Kirli Çıkılar )))

merhaba kızlar

bir kumbara alamadım gitti hala cüzdanda birikim yapmaya devam avansı henüz almadım onu alıp kışlık biraz alışveriş yapıcam geri kalanınıda çeyrek alıcam.. bu ay 2 çeyrek alabilirim sanırım..

arkadaşlardanda güzel birikimler yapanlar olmuş hepinizin kesesine bereket

birde birde kızlar benim için dua edin.. bir iş fırsatı var inş olur.. şayet olursa maaş şuan aldığımdan çok daha fazla olucak ve şartlarıda çok daha iyi ... inaşşallah olur

hakkinda hayirlisi olur insallah canim...

kumbara olmasa da cam kavanozda biriktir :)) benim ilk kumbaram öyleydi :))

Nihayet beklediğime değdi . 1 gr altın aldım . Hemde 97.87 tl den
canım bereketli olsun

canım hakkında hayırlısı ne ise olsun inşallah

hakkinda hayirlisi olur insallah canim...

kumbara olmasa da cam kavanozda biriktir :)) benim ilk kumbaram öyleydi :))

Evet cam kavonozda olur tabi:) tabi arada kaçamak yapıp açmazsam.. sağol canım iyi dileklerin için

canım bereketli olsun

canım hakkında hayırlısı ne ise olsun inşallah

farmasi tşkler canımcım o işyerine geçersem birikim canavarı olurumbeni sen bile tutamazsın şaka bi yana hayırlısı diyelim

merhaba arkadaslar bende cok kırlı cıkıyımdır bu halımden de cok memnunum kendımı bıldım bılelı bı kumbaram vardır ve asla tutmam ona ıcınden para cıkarma adetım yoktur.aksıne evlı olmama ragmen baba evındekı bozuk paralar hala benımdır 1 lıra 1 lıradır der toplarım her yerden ayda bır anca dolar oda 130 lıra para alır doldugu gıbı ustunu tammlar ceyrek almaya gonderırım esımı.
maasımı aldıgım zamanda ayda ıkı ceyrek alıcaksam once onun parasını ayırırım sonrada ıhtıyaclarıma bolerım kalan parayı son gerıye 100-200 kalıosa onuda cep harclıgı yaparım ama ılk ısım ceyreklerın parasını ayırmak olur...

bırde arkadaslar cuzdandakı bozuk paraları harcamayın butun bozdurun buda cok yararlı oluo

merhaba arkadaslar bende cok kırlı cıkıyımdır bu halımden de cok memnunum kendımı bıldım bılelı bı kumbaram vardır ve asla tutmam ona ıcınden para cıkarma adetım yoktur.aksıne evlı olmama ragmen baba evındekı bozuk paralar hala benımdır 1 lıra 1 lıradır der toplarım her yerden ayda bır anca dolar oda 130 lıra para alır doldugu gıbı ustunu tammlar ceyrek almaya gonderırım esımı.
maasımı aldıgım zamanda ayda ıkı ceyrek alıcaksam once onun parasını ayırırım sonrada ıhtıyaclarıma bolerım kalan parayı son gerıye 100-200 kalıosa onuda cep harclıgı yaparım ama ılk ısım ceyreklerın parasını ayırmak olur...

bırde arkadaslar cuzdandakı bozuk paraları harcamayın butun bozdurun buda cok yararlı oluo

kızlar bugün neler oldu ya
misafirlerim vardı
bir baktım ons fiyatına inanamıyorum
o ne düşüş ya
ladyfog, farmasi neler diyorsunuz kızlar??
dün tl ye geçmiştin ladyfog, bugun neler yaptın?

misafirlerim vardı
o ne düşüş ya

merhaba canım benim okulda işlerim programım o kadar yoğun ki inan başımı kaldıramıyorum.
sadece altın alıp uzun vadeli bekliyorum canım.

al-sat işi takip gerektirir ve de ben de takip edecek an bile yok ne yazık ki hayırlısı olsun burayı da severek takip edebildiğim kadar ediyorum okuldan geldikten sonra pc açık arada göz atıyorum .
hepinizin birikimleri hayırlı uğurlu bereketli olsun

misafirlerim vardı
o ne düşüş ya

Dün doları 1.87 den tl ye çevirmiştim biliyorsun.
Bugün merkez müdahale edince 1.85 ten tekrar aldım.
Dün ons 1680 ken dolara geçmiştim
Az evvel ons 1628 i gördü ve altına geçtim.
Bu işlem sonucu 2 gr arttırdım.
Şu an altındayım.
Bugünü kapattım yani.

Son düzenleme:
sağol canım senin de:)

evet gördüm 1627 yi gördü az önce
ben hiç işlem yapmadım bugün, pozisyonu korudum misafirler nedeniyle
sana maşallah diyelimm canımm

ladyfog yazdıklarını bugün severek okudum değerli paylaşımların için çok teşekkürler canım .

ben de dolar hesabı açtım .
ama dolarla altın alımını ve satışını daha önceden hiç denemedim açıkçası endişeliyim ama bir defa al-sat yapsam eminim gerisi gelir.
küçük miktarlarla denemek isterim.
önce mantığını sağ salim kafayla tam manasıyla aklıma yatırmam lazım

maşallah canım bereketli olsun birikimin

sağol canım senin de:)

evet gördüm 1627 yi gördü az önce
ben hiç işlem yapmadım bugün, pozisyonu korudum misafirler nedeniyle
sana maşallah diyelimm canımm

ooo sizler epey profesyönel calisiyormussunuz... Rabbim daha cok kazandirir ins...

ben de katildigimda beri hesabimda duran parayi tarttim bictim ve birazini ilk birikimim olarak almaya karar verdim :))

farmasi beni de bu sekilde listeye ekleyebilir misin?

hatta sen cok yogunsan listeyi ben de tutabilirim. ya da arkadaslarla dönüsümlü tutabiliriz. sanirim aylik update ediyorsun. yanlis hatirlamiyorsam...

Son düzenleme:
farması canm sana bıısy sormak ıstıyorum benım bu ay ıstege baglı ssk basvursunda bulduk onaylandı aylık 170.00 cvıraı bısıy odıcem esım bunu 270 bılıordu bende aynen o sekıldeydı acaba esıme 170 oldugunu solemesem kalnı bırıktırsemmı sizin benden daha tecrubelı bı ev hanımı oldugunuzu sezıyorum acıkcası sız olsaydınız napardınız

Yok canım ya nerde
ben de yeni başladım
ama ladyfog bu konuda süper
bu topic süper oldu benim için de

Sen biliyorsun farmasi, aslında buraya çok çekinerek yazıyorum.
Ben de bir cesaret girdim işte.
Ama pek farkı yok, hatta işlem imkanı daha fazla.
Hatırlar mısın? Diğer topikte bir kur tartışması olmuştu, ben de diğer para birimlerini tl olarak düşündüğümü söylemiştim.
Aynı mantıkta ilerledim.
Alıştım yani.
Çok çekindim ama dediğin gibi az bir miktarla temkinli adımlar atınca alışıyor insan.

tabi 1 sene snra acıklarım yada bırekn parayla bı takstımı oderım saklıcak halım yok adamdan temellı ıcıme acıkcası sınmez solemeden yapmam ama ılk edapta bole bı ıse kalkıssammı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…