Kırmızı acı biber sürecem, bişeycik olmaz dedi.

Hiç bilmiyorum nerden çıktı bu ısırma. 2 yaş bebesi geçen gün 3 yaşındaki kardeşinin sırtını morartmış nasıl ısırdıysa.
Sanırım dediğiniz gibi bir pedagoga gitmek gerek.
Denemediğim yöntem kalmadı.
Bi sekilde kiskaniyorlar birbirlerini demek ki. Araya biraz mesafe koy bence farkli odada oynasinlar ve uyusunlar mesela sadece yemek yedirirken bir araya gelsinler. Boyle herseyimiz ortak hissi hic hos degil birbirlerine ait alanları olmadan büyüyorlarsa birbirlerine her seyi yapmaya hak gorecekler. Birbirlerini daha az gordukce kiymetlenirler.

Bu isirma olayi 2-3 yaş çocuklar arasinda çok yaygın.
Benim oğlumuda ısırıyorlar (kreş) oda isiriyordur ama evde daha yapmadi. Vurma ve tükürme huyu başladı.
Hepsi galiba dönemsel olarak yapiyorlar.
Valla yapmayan 'cocuk gıbı cocuk'larda var arkadasım😞
İkı gun evvel kızımı arkadası tam sırtındaki hemanjıyomdan ısırdı
Mor ve kan topladı yavrum. Kabul bıle bagladı
Haftasonu da bı arkadası multıvıtamın olan lolıpoplar var ya onun cubugunu gozune tam saplıyordu benım kızın
Saplamak bak...
Tam bı hıncla
Hemde oyle hıc bı anlasmazlık yokken birden hınclanıverdi nolduysa.
Yetıstık nasıl Yetıstık bılemıyorum

Bazıları vahşi😞kızımı oyun atolyesıne goturuyorum haftada uc gun. Hep yuregım Agzımda, cocuklara bısey olmus normal davranan yok anneleride ama daha cocuk ama Sımdı keşif donemi dıye mudahale etmiyorlar. E zarar goren Otekı cocuklar cocuk degıl mi. Neyi keşfedecek pardon kafasını yarınca nasıl kan aktıgını mı
Getir kafanı sende keşfetsın o zaman annesi yani.

😡😡😡😞😞😞

Son düzenleme:
3-2-1 yaşlarındalar. Tuvalet eğitimini vermeye başladım büyüğe iyi de gidiyor. İnşallah sömestr a kadar oturur da sistem sonra göndericem hemen. Kaç tane çocuk eğittim kendi doğurduğuma yetemedim.
Aynen öyle kendi çocuğun söz konusu olunca tepetaklat oluyorsun. 4 çocuk demişsiniz o kaç yasinda

Bebegınız travma olmuyor mu Vanga?
Nıye ıkı üç yasındakıne travma olur dıye dusunurken bebegi dusunmuyoruz
Bunun yolu bıber surmekse bıber surcez. Yapacak bsey yok laftan anlamıyorsa pedagojik yaklasımla olmuyorsa 'tekbırle anlamayanın hakkı kötektır' denmiş.
Elbette mınıcık yavruları dovmeyecegız hırpalamayacagız ama teknik degısme gerekiyorsa degıselım biber sürelim, bebege olan travmanın onune gecelim.
Yarın bırgun hatta belkı bugun bıle arkadaslarınıda ısırıyorlardır? Baska cocuklarıda koruyalım boylece
Tekdir yazdım. Tekbir olmuş sinir olurum boyle şeye.

3 ve 2 yaşında çocuklarım kardeşinin parmağını ısırıyor. Biraz şiddetli ısırıyorlar çünkü gerçekten iz çıkıyor ve bebeğim fena ağlıyor.
Ben pedagojik olarak herşeye dikkat edip uyarıda ve bu davranışı bıraktırmaya çalışıyorum.
Lakin kv kırmızı acı biber sürecem birşey olmaz diyor. O çocukları küfür falan edince sürüyormuş.
Anne öyle şey olur mu çocuk ne kadar ağlar. Çözümü bu değil alerjisi vardır dili falan şişer nefes alamaz falan diyorum ama yok.
Kv nin böyle birşeyi eyleme dökerse benimle nasıl karşı karşıya kalacağını biliyor ama söylemesi, düşünmesi bile can sıkıcı.
Zaten eski usul kişilere kalırsa hicbirsey olmazz

Ben 3 ve 2 yaşındaki 1 yaşındakinin değilde bebek olanın parmaklarını ısırıyor gibi anladım

Kayınvalıdene sevgiler
Yanaklarını mıncırasım geldi
Analık vahşiliktir işte boyle heyt.

Bizde cok macera var ya, esimle kardesi cok bogusurmus ( kardesi kiz ve tombik)
Bir gun mutfakta yemek yaparken iceride kiyamet kopmus oda elinde bicak can havliyle kosmus
Esim oyle gorunce bayilmis bizi kesecek sandim diyo hala :KK70:

Bizde cok macera var ya, esimle kardesi cok bogusurmus ( kardesi kiz ve tombik)
Bir gun mutfakta yemek yaparken iceride kiyamet kopmus oda elinde bicak can havliyle kosmus
Esim oyle gorunce bayilmis bizi kesecek sandim diyo hala :KK70:
Kadın nasıl nam saldıysa 🤣🤣🤣🤣

X