- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hey bacım iyi misin. Okuyunca yazmadan geçemediler.beni hatırlatalım FC de de vardım.sjmdi olamasamda neler diyorsun öyle tüylerin ürperti.allahim oğluşuma bagislaya bu arada ben Gökçe. Yaaa 2012 den beri olanMerhaba hanımlar buralardan bazı sıkıntılarım nedeniyle koptum.
İnsanın başına hayatta neler neler gelebiliyormuş
Son 1 aydır tadım tuzum yok
Vesveseleri olan biriydim ama bunlar abdest gusül vs tarzında idi.
Ama son 1 aydır imani konularda olmaya başladı ve ben şok oldum resmen dünyadan koptum.
Kan tahlilleri vs ama somut ortada birşey yok
Sonra etrafımdaki kişilerle paylaşınca acaba farklı birseyler mi var denildi
Kalbimi karartmak istemedim ama iki kişi de okumalar verdi
Musallat durumlarından bahsedildi
Allah kimseyi böyle durumlarla imtihan etmesin.
aâa hoşgeldin . Hakikaten geçen hergun reelde özleyen biz, burda da özler olduk...Canım neyin var?
Öylesine girdim ve eski topiğimizin aktif olduğunu görünce baktım ve senin yazını okudum
Amin....
evet ya nazara mi geldi bacimBen çok seviyorum bu topiği... o zamanlar sürekli takip ederdim ve çok şey öğrendim
Varyemez bir çözüm bulamadın mı canım
Papatyayı bende hatırlıyorum.cok eskilerdenim ama artık topiklerdecogu kimseyi tanımıyorum.ne sevindim aktifleştiğine buranın..2669 da idim...bilinçlendim,faydalandım...aklımda şu an kalanlar,,,karanfilce,farmasi,papatya,meyraa,sevimsiz,sert sessiz,mutnojnet,,,,,,,,,,,
dileğim eski saygıyı,doğallığı yakalaması.......
borçlarımdan kurtulmak olsaaa evet canlansaksayfayı canlandıralım arkadaşlar
mesela yıl bitene kadar bir hedef koyalım ne dersiniz
önerisi olan varmı
yada sesini duyaaan ?
kızlar benimde bi kzıkardşeim var düşman başına:))))))
benim taban tabana zıttım:)))
giydiğini çııkarıp atar gardolaba herşeyini elinde top yapar atar:) açınca tepene yıkılır:) bi gün memlekete gittiğimde yanlışıkla dolabını açtım altında kaldım:)
temzilik anlayışı sadece duş alıp saçını düzleştirip makyaj yapmaktan ibaret:) artı banyo yaptıgı yeri bile temizlemez
yemek yapmayı zaten bilmez belki biliodur ama yaptıgını hiç görmedim:) bugüne kadar eşinden yediğim tek şey hazır çorbaydı onuda karıştırmamış topak topak olmuştu ıyyys....
tutumluluktan hiç haberi yok:) bugün eline 10.000 ver harcar gelir:)
kaprislidir,küser ağlar hiç laf sölenmeyede gelmez:) burnunun dikene gitmekten o burnu o kadar havaya kalkıktırki insanları hep küçümseyici bi tavırla dolanır etrafta en gıcık oldugum huyu:)
koltukta kanepede oturamaz poposu ağırırmış hep yatar:)
suyunu bile kendi almaz önüne 2 gün yemek koyma yemez:))
vede nefes almaya üşenir:))))) eve geldiğinde sölediği ilk şey''beni soyun pijamalarımı giydirin karnımı doyurun yatırın'' olur:)
ünide kaldığı yurtta 2 odadan kovuldu bu odada yalap şalap yatak topluomuş bide kimseye küsmüomuş odadan kovulmasın diye ama mezun olmadan bi haftadan önce hepsine küscekmiş:) hiçbirşeyini abartmadım vallahi aynene böle bi kz::)) bunun yanında
süslüdür bakımlıdır çok konuşur esbirilidir:)
benim kardeşimede bi kısmet bulabilirmiyiz:))
NOT: Annemin hiç ümidi yok evlenebilcene dair:) hangi adamla baş göz edimde başını yakim adamın diyo:)
ama bizim kızı alana üstüne para verilcek:)) tek cazip tarafı bu:)
Merhaba günaydın hanımlar sabah sabah eskilere daldım
Yaklaşık 2.5 - 3 saat geçmiş
İnsan eskileri okuyunca bir tuhaf oluyor burnunun direği sızlıyor
Hayat bir şekilde devam ediyor
Ben birikim topiklerini keşfedeli yaklaşık 9 yıl olmuş
Hep düşüncem mal canlısı olmamakla birlikte iyi kötü günler için de kazançtan kenara atmaktı
Bunun ne kadar doğru bir düşünce olduğunu bu yıl bizzat yaşayarak tecrübe etmiş oldum
Birtakım ailevi sorunların içinden yaptığım birikimlerle ev alıp içini de sıfırdan döşeyip yeni bir hayat sayfasına merhaba demekle...
Bundan sonrası için de Allah'tan dileğim hiçbir konuda kendisinden başkasına muhtaç etmesin şu ana kadar olduğu gibi Amin.
Bundan sonra da aynen yola devam inşaallah
Amin gerçekten öyle kimseden kimseye fayda yok birşey oldumu en başta sırt çeviren yakınların oluyor rabbim hepimize nasip Etsin güzel birikimlerMerhaba günaydın hanımlar sabah sabah eskilere daldım
Yaklaşık 2.5 - 3 saat geçmiş
İnsan eskileri okuyunca bir tuhaf oluyor burnunun direği sızlıyor
Hayat bir şekilde devam ediyor
Ben birikim topiklerini keşfedeli yaklaşık 9 yıl olmuş
Hep düşüncem mal canlısı olmamakla birlikte iyi kötü günler için de kazançtan kenara atmaktı
Bunun ne kadar doğru bir düşünce olduğunu bu yıl bizzat yaşayarak tecrübe etmiş oldum
Birtakım ailevi sorunların içinden yaptığım birikimlerle ev alıp içini de sıfırdan döşeyip yeni bir hayat sayfasına merhaba demekle...
Bundan sonrası için de Allah'tan dileğim hiçbir konuda kendisinden başkasına muhtaç etmesin şu ana kadar olduğu gibi Amin.
Bundan sonra da aynen yola devam inşaallah
Amin gerçekten öyle kimseden kimseye fayda yok birşey oldumu en başta sırt çeviren yakınların oluyor rabbim hepimize nasip Etsin güzel birikimler
Çok teşekkür ederim canımVaryemez yıllar önce Farmasi olduğunuz zamanlarda hep okurdum, sonra koptum ve geri döndüğümde sizi aradım.
İdolsunuz benim için.
Yaşanan herşey geride kalmıştır umarım, yeni hayatınızda sonsuz mutluluklar.
Bende Varyemez in birikimci hatunlar topigi ile birikime başladım.Varyemez yıllar önce Farmasi olduğunuz zamanlarda hep okurdum, sonra koptum ve geri döndüğümde sizi aradım.
İdolsunuz benim için.
Yaşanan herşey geride kalmıştır umarım, yeni hayatınızda sonsuz mutluluklar.