Kirli Çıkılar )))

millet ben kitap konusunda çok bonkörüm yaa, çok kitap okuduğum için çok alasım geliyor valla ..ayda 4 kitap okuyorum hemen hemen

çok sağolasın canım. duydum eminevimi ama ne biliyim hiç de araştırmadım doğrusu. tam manasıyla. biraz kafa karıştı hesaptan. biraz kafamı yorsam anlarım aslında. ben onu da gidip bi konuşayım adamlarla.

ladyfog
bugün artık dur demenin zamanı mı ki kademeli alım mı uygundur acaba ben bugün biraz alım yaparım diyordum.

Son düzenleme:

ben alım yaptım valla ..70 lira kardayım..24.21 deyken 21.28 yaptım sence iyi mi canım ?
Hayırlı olsun.
Kardaysan her zaman iyidir.
Kanaat etmek ve sabretmek kazandırır.:)
Dolar kuru yüksek.
Bugün 1705-1702 olur gibi geliyor bana.
Ben almadım. Bekliyorum. Benim için yüksek bir fiyat.
Doların yüksek olması gr fiyatın düşmesini engelliyor.
Varsa dolar ile almak daha mantıklı geliyor bana.

102,7 süper bence
98den falan geri alırsın yakında hayırlısıyla
cimrilik değilde cesaret edemiyor insan bazen

ons dün 1711i gördü ya ladyfogcum
bence bugün daha da altını görecek
bakalım dolar çok yüksek merkez bankasının satışından etkilenecek mi?

sağolasın canım. benim de dolarım yok işte.
okuldayım biraz alım yapayım dedim ama bilgisayar virüs kaynıyor korktum:26:

Dolarla ilgili çok önemli bir uluslararası ihale var.
Çıkacağını düşünüyorum.
Merkez 70 milyon sattı.
Çok etkili olmaz.Sanmıyorum.
Ben kısaca almama sebebimi açıklayayım:
Şimdi ons 1728 seviyesinde altın 101 civarında banka satışı.
Bu seviyeden alırsam eğer dolar düştüğünde gr fiyatı çok düşecektir ki dolar onstan hızlı düşer biliyorsunuz.
İşte bu durumda tekrar 101 olmasını hatta kar için 102 olmasını beklerim.
Ki ons yavaş yavaş çıkacağı için çok bekler ve fırsat kaçırırım.
Bu sadece benim düşüncem.
Altın şimdi yükselse bile bu seviyelere çok rahat tekrar gelecektir.
Yani 101 alımı karşıma çok çıkar ama ben 97-99 aralığını kaçırırsam bir daha yakalayamayabilirim.
Tabi bunlar benim düşüncem ve uzman değilim.Sadece mantık yürütüyorum.

ben tl de beklemedeyim şu an
onsun çok dalgalandığı zamanları hep kaçırdım
dolar zaten şimdi çok yüksek
o nedenle ne dolara ne onsa geçmiyorum
98 falan olur diye düşünüyorum gram altının
o zaman alım yapacağım
umarım yanlış karar vermemişimdir
seninle aynı düşünmüşüz sanırım, demek ki fena sayılmam

O zaman sana bir yöntem anlatayım:
Ons/dolar işlemi yapacaksam yani doları tl ye çevirmek gibi bir derdim yoksa ons çok yükseldiğinde ben tl ile dolar alırım.
Çünkü ons kar satışlarıyla düşecektir.
Düştüğü zaman dolarla altın alıyorum.Ortalama 10 dolarlık değişim bile gr arttırmak için yeterli oluyor ama zaten gün içinde neredeyse 20-30 dolar oynuyor.
Bugün içinse onsun şu an tepe olduğunu düşünüyorum.1730 ları geçerse biraz yükselir.

anladım canım evet bu yöntem de güzelmiş
çok teşekkür ederim

okuyup duruyorum ama bir türlü cevap yazamadım =)

Altın alan yoktu galiba gözümden kaçmadıysa =) Ben hala bekliyorum düşmesini, inşallah düşecek biraz daha ama düşmese de sorun değil ne yapalım artık.

karanfilce yazdığın hemen dikkatimi çekti, biliyorsun biz de ev almayı istiyoruz sizin gibi. Bizdeki para da arabamızla birlikte toplamda 40-45 bin eder. Yani hemen hemen aynı durumdayız. Ama ben hiç evim yokken oturmayacağım bir evi almam. Hıı evim olur ondan sonra belki alırım, gerçi benim fazla malda gözüm yoktur. Bir evim olsun yeter başka istemem =)) Bence biraz bekleyin çünkü eşin allah izin verir de kpss'yi kazanırsa maaşı artar dolyısıyla daha çok para biriktirirsin ve 1-2 yıla kalmaz taksite falan girmeden evinizi alırsınız inşallah.

yeniden dogdum erkek arkadaşın başka iş mi arayacak bu süreçte neden işten çıkarım yapıyorlar ki

hayır canımın içi otel satıldı firma değişti şartları değilde saatleri değişti calısanalrın yeni patronlar geldiğinde haberleri oldu vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…