En güzeli ev yoğurdu canımBak gaza geldim şimdi hahahah![]()
![KK19 :KK19: :KK19:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En güzeli ev yoğurdu canımBak gaza geldim şimdi hahahah![]()
Aynen canim. Ben firinda mayaliyorum. Benim mutfak daga dicak oldugu icin sutum normal isida oluyo. Annem firinda yapacaksa daha sicak mayalamasi gerekiyo cunkuİşte bir sonraki seferde daha çabuk dolaba koyarsınMaya fazla oldu ise biraz azaltırsın gibi şeyleri deneyerek en sonunda en güzel yoğurdunu yaparsın
![]()
Evet bende o yüzden kendim yapmak istiyorum ay heyecanla yaptım zatenEn güzeli ev yoğurdu canım![]()
Şimdi nevrestenin dediği gibi zamanla yaparak tecrübe edeceksin. Hatta tutmayan yogurttan lor peyniri de yapılıyor. :)Hıhı evet 2 kilo yaptım zaten 2 ayrı kavanozda becericem kesin ya çaresi yok![]()
İşte herkesin ortamı,sütün kalitesi,mayaladığı tencere-kavanoz vs farklı olduğu için bazı şeyleri deneyerek öğreniyoruz:)Aynen canim. Ben firinda mayaliyorum. Benim mutfak daga dicak oldugu icin sutum normal isida oluyo. Annem firinda yapacaksa daha sicak mayalamasi gerekiyo cunku
Mutfagi daha serin:)
Mecbur kalmadığımız sürece ev yoğurdu kullanıyoruzEvet bende o yüzden kendim yapmak istiyorum ay heyecanla yaptım zaten![]()
Guvecte yaptin mi hic? Ben bi kez yaptim ve cok guzel oldu sanki:) agzi acik mayaliyorum ben.. 1 gece buzdolabinda agzi acik bekletiyorum..İşte herkesin ortamı,sütün kalitesi,mayaladığı tencere-kavanoz vs farklı olduğu için bazı şeyleri deneyerek öğreniyoruz:)
Siirt burası 48 dereceleri görüyoruzŞimdi nevrestenin dediği gibi zamanla yaparak tecrübe edeceksin. Hatta tutmayan yogurttan lor peyniri de yapılıyor. :)
Bana da sıcak mayalanmis gibi geldi. Hatayı biliyorum, urfadan beter.![]()
Bana güç verdin bende yapacağımMecbur kalmadığımız sürece ev yoğurdu kullanıyoruz![]()
Yok hiç denemedimGuvecte yaptin mi hic? Ben bi kez yaptim ve cok guzel oldu sanki:) agzi acik mayaliyorum ben.. 1 gece buzdolabinda agzi acik bekletiyorum..
Çocuk olunca şart olacak şimdiden öğrenmen iyi olacakBana güç verdin bende yapacağım![]()
Siirt burası 48 dereceleri görüyoruz![]()
Firinda mi:) ben hic ole sarip sarmalamadim dogrusu:)) kolayca pisirip atmak koLayima gidiyo: ) bugunde mayam yok guzel maya elde etmek icin probiyotik denicem iste bakalimYok hiç denemedimEminim çok güzel olur
Güveçte herşey çok güzel oluyor
Bende ağzı açık mayalıyorum![]()
Haha yok siirtteyiz canım Doğu görevindeAaaa sen hatayda degilmiydin ?![]()
Allah kolaylık versin, Rabbim korusun canım. Inşallah sağ salim bitirir, istediğiniz yere gidersiniz.Haha yok siirtteyiz canım Doğu görevinde![]()
Fırında hiç denemedimFirinda mi:) ben hic ole sarip sarmalamadim dogrusu:)) kolayca pisirip atmak koLayima gidiyo: ) bugunde mayam yok guzel maya elde etmek icin probiyotik denicem iste bakalim
Agzi acik nasil oluyoki ole? Sarip sarmaliyon ya hani?Fırında hiç denemedimBenim doğal yöntem:)
Çanakkale buram buram maneviyat kokuyor. Gelibolu Şehitlik... Hepsinin ruhu şad olsun. Bir kere gitmiştim, insan çok etkileniyor.Çanakkaleden kimse yokmu perşembe günü şehitlikte olacağım gelirseniz yakamdaki karanfilden tanıyın beni![]()
Yazın ağzı açık ve sarmalamadan yapıyorumAgzi acik nasil oluyoki ole? Sarip sarmaliyon ya hani?