- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.808
- 798
O da olur:) ben yogurdum tutmamisti cevirdim pogca yaptim sutu o zaman mesela:))Onu cacık ve yoğurt çorbası filan ayran biraz da süzme yoğurt iyi aklıma düşürdün çok tatlısın ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O da olur:) ben yogurdum tutmamisti cevirdim pogca yaptim sutu o zaman mesela:))Onu cacık ve yoğurt çorbası filan ayran biraz da süzme yoğurt iyi aklıma düşürdün çok tatlısın ya![]()
Gene gaz veriyon nevosum boncugum:)) valla kekteki husrandan sonra katilmaya yuzum yohtu aslinda : (Hemde en şahanesinden![]()
Sütle eşime kahve yapıyorum bakayım ne yorum yapacakO da olur:) ben yogurdum tutmamisti cevirdim pogca yaptim sutu o zaman mesela:))
Çoğunlukla ben de.Ben en az 1 gün dolapta bekletiyorum yoksa iyi olmuyor:)
Ben en az 1 gün dolapta bekletiyorum yoksa iyi olmuyor:)
Evet canim okul yuzme kursu vs:)) bana kalsa yarin bile yaparimda biraz bekliycem bu sefer sanirim:))Inşallah,hayırlısı ...
Ne zaman yapmayı düşünüyorsun?
Senin 3tane çocuğun vardı sanırım...
Okul telaşesi başlamıştır...
Sen poğaçaya ne kadar süt, yoğurt katıyorsun?O da olur:) ben yogurdum tutmamisti cevirdim pogca yaptim sutu o zaman mesela:))
Ben 25-26 defa katıldım.Gene gaz veriyon nevosun boncugum:)) valla kekteki husrandan sonra katilmaya yuzum yohtu aslinda : (
BakkkO da olur:) ben yogurdum tutmamisti cevirdim pogca yaptim sutu o zaman mesela:))
Yogurt katmiyorum canimSen poğaçaya ne kadar süt, yoğurt katıyorsun?![]()
Evet canim okul yuzme kursu vs:)) bana kalsa yarin bile yaparimda biraz bekliycem bu sefer sanirim:))
O bazen bizde de oluyor:)Ama bekletince çok güzel oluyor:)Çoğunlukla ben de.
Geçen gün mayaladım. Sabaha karşı dolaba koydum. Eşim kaymak koymayı unuttun mu sofraya dedi kahvaltıda. Yarın sabaha yersin katılaşacak dedim ama kıyamadım bekletmeye, yarısını bari sarsmadan getireyim dedim![]()
Ole tabiide dertliyim nevosum balim : (Ben 25-26 defa katıldım.Aaaa profilime bakıyorum 25 madalya yok
Ne yüzsüzüm hala katılmaya devam ediyorum
Senin keki deneyip beğenenler olacak:)Birine faydan olmuş daha ne istersin:)
Çok şanslısınızBende yoğurdumu kendim mayalarım,taş gibi olur...
görev gereği köyde yaşıyoruz...organik takılıyoruz ...
Onun sırrı 1gün dolapta kapağı hiç açılmadan durmasıymış...
Aynen ole ya bakalim bi oncekinde erken yaptim noldu yani:)( neyseki kendime oy verebiliyodum:))Allah zihin açıklığı versin yavrularımıza...
Bende bu sefer bekleyeceğim...
Erken yapınca heyecan zirveye ulaşıyor:))))))
Resmini ekler misin ?Onu cacık ve yoğurt çorbası filan ayran biraz da süzme yoğurt iyi aklıma düşürdün çok tatlısın ya![]()
Bizim burası sıcak. Dışarda fazla kalırsa ekşiyor, tabi yazları.Ben bazen çabuk soğusun diye leğene soğuk su koyup tencereyi o suya oturtuyorum, çabuk soğuyor o zaman.
Kesinlikle maya ev yoğurdu kullanıyorum, yoksa istediğim ev yoğurdu tadını alamıyorum. Bazı hazır yoğurt mayası kullanınca tutmayabiliyor.
Mayaladıktan sonra en az 5 saat kalıyor. Bir de hemen başlamamak lazım yoğurtta dolapta birkaç saat kaldıktan sonra daha da katılaşıyor.
Ben 25-26 defa katıldım.Aaaa profilime bakıyorum 25 madalya yok
Ne yüzsüzüm hala katılmaya devam ediyorum
Senin keki deneyip beğenenler olacak:)Birine faydan olmuş daha ne istersin:)
Her seferinde o şansı yakalayamiyoruz .Hiç ummadığın anda şans kapını çalıyorOle tabiide dertliyim nevosum balim : (
Kaymagi yogurt ustunden mi aliyosun? Ben sutun uzerinden alirimÇoğunlukla ben de.
Geçen gün mayaladım. Sabaha karşı dolaba koydum. Eşim kaymak koymayı unuttun mu sofraya dedi kahvaltıda. Yarın sabaha yersin katılaşacak dedim ama kıyamadım bekletmeye, yarısını bari sarsmadan getireyim dedim![]()