Kirli Çıkılar )))

günaydınn hepinizee
benım almam yasakk tabii :2: ha gayrett
markafonıye ve trendyola uzun zamandır bakmadım

günaydınn hepinizee
benım almam yasakk tabii :2: ha gayrett
markafonıye ve trendyola uzun zamandır bakmadım

ben biraz önce markafoniden nevresim takımı aldım kızımın çeyizine. o da bir yatırım sonuçta bir de önceki gün bir yarım altın aldım 164 den. allah bereketini versin inşallah

Son düzenleme:
ben biraz önce markafoniden nevresim takımı aldım kızımın çeyizine. o da bir yatırım sonuçta bir de önceki gün bir yarım altın aldım 164 den. allah bereketini versin inşallah

İndirimde aldıktan sonra bencede yatırım berektlı olsun altının

İndirimde aldıktan sonra bencede yatırım berektlı olsun altının

gecen aykı ekstremı soylemıstım dımı 12 adet markofını 7.25 taksıtle
ne yatırımı yahu
her turlu zarara sokuyor
almam kardesım

canım altının hayırlı olsun da yarım altını mı 164 e aldın bı yanlıslık olmasın ceyrek o fıyat cunku:44:

gecen aykı ekstremı soylemıstım dımı 12 adet markofını 7.25 taksıtle
ne yatırımı yahu
her turlu zarara sokuyor
almam kardesım

ben taksitle alışveriş yapmam hiç. kartla da en fazla iki taksit yaparım. markafoniden indirim çekim vardı. daha önce şehir fırsatında 100 tl lik alışverişi 50 tl ye almıştım. onu kullandım bu alışverişimde

canım altının hayırlı olsun da yarım altını mı 164 e aldın bı yanlıslık olmasın ceyrek o fıyat cunku:44:

evet yanlış yazmışım(heralde aklımdan geçen fiyat oydu) 328 tl verdim.

vadesiz dolar hesabınız varsa oraya önce tl ile dolar alıp daha sonra da arbitraj yapabilirsiniz. internetten yapılıyor.

Herkese merhaba.
Karanfil sinirboyu açıklamış.
Şubeye gitmene gerek yok.
Tl/gr yerine ons/dolar alım satımı yapacaksın.
Dün yazdığım mesajlardaki al sat işlemlerine dair bilgiler arbitiraj aslında.:)

ay o siteler yokmu yaa bakınca almamak çok zor en iyisi hiç girmememek:)
ben ordan çeyizim için alıp takside bağladıklarımı hala ödüyorum
bende bu ay nasipse iyi bi birikim yapıcam bayram dönüşü bi cumhuriyet aldım ay sonuna kadar bide çeyrek yapma çabasındayım inşallahhh

merhaba kızlar 2 gündür bizim buralarda internet bağlantılarında sorun vardı giremedim doğru düzgün. sonunda şükür kavuşturana
herkese bol bereketli biirikmler canlarrrrrrrrrrrrr
altın alanların altınları hayırlı olsun

hoşgeldin canım. nerelerdesin yahuu...
amin sağolasın güzel dileklerin için.

Hoş geldin.:)
Gözümüz yollarda kaldı şekerim.
İyi olmana sevindim.:)

şekerlerim ben sizi okuya okuya anladım bu işleri bıktınız benden buarada hanı altın borcum vardıya akrabama dedıkı sen bozus fıyatını sorarız o parayı verırsın hıc alma ben zaten bılezık alıcam dedı gun parası ve 8 ceyregı var onları bozucak sanırım uc bes kardayım

hoşgeldin canım. nerelerdesin yahuu...
amin sağolasın güzel dileklerin için.

Hoş geldin.:)
Gözümüz yollarda kaldı şekerim.
İyi olmana sevindim.:)
hoşbuldum sevgili canlar dediğim gibi teknik aksilik sonucu bağlanamadım.
şükür geçti inşallah.

ben de sizleri özledimmmmmmmmmmmm
çok şükür çok çok iyiyim

Son düzenleme:
selam kısçeler
bende takipteyim ama fırsat bulup yazamıyorum..
Altın alan arkadaşlar berektli olsun altıncıklarınız..
Bende yarın altın hesabı açtırcam, sizlerden özendim..Ama hangi banka olsun karar veremedim.. Hesabı olan kısçeler lütfen yardım
farmasi, ladygog, karanfilce, sinirboyu ve bilen arkadaşlar yarına kadar karar vermem lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…