- 30 Aralık 2009
- 22.525
- 87.210
- 40
birikimleri bildirme tarihi konusunda seninle aynı fikri paylaşıyorum canım .
kaç yıllık birikimlerimiz var hepimizin hepsini tabloda yazacak olsak bence de komik tuhaf saçma ne dersen de işte öyle olur en güzeli bu topiği keşfettiğimiz andan itibaren olmalı.
canım ben bu hafta bir miktar da olsa yükseliş bekliyorum
ama nasılsa uzun vadeli düşündüğüm için sıkıntı yok yani
canım madem sormuşsun ben fikrimi söylüyorum
ben faize karşıyım .
ben olsam yatırım yaparken altın döviz emlak vs tercih ederim.
karar elbette senin bitanem
hoşgeldin bitanem bileziğin hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan
onu bilezik gr yazan bölüme 30 gr olarak eklerim canımmmmmmmmm
merhaba canım alım satımların hayırlı uğurlu bereketli olsun
çok teşekkürler ederim.
Canım hayırlı olsun siz dairede aldınız dimi ??
ah canım kusura bakma cahıllıgımın anladım sımdı benım sadece bır altın hesabına ıhtıyacım var oyleyse
Çok teşekkürler
aylık 300' tlmi vereceksin ?
aslında güzel fikir ?
bende aylık 100 olana girdim.. Şubatta gelicek baan bende alınca yazıcam+900 tl cok tatlı gelecek
bende altın almaya karar verdım umarım zarar etmem karıda gecıyorumda kaybetmem ınsallah
merhaba;
ben de katilabilir miyim??? hiiicc birikimim yok ama yapmak istiyorum. bu yüzden böyle bir ortam benim icin de coook motive edici olur....
neler yapiyorsunuz? nedir kurallar?
eski gönderileri simdi bi okuyacagim ama siz de yazarsaniz cok sevinirim...
ovvv cidden cok güzelmiş maşallahh Allah bereketini göstersin benimki toplamda bana 900 tl gelicek 15 te 50 50 cok kalabalıgız bıtmez dıye bu sekılde yaptılar300 bence de ideal ve güzel bir rakam oldu.
zaten biri çıktı da yerine girdim yoksa yer yoktu.
hem aşırı zorlayıvcı değil hem de +2700 tl iyi bir miktar bence. 9. kişi olmak da iyi oldu en sonda toplu param olacak.
valla kuralları sen koyuyorsun :d once nereye ne harcadıgını yaz cnaımmerhaba;
ben de katilabilir miyim??? hiiicc birikimim yok ama yapmak istiyorum. bu yüzden böyle bir ortam benim icin de coook motive edici olur....
bendebu ay iki tane çeyrek altın gününe girdim birisi bend ahil 6 kişi (aralıkta alacağım)
diğer ben dahil 4 kişilik (kasımda alcağım)
inş. harcamam
çeyrek altın risk ama dimi yacok guzel aslında buyuk grup olusturamıyor bazen ınsan kuzenlerle yapılabılır ayretten banada ıyı olur
aykızlar burası tam bana göre biryermişDD ne hoş şeyler yapıyorsunuz bakim biraz bana bahsedermisnizzz vktiniz varsaa ben katılayım aranıza
merhaba;
KUMBARA iyi fikir ben yapamıyorum cunku oglusun kumbarası var ona atıyoruzhımss evet haklısın gram olsa daha ii olrudu ama olsun hiç yoktan iyidirr
ben tamamen birikim için britkriyorum harmcamaazsaam keyffi olarka biriktiricembugünde bzuklukla riçin bir kumbara hazırlamayı düşünüyorum bakalımbir arada ondada güzelb irktirmiştim artık yapmıyorum yapaiblrisiem ayda 1tanede oradan alayım
bozuk para kumbaram zaten var 1 yildir. suan 3 kiloya yakin geliyor... ama cogunluk 1 cent :)) onun disinda birde hesabimda biraz para var ay sonuna kadar idare ettirmem gereken...
gzmnc arkadaşım ben yurtdışında yaşarken bozukluk olayı türkiyede pek yoktu (6sıfır atıldıktan sonra bozuk para sirkülasyonu arttı) bana da bozuk paralar hiç gibi gelirdi.hep otomat makinlerinden çikolata filan çekerdim. ahh o zamanlar zayıftım tabi. ,neyse sonra ne yapmaya başladım tüm bozuk paralarımı çok yakında bi türk marketi vardı ordaki abiye veriyordum. onlara bozuk hep lazım.. o da bana bütün veriyordu bu şekilde güzel para biriktirdim. çünkü insan cüzdanda banknot olmayınca hesaptan çekeyim bari diye düşünüyor ama olunca çekmiyor.
canım yaza düğünün varsa tl dışında altın ,döviz şeklinde durması ya da düğün kesinse şimdiden alacağın eşyaların taksitine de girebilirsin.farmasi günaydın canım
canım madem sormuşsun ben fikrimi söylüyorum
ben faize karşıyım .
ben olsam yatırım yaparken altın döviz emlak vs tercih ederim.
karar elbette senin bitanem
böyle yanıt vermıssın ya ben anlamadım canım ben bırıktırdıgım parayla evlenırken yaza beyaz esya halı perde vs almak ıstıyorum
dolar usulu para alıyorum maaş yanı
yanlısmı sordum acaba ben borsaya falan gırmem gıremem vadesız altın hesabı veya vadelı tl koysam demıstımkusura bakma canım pek bılmıyorumda
canım günün hayırlı olsunbirikim güzelleri merhabalar:)
farmasicim ben bugün okuldaki 300 tl lik güne katıldım ve haziranda alacağım paramı:)
şimdi ben bunu tl bazında birikim olarak mı bildirmeliyim,yoksa alacağım ay mı yopluca listeme ekletmeliyim.
senin de günün vardı sen nasıl yaptın???
saol canım benım daha ıyısı sızlerın olsun senın bırıkımlerı de gördüm maşallahın var gene allah bereket versın.bılezıgı de deıgın gıbı yaparız o zaman kendıne ıyı bak
Merhaba arkadaşlar, geçenlerde 20 gr kadar bozudrmam gerekecek demiştim fakat sonra başka şekilde halletmiştim. Toplamda 28 gr altınım olmuştu... Ama bugün malesef hepsini birden bozdurdum. Çok yakın bir akrabamıza para lazımdı bozudurup verdim. Sağlıkla ilgili olunca mesele, bekleme durumuda yoktu....Sağlık olsun... Sıfırladım anlayacağınız. Tekrar biriktirmeye başlıyorum haydi rastgele....Bu arada hepinizin birikimleride hayırlı olsun... Allahım daha çok versin inş...