- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
ta kendisi başka şekilde goruusuyorduk papatya acaba FC de durumlar nedir bahadır girmiyorum. Malum hamilelik çocuk ve derken hastalık olunca ben başka bir alemdeydimArsa alacak bir öğretmen vardı
Farmasi omuydu
Ben de burayı hatırlıyorum
Tarihe baktım ilk evlendigim aylar
Okuyordum burayı ama nereden nereye iste
ozrengin yani bizim diğer yer ki zaten son 3 sayfada beni görebilirsiniz aynen devam kimse birşeyler yazmamıştır sunny ablaEvet oydu.
Kullanıcı adını değiştirdi. Ozrengin oldu şimdi.
Ben de çok yazardım buraya.
bacım sana nasıl rastlamamissam ben kahvemsiBelki de biz yeniden canlandırabiliriz.
Ben de çok şey öğrendim burada.
ay ay neler nelerdir.yemek tarriflerimi ozamanin böyle marketlerin aktüalite su yoktu bizler birbirimize şu şurada bu fiyata derdik .aldım beğendim tavsiye ediyom derdik. Dışarda yemek çok az haydi pizza yapalım yok haydi lahmacun pide evde yapalım ayy cidden gelin okuyun kızlar. Ha aaa çoğu zaman da bedava psikologtuk kv kp eş cekistirmeleri ayy çok sıcak ve samimiydiki şehir şehir görüşme günleri düşünüyorduk. Kısmen aktiflerle bulusmustuk..,:)Bende bi okuyayim şu kirli çikilar kimlermis
Birikim şart evetkgokce ben o zamanlar pasif uyeydim
Kullanıcı adım başladı ama sifremi kullanicimi hatırlayamadım yeniden üye oldum
Yeni evli olduğum zamanlar okuyup ogreniyordum buradan
O zaman daha maddi olarak çöküntüye girmediğimiz zamanlar kendimce birikim yapiyodum
Sonra eşimin işinin kapanmasi, hastalık, borçlar derken uzun yıllar girmedim
Hatta 4-5 ay önce aklima geldi bu topik eskiden her okuduğumda gaza gelirdim
Dedim yine gaza ihtiyaç var öğretmenin topigini okuyayım
Öyle geri döndüm ben de
Birikimci hatunlar bu sayfanın devamı olarak acilmis o zamanlarBizde birikimci hatunları aynı şekilde götürüyoruz diye düşünüyorum canım. Benim üyelik açma sebebim o sayfaydı. K kahvemsi mutluluk
Nesi var bacım okudukça geçen yilllarimm bunalimlarim aklıma geldi.bugunumuze bin sukurGünaydın kızlar
kgokce hayat bir sinav biz de payimiza dusen yerleri atlatmaya çalışıyoruz
Kesinlikle para olmadan da sağlık olmayacağını düşünüyorum ve hatta yaşadık bunu. Eşimin hastalığı teşhisi zor tedavisi çok emek ve sağlam maddiyat gerektiren bir süreçti. Çok şükür Rabbime ki çaresi var, tedavisini yapan doktordan da Allah binlerce kere razı olsun durumumuzu söyleyince muayene parası almadan tedaviye başladı
Çok teşekkürler tatlımHeyyttt noluyo bakiim burda. Bu topiği okuyodum. 1168. sayfadaydım
Baktım aktifleşmiş
Birikim başlıkları içinde kesinlike favorim
Ne başlıkmış ama... Herkes o kadar kibar yardımsever ki.. Burda aktif olan bazı topiklerde gerginlik hat safhada geçenlerde konu sahibinin tavrı yüzünden okumayı takibi bıraktım.
karamelli_turta min topiği hepsinden ayrı... O ilk göz ağrım
Merhaba hanımlar buralardan bazı sıkıntılarım nedeniyle koptum.
İnsanın başına hayatta neler neler gelebiliyormuş
Son 1 aydır tadım tuzum yok
Vesveseleri olan biriydim ama bunlar abdest gusül vs tarzında idi.
Ama son 1 aydır imani konularda olmaya başladı ve ben şok oldum resmen dünyadan koptum.
Kan tahlilleri vs ama somut ortada birşey yok
Sonra etrafımdaki kişilerle paylaşınca acaba farklı birseyler mi var denildi
Kalbimi karartmak istemedim ama iki kişi de okumalar verdi
Musallat durumlarından bahsedildi
Allah kimseyi böyle durumlarla imtihan etmesin.
Merhaba hanımlar buralardan bazı sıkıntılarım nedeniyle koptum.
İnsanın başına hayatta neler neler gelebiliyormuş
Son 1 aydır tadım tuzum yok
Vesveseleri olan biriydim ama bunlar abdest gusül vs tarzında idi.
Ama son 1 aydır imani konularda olmaya başladı ve ben şok oldum resmen dünyadan koptum.
Kan tahlilleri vs ama somut ortada birşey yok
Sonra etrafımdaki kişilerle paylaşınca acaba farklı birseyler mi var denildi
Kalbimi karartmak istemedim ama iki kişi de okumalar verdi
Musallat durumlarından bahsedildi
Allah kimseyi böyle durumlarla imtihan etmesin.
Bu topikteki hanımlar çok seviyeli ve nasıl desem naifti, ben de hiç kırgınlık, ters bir lafa denk gelmedim burada