Kirli Çıkılar )))

Arsa alacak bir öğretmen vardı
Farmasi omuydu
Ben de burayı hatırlıyorum
Tarihe baktım ilk evlendigim aylar
Okuyordum burayı ama nereden nereye iste
ta kendisi başka şekilde goruusuyorduk papatya acaba FC de durumlar nedir bahadır girmiyorum. Malum hamilelik çocuk ve derken hastalık olunca ben başka bir alemdeydim

Evet oydu.
Kullanıcı adını değiştirdi. Ozrengin oldu şimdi.
Ben de çok yazardım buraya.
ozrengin yani bizim diğer yer ki zaten son 3 sayfada beni görebilirsiniz aynen devam kimse birşeyler yazmamıştır sunny abla sunny derfat @sirkencibun @multijet @ Farmasi Dante aklımda kalanlar nickler

Belki de biz yeniden canlandırabiliriz.
Ben de çok şey öğrendim burada.
bacım sana nasıl rastlamamissam ben kahvemsi

Bende bi okuyayim şu kirli çikilar kimlermis
ay ay neler nelerdir.yemek tarriflerimi ozamanin böyle marketlerin aktüalite su yoktu bizler birbirimize şu şurada bu fiyata derdik .aldım beğendim tavsiye ediyom derdik. Dışarda yemek çok az haydi pizza yapalım yok haydi lahmacun pide evde yapalım ayy cidden gelin okuyun kızlar. Ha aaa çoğu zaman da bedava psikologtuk kv kp eş cekistirmeleri ayy çok sıcak ve samimiydiki şehir şehir görüşme günleri düşünüyorduk. Kısmen aktiflerle bulusmustuk..,:)

kgokce ben o zamanlar pasif uyeydim
Kullanıcı adım başladı ama sifremi kullanicimi hatırlayamadım yeniden üye oldum
Yeni evli olduğum zamanlar okuyup ogreniyordum buradan
O zaman daha maddi olarak çöküntüye girmediğimiz zamanlar kendimce birikim yapiyodum
Sonra eşimin işinin kapanmasi, hastalık, borçlar derken uzun yıllar girmedim
Hatta 4-5 ay önce aklima geldi bu topik eskiden her okuduğumda gaza gelirdim
Dedim yine gaza ihtiyaç var öğretmenin topigini okuyayım
Öyle geri döndüm ben de

Allahım öncelikle sağlık vere. Şu süreçte sağlığın çok çok önemli olduğunu ve bazense sağlığa paranın da kavusturacagini öğrendim.daha tecrubelendim.. bende .yer yer zayıf noktalarimm olsa da...bellliyse sen de zor süreçler yasamisssin. İnsalllah atlatanlardan olmuşsunuz dur.
Birikim şart evet

Heyyttt noluyo bakiim burda. Bu topiği okuyodum. 1168. sayfadaydım
Baktım aktifleşmiş
Birikim başlıkları içinde kesinlike favorim
Ne başlıkmış ama... Herkes o kadar kibar yardımsever ki.. Burda aktif olan bazı topiklerde gerginlik hat safhada geçenlerde konu sahibinin tavrı yüzünden okumayı takibi bıraktım.

karamelli_turta min topiği hepsinden ayrı... O ilk göz ağrım

Günaydın kızlar
kgokce hayat bir sinav biz de payimiza dusen yerleri atlatmaya çalışıyoruz
Kesinlikle para olmadan da sağlık olmayacağını düşünüyorum ve hatta yaşadık bunu. Eşimin hastalığı teşhisi zor tedavisi çok emek ve sağlam maddiyat gerektiren bir süreçti. Çok şükür Rabbime ki çaresi var, tedavisini yapan doktordan da Allah binlerce kere razı olsun durumumuzu söyleyince muayene parası almadan tedaviye başladı

Nesi var bacım okudukça geçen yilllarimm bunalimlarim aklıma geldi.bugunumuze bin sukur

Çok teşekkürler tatlım

Merhaba hanımlar buralardan bazı sıkıntılarım nedeniyle koptum.

İnsanın başına hayatta neler neler gelebiliyormuş

Son 1 aydır tadım tuzum yok
Vesveseleri olan biriydim ama bunlar abdest gusül vs tarzında idi.
Ama son 1 aydır imani konularda olmaya başladı ve ben şok oldum resmen dünyadan koptum.
Kan tahlilleri vs ama somut ortada birşey yok
Sonra etrafımdaki kişilerle paylaşınca acaba farklı birseyler mi var denildi
Kalbimi karartmak istemedim ama iki kişi de okumalar verdi
Musallat durumlarından bahsedildi
Allah kimseyi böyle durumlarla imtihan etmesin.

Geçmiş olsun Varyemez ben de sürekli kötü bişeyler olacak hissini taşıyorum.Annem hasta korkuyorum bende de mi var acaba bu durumlar bilemiyorum şimdi yazını okuyunca aklıma geldi

Canım neyin var?

Öylesine girdim ve eski topiğimizin aktif olduğunu görünce baktım ve senin yazını okudum

Amin....

Bu topikteki hanımlar çok seviyeli ve nasıl desem naifti, ben de hiç kırgınlık, ters bir lafa denk gelmedim burada

Tespitlerin çok doğru canım... uzun süre bu topikte paylaşımlar yaptık...

en ufak bir saygısızlığa, seviyesizliğe, cahil cahil ahkam kesip, insanları kötü duygu, düşünce ve davranışlara sevkeden kimse olmadı...
Tabi bunda topik sahibi arkadaşımızın tarzı, tavrı belirleyici kilit noktaydı....

Pozitif insanlar, pozitif enerjileriyle birbirlerini çektiler, negatifler zaten barınamadı, kendi gibi olmayan insanların arasında....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…