sonuncu olur diye yapıyoruz.Hepimiz 1. olacak bu tarif diye yaparız:)
Insallah balim bakacaz onumuzdeki
Maclara:)) yilmak yok yola devam :))

Resmini ekler misin ?:KK54:

Bizim burası sıcak. Dışarda fazla kalırsa ekşiyor, tabi yazları. :KK51:

Ben bimin yoğurdu ile mayaliyorum. Sonra 5 kez falan yaptığım yoğurttan maya ayiriyorum.

Bir gece hiç kaşık sürmeden dolapta bekletip öyle tuketiyoruz:KK45:
Ekledim arada bir yere :KK45:

Mayasimi az geldiki acaba? Valla benim beyin error:))
Suyunu üzerinden aldım kaşıkla hemen toparladı aaaa 2 yemek kaşığı maya koydum . Eşime yedirdim şahane olmuş dedi süt çok güzelmiş :KK57: hayatımda ilk defa yaptım zaten maya işini

Suyunu üzerinden aldım kaşıkla hemen toparladı aaaa 2 yemek kaşığı maya koydum . Eşime yedirdim şahane olmuş dedi süt çok güzelmiş :KK57: hayatımda ilk defa yaptım zaten maya işini
İlk defa yapmışsın birkaç sefer daha denersen tutturursun;)Bizim anlatmamız ile olmaz:)Yani bazı şeyler tecrübe gerektirir:)

Bunun mayasini kullanabilirsin bence bi dahaki sefere, ama susuz yerinden al mayayi. Birde uzerine temiz bez tulbent vs koyki suyunu ceksin

Ondan sulandı dimi ama bizim ev çok sıcak acaba çok mu durdu dışarıda annem öyle dedi
Kaç saat beklettin canım:)Birde çokmu sarıp sarmaladın;)Ben yazın çok sarmıyorum:)

İlk defa yapmışsın birkaç sefer daha denersen tutturursun:KK66:Bizim anlatmamız ile olmaz:)Yani bazı şeyler tecrübe gerektirir:)
Evin sıcak olması etkisi oldu galiba

Bunun mayasini kullanabilirsin bence bi dahaki sefere, ama susuz yerinden al mayayi. Birde uzerine temiz bez tulbent vs koyki suyunu ceksin
Hıhı evet 2 kilo yaptım zaten 2 ayrı kavanozda becericem kesin ya çaresi yok:sinirli:

Evin sıcak olması etkisi oldu galiba
İşte bir sonraki seferde daha çabuk dolaba koyarsın;)Maya fazla oldu ise biraz azaltırsın gibi şeyleri deneyerek en sonunda en güzel yoğurdunu yaparsın:nazar::KK9:

İşte bir sonraki seferde daha çabuk dolaba koyarsın:KK66:Maya fazla oldu ise biraz azaltırsın gibi şeyleri deneyerek en sonunda en güzel yoğurdunu yaparsın:nazar::KK9:
Bak gaza geldim şimdi hahahah:olamaz:

Back