Kirli Çıkılar )))

Kızlar şimdi bir yarışma başlıyormuş, sanal borsa yarