günaydınn hepinizee
benım almam yasakk tabii :2:ha gayrett
markafonıye ve trendyola uzun zamandır bakmadım
ben biraz önce markafoniden nevresim takımı aldım kızımın çeyizine. o da bir yatırım sonuçtabir de önceki gün bir yarım altın aldım 164 den. allah bereketini versin inşallah
ben biraz önce markafoniden nevresim takımı aldım kızımın çeyizine. o da bir yatırım sonuçtabir de önceki gün bir yarım altın aldım 164 den. allah bereketini versin inşallah
İndirimde aldıktan sonra bencede yatırım berektlı olsun altının
gecen aykı ekstremı soylemıstım dımı 12 adet markofını 7.25 taksıtle
ne yatırımı yahu
her turlu zarara sokuyor
almam kardesım
canım altının hayırlı olsun da yarım altını mı 164 e aldın bı yanlıslık olmasın ceyrek o fıyat cunku:44:
bu arbitraj hakkında da beni bilgi sahibi yapar mısın ladyfog canım ...bunun için dolar hesabım var bankada ama dolar almadım daha 0 da yani dolarla altın alıp satabilmem için bankaya gitmem lazım mı yoksa internetten alabiliyor muyum ?
vadesiz dolar hesabınız varsa oraya önce tl ile dolar alıp daha sonra da arbitraj yapabilirsiniz. internetten yapılıyor.
gecen aykı ekstremı soylemıstım dımı 12 adet markofını 7.25 taksıtle
ne yatırımı yahu
her turlu zarara sokuyor
almam kardesım
merhaba kızlar 2 gündür bizim buralarda internet bağlantılarında sorun vardı giremedim doğru düzgün. sonunda şükür kavuşturana
herkese bol bereketli biirikmler canlarrrrrrrrrrrrr
altın alanların altınları hayırlı olsun
merhaba kızlar 2 gündür bizim buralarda internet bağlantılarında sorun vardı giremedim doğru düzgün. sonunda şükür kavuşturana
herkese bol bereketli biirikmler canlarrrrrrrrrrrrr
altın alanların altınları hayırlı olsun
hoşgeldin canım. nerelerdesin yahuu...
amin sağolasın güzel dileklerin için.
hoşbuldum sevgili canlar dediğim gibi teknik aksilik sonucu bağlanamadım.
Hoş geldin.:)
Gözümüz yollarda kaldı şekerim.
İyi olmana sevindim.:)