Kirli Çıkılar )))

canım kıymetli maden alış olcak zaten ben öyle yapıyorum. seninki altın hesabı olduğu için kıymetli maden alışta tek altın oluyor.

kızlar bişey sorucam bizim maaşlar vakıfbank a yatmaya başladı dün bişey dikkatimi çekti para çekerken.vakıf altın alış-satış diye bir kısım vardı sağ tarafta.şimdi başka bir talimat vermeden ben hemen alım satım yapabiliyormuyum bankamatik kartımla,maaş hesabımda bir miktar para var hemen onu işleme sokabilirmiyim? gerçi ben uğraşamam diyordum her an takip edemem diye.ama altına çevirim nasılsa uzun vadede yatırım olacağından vakıf altın almamda sakınca yoktur öyle değilmi.şube içinden falan ayrıca işlem yaptırmayacaksam bugün gidip halledeyim diyorum.

merhaba canım altın hesabı da açtırman gerekir diye biliyorum
işbankta cari hesabım vardı internetten de vadesiz altın hesabı açtırdım buna rağmen banka şubesine gidip sözleşme imzalamam gerektiği uyarısı geldi ekrana gidip gerekli işlemi yaptım sonrasında işlem yapmaya başladım.
444 lü hatlardan ve şubeden en sağlıklı bilgiyi alabilirsin burada herkes farklı bankalarla çalışıyor ve her bankanın işleyişi bazen ufak tefek farklılıklarla karşımıza çıkabiliyor.
bol bereketli kazançlar dileğiyle...

vakıfbankta altın hesabı diye bişey yok. vakıf altın diye ürünleri var onu alıp satabiliyorsun. bunun için hesabına bağlı "yatırım hesabı" (sanırım adı buydu) tanımlatman gerekiyor. altınını fiziki olarak almak istersen de veriyorlarmış. (ama bunun için kaç gram olması gerekiyor onu bilmiyorum)

ladyfog,
bahsettiğiniz trader garanti'deki e-trader mi? :26:

iş bankasında vadesiz altın hesabım vardı, şimdi bir de garanti'den altın hesabı açtırdım hayırlı kazançlar olsun cümleten

bu arada altın gr alış 97.81 tl. cuma 101 tl'den aldıydım :2:

daha da düşer mi kızlar ne diyorsunuz? yeni açtığım garanti hesabıma bir miktar gr almak istiyorum ama... pzt-salı alsam mı ki? :18:

Mesai saatleri dışında işlem yapmayın.Fazla fark ödersiniz.
O alış bankanın sizden alış fiyatı.
Yüksek olan da size satış fiyatı.Şu anda mesai dışı olduğu için arada 3-4 lira fark vardır.
Garantide mesai saatleri içinde bu fark 90 kuruştur.,
Bu arada bahsettiğim Trader garantideki program değil.
Altın yorumu yapan ve başka bir forumda yorum yazan birisi.

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim ayrıntılı cevabınız için. iyi oldu bunları öğrendiğim

Kızlar buralara uğramaya çok zaman oldu Altın alımında beklemedeyim. Çüğnkü gerçekten fazla yükseldi 96-98 den aldığım altına 101 103 lira vermek istemiyorum.
O yüzden beklemedeyim ancak gram düşmemesi halinde yarım veya tam almayı planlıyorum
Ay sonunda bildirim yapıcam farmasicim şuan bende önümü göremiyorum

tamam canım inşallah dilediğin gibi olur herşey

kızlar ben de birikim yapmak istiyorum aranıza katılmak isterim ama henüz ne şekilde biriktirmeliyim maaşımdan arta kalanı karar veremedim..
sizce en karlısı ne şekilde biriktirmek ? bankaya altın hesabı açtırıp maaşımdan arta kalanı oraya mı yatırayım yoksa kendim mi alayım ? bu seferde evde saklaması dert olmaz mı sizce?

bende 2 aydır 400 tl biriktirdim
hazirana kadar 3000 tl ye yakın biriktirmeyi planlıyorum
inşallah biriktirebilirm

altın borsasındaki yorumu gördün mü sen ne düşünüyorsun gümüş konusunda. ben bir yıl önce açmıştım altın hesabımı. açan müdür de tanıdığımdı bana neden gümüş açmıyorsun o daha mantıklı demişti??

biz gümüşcüyüz, gümüşü alırken pahalı alırsın ama satarken işcilik uçup gittiğinden çok zarar edersin..gümüş bir yatırım amacı olmaz..ama banka hesabını gümüş olarak açtırmak mantıklı mi bilemiyorum..çok fazla çıkış olmuyor sadece geçen sene bir anda çok ani bir çıkış yaptı ve aynı noktalarda seyrediyor..

Günaydın.
Yorumu gördüm evet.
Gümüşe yatırım yapan çok tanıdığım var.Banka hesabıyla tabi.
Ancak gümüş makası nedir, işlem saatleri nelerdir, hangi bankalarda var bilmek lazım.
Gümüşün geleceği parlak görünüyor evet ama benim uzak olduğum bir piyasa açıkçası.
Altını öğrenene kadar çatladım.:))
Garantide gümüş yok zaten.
Yani bu konuda sana ne söylesem yalan olur şekerim.

sağolasın canım
teşekkürler tourmaline..

günaydın kızlar
para durumu gündem malesef para bitti hatta bittiğinden habersiz evde sütsüz ekmeksiz kaldık
kredi kartından alılşveriş yaptım
annemler suanda yurt dısında
bu benımle alakalı olsada ıcım cok ezıldı boyle olunca oturup agladım.
bırınden ıstemeyecegım kredı kartımdan cekecegım artık

buarada acıtasyon yapmadım ha kıramız yatmıs ama ogluma sunada evde bakıldıgı ıcın 6ya kadar anlasma 6.10da evde anc aoluyorum bankaya gıdemıyorum cekmeye ıstende ızın alamıyoruz aksamda vakıt ayıramıyorum yanlış anlaşılmasın

merhaba arkadaşlar...
birşey sorucam..altın hesabı açmayı düşünüyorum bir finans kurumunda...ama ilk defa açacağım için biraz düşündürüyor beni.... sormak istediğim altın hesabı olan arkadaşlar kar elde edebiliyorlar mı ediyorlarsa ne kadar sürede ne kadar kar elde ediyorlar....fiziki altından "yani çeyrektir cumhuriyettir," daha mı çok kazandırıyor? en basit anlatımla düşükken alıp yükselince bozarak gr artıyor mu? vs. vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…