Kirli Çıkılar )))

twent, çalışma satleri şu ana göre yine aynı olacaksa tabi ki iyi bir tercih yapmış eşin maaşı artmış olacak inşallah huzurlu şekilde de çalışır.
özel sektör ah ah özel sektör çok dertleniyorum bazen ben de.. sadece kot pantolonla tişörtle işe gittiğim için teselli bulduğum günler bile oluyor. ne yapalım hayırlısı..

haydi hayırlısı bitanem
dünya ahiret hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah

canım sizin de hakkınızda hayırlı neyse o olsun
dediğin gibi çocuklar küçükken ve de musluklar akarken doldurmak lazım

farmasi altınların hayırlı olsun canım maşallah bu ay iyi birikim yapmışsın tebrik ederim tatlım..
karanfilce sende gir kocişinin aklına al evini canım.. hazır birikmişinizde varken bu fırsati değerlendir..
diğer altın alan kızçeler sizinde berektli olsun altınlarınız..
benden bişey yok şimdilik hafta sonu çok para harcadık çocuklara kışlık bana kışlık ayakkabı felan alındı.. napalım onlarda lazım..
bizim maaşlarımız bayram sonuna kalacakmış bugün öğrendim onada sinirim bozuldu..

saol canım..özel sektör öyle malesef
evet aynı yerde çalışıyor olacak eski işi sadece marketin kasaından ve 3-4 ellemandan sorumluydu ve akşam 9,30-10 gibi evde oluyordu.. şimdide benzinlik cafe ve marketin tamaından sorumlu .. aynı yerde sadece sorumluluk arttı işte.. Allah utandırmasın..

çok teşekkür ederim, zahmet verdim sana da

canım benim Allah razı olsun.

bu ay gelir de çoktu gider de

gelirim maaş+ ekders+ eğitim ödeneği+ gün param

giderim ise her zamanki kredi kartı+ faturalar+ arabanın kaskosu + zorunlu tarfik sigortası + kurbanlık
çok şükür gelir giderlerin hepsine yetti.

fıstıklar 2ay önce sizi bulmuş artık sürekli giremediğimden yazamamıştım çoğunuza göre eve giren maaşımız çok az ama rabbim azın bereketini versin önceden bizde eşimle dışarda yer gezer 2kuruş koyamazdık ki ben çalışırken felaket kirli çıkıydım
son yaşadıklarımızdan sonra bebişimizi kaybettik ve enbasit bi sağlık sorunu bile nasıl masraflı olabiliyor gördük ve iyi günler gibi kötü günleride düşünüp azda olsa biriktirmeliyiz listeye şuara girmek istemiyorum ama 2aydır kocişimin 800 liralık maaşından çokta kısmadan heray bi çeyrek bi gram koyabildik ve kendime şuan neçok kızıyorum market market gezip ıvır zıvıra dünya para verdiğime ki 2kişiyiz çocukta yok
ve 4000 e yakın kazanıpta kenara koyamıyoruz diyen arkadaşlar ne olur geleceğinizi çocuğunuzun geleceğini düşünüp koyun benim babamın nasıl güzel bi işi ve yaşamımız vardı Allaha şükür yinede kötü değiliz ama geçmiş nasıl farklı neolucam değil ne olduk dememek için kötü günleride düşünün
ben listeye giremiyorum çünkü şuan ve daha önceden elimde olanları satıp doğalgaz yaptımak istiyoruz kısmetse ama olmazda devam edersem hiç ayrılmam sizlerden gerçekten insan okudukça nasıl etkilenip biriktirmek istiyor ve komşucuklarımla 1oo tl lik günde düşünüyoruz bakalım hem ozaman zorunlu biriktiriliyor .
birikimleriniz hayırlı olsun düzgün yerlere gitsin inşallah

canım bide sana yazayım benim eşimde sabah 7de çıkıp akşam 12 de anca geliyor bide farklı bişehire gittiği için yolda bu saatin içinde ama aldığı maaş kat kat azı bende bebişimiz olsa bi hafta sonu görcek bu kim dicek diyorum ama bi yandan da işimiz var diye şükrediyorum canım hayırlısı olsun hakkınızda ve napalım bizim kısmetimizde buymuş yoruluyolar ama hiç kazanmasa birbirimizi yeriz inşallah rabbim görür emeklerini

canım benim inşallah eşin razı gelir de alırsınız evinizi. Kendileri senet falan mı yapıyorlar? Nasıl ödeme yapılıyor?

yanlış anlamamana çok sevindim twent=)
Çalışma saatleri benzer ise zaten bu işi kabul etmemek saçma olurdu =) Hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun yeni işi. inşallah ii birikimler yaparsınız...

altın alan kirli çıkılar altınlarınız hayırlı olsun.

