En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
İşte bir sonraki seferde daha çabuk dolaba koyarsın:KK66:Maya fazla oldu ise biraz azaltırsın gibi şeyleri deneyerek en sonunda en güzel yoğurdunu yaparsın:nazar::KK9:
Aynen canim. Ben firinda mayaliyorum. Benim mutfak daga dicak oldugu icin sutum normal isida oluyo. Annem firinda yapacaksa daha sicak mayalamasi gerekiyo cunku
Mutfagi daha serin:)

Hıhı evet 2 kilo yaptım zaten 2 ayrı kavanozda becericem kesin ya çaresi yok:sinirli:
Şimdi nevrestenin dediği gibi zamanla yaparak tecrübe edeceksin. Hatta tutmayan yogurttan lor peyniri de yapılıyor. :)

Bana da sıcak mayalanmis gibi geldi. Hatayı biliyorum, urfadan beter. :KK70:

Aynen canim. Ben firinda mayaliyorum. Benim mutfak daga dicak oldugu icin sutum normal isida oluyo. Annem firinda yapacaksa daha sicak mayalamasi gerekiyo cunku
Mutfagi daha serin:)
İşte herkesin ortamı,sütün kalitesi,mayaladığı tencere-kavanoz vs farklı olduğu için bazı şeyleri deneyerek öğreniyoruz:)

İşte herkesin ortamı,sütün kalitesi,mayaladığı tencere-kavanoz vs farklı olduğu için bazı şeyleri deneyerek öğreniyoruz:)
Guvecte yaptin mi hic? Ben bi kez yaptim ve cok guzel oldu sanki:) agzi acik mayaliyorum ben.. 1 gece buzdolabinda agzi acik bekletiyorum..

Şimdi nevrestenin dediği gibi zamanla yaparak tecrübe edeceksin. Hatta tutmayan yogurttan lor peyniri de yapılıyor. :)

Bana da sıcak mayalanmis gibi geldi. Hatayı biliyorum, urfadan beter. :KK70:
Siirt burası 48 dereceleri görüyoruz:KK14:

Guvecte yaptin mi hic? Ben bi kez yaptim ve cok guzel oldu sanki:) agzi acik mayaliyorum ben.. 1 gece buzdolabinda agzi acik bekletiyorum..
Yok hiç denemedim:KK45:Eminim çok güzel olur:kk77:Güveçte herşey çok güzel oluyor:kk77:
Bende ağzı açık mayalıyorum:sus:

Yok hiç denemedim:KK45:Eminim çok güzel olur:kk77:Güveçte herşey çok güzel oluyor:kk77:
Bende ağzı açık mayalıyorum:sus:
Firinda mi:) ben hic ole sarip sarmalamadim dogrusu:)) kolayca pisirip atmak koLayima gidiyo: ) bugunde mayam yok guzel maya elde etmek icin probiyotik denicem iste bakalim

Firinda mi:) ben hic ole sarip sarmalamadim dogrusu:)) kolayca pisirip atmak koLayima gidiyo: ) bugunde mayam yok guzel maya elde etmek icin probiyotik denicem iste bakalim
Fırında hiç denemedim;)Benim doğal yöntem:)

Çanakkaleden kimse yokmu perşembe günü şehitlikte olacağım gelirseniz yakamdaki karanfilden tanıyın beni :KK70:
Çanakkale buram buram maneviyat kokuyor. Gelibolu Şehitlik... Hepsinin ruhu şad olsun. Bir kere gitmiştim, insan çok etkileniyor.

Back