umarım herşey bundan sonra hep istediğin gibi olur canım

canım ev konusunda hakkınızda hayırlısı olsun inş gönlünüze göre olur herşey

eğer yazdığın gibi bir tutarı kenara atabilirseniz evinizide en kısa zamanda alırsınız bence inş..
maalesef şartların iyileşmesi için çok yorulmak gerekiyor Allah eşine güç versin canım

tebrik ediyorum canım seni az maaşla çok işler yapan arkadaşlarımızdan birisin
iki kişi olunca herkes hiçbirşey yenip içilmez gibi bakıyor ama mecburen alışveriş yapılıyor tabiki
siz bu maaşla hem altın almışsınız hem de güne girmeye niyetlisiniz kutlarım
Rabbim çok güzel kapılar açıyor sabredince dilerim sizin içinde öyle olur

kızlar 1 . sayfaya listenin en son şeklini yayınladım.
listeye dahil olmak isteyen varsa,
tabloda kendinize ait ne görmek istiyorsanız.
ne zamandan beri birikim yapıyorsanız lütfen özelden mesaj atın.

bir de yaptığımız birikimler konusunda bu birikim topiği ile tanıştıktan sonra yapmaya başladığımız birikimlerin miktarlarını yazma taraftarıyım ben sizler ne dersiniz önerilerinizi paylaşın kızlar .
yoksa hepimiz evimizi arabamızı tarlamızı arsamızı yazalım mı bence çok tuhaf

canım özel mesaj atamıyorum mesaj kutun dolmuş

ay evet ya bi arkadaş daha aynı şeyi yazmış bencede mantıklısı bu.zaten bu tablodaki amaç birikimlere bakıp fikir edinmek nasılını öğrenmek fikir almak.tarih yazsak bile yinede afaki kalıyor.mesela benm gelecek ay 450 tlm olacak inşallah ozamandan başlayabilirim.bizler içinde bireysel olarak faydalı olur...

umarım herşey bundan sonra hep istediğin gibi olur canım

mucksss teşekkürler canım hepimizin

amin canım ay sen böyle yazınca biz 800 alıyoruz kiramız yok 150 faturamız
100pazara gidiyor kıyafet ykm fişlerimiz vardı ama artık yok herşeyimizi alıyoduk
260 gram ve çeyrek altına gidiyor 300 market ve haftasonları dışarda yemek
(ama artık eve hazır döner alıyorum pide yaptırıp sosu nu yapıp evde iskender yapıyorum
mis gibi oluyor ki dışarda en uyduruğu 8tlden bide kola bize 20 ye geliyordu bide pide yaptırırken 2 pideye 20 tl verirken şimdi evde iç hazırlayıp pişirmeye veriyorum
20 tlye hem içini kendim hazırlamış oluyorum hem bisürü oluyor )yani kızlar zorda kalınca ne çözümler bulunuyor rabbim daha kötülerinden korusun buna şükür
bu parayla çocuk okutanlar var gerçi bende artık çalışsam iyi olacak ama kısmet

günaydın kızlarr
ben sağlık sektöründe calısıyorum yanı bır fabrıkada
suanda ıslerımız pek yogun degıl
sabah 6da kalkıp 6.3 evden cıkıyorum ıs yerıne 7.3 varıyoruz 8de mesai baslıyor aksam 5 te mesaı bıtıyor 1400 lıra maas alıyorum
işe koyulmadan(+44 gazete okudum) yazayım dedım
annem hep derdı para gelırken tutulur kızım
bende canı gonulden gun paramı beklıyorum
bı takım hesaplamalarım var fırsat bulunca yazıcam
öptüm

suanda 200 lıram kaldı
kendıme 300 liramı ne ayırmıstım
18 gundur bıttı ıyı ama dımı
bı yerde bı karısıklık olmalı oglusa sut cıcı bebe vs falanda aldım yada cıdden ben kurus para harcamadım :26:
maası almaya 12 gun daha var
keske bu 200 lıradan kenara bır 50 veya 100 kalsa
kendıme almak ıstedıklerım var
bır tane beyaz bogazlı b adı penye
bır sıyah sapka
kahve eldıven
bır ıkı renklı uzun kollu badı işte öylee
bırde ark dısarı cıkmak ıstıyhorum
ama teklıf etmıyorum
cıkarsam 50-60 gıttı kesın ben bılırım
cumartesı foruma gidip ogluma alışveriş yapıcaz
mont bot esofman takımı 2 adet 1 adet pantolon kadıfe bı kac uzun kol badı hırka
200-300 tl tutar
onu kendı parasından alıcak yavrum
dedıgım gıbı onun bırıkımleırnıde kurbanda ogrenıcez kıra yatıyor adına onu ayrı tutuyorum o harıcınde bayram dogum gunu dıs adım emekleme ılk konusma
ve bebeklık altınları toplamında saglam parası vardır yavrusun

sağolun kızlar güzel düşünceleriniz için.
yusum canım sözleşme yapılıyormuş. sadece telefonda konuştuk gidip tam konuşmadık ama çok güzel binalar yapıp satıyolar kaç senedir. bi terslik olsa kimse girmez değil mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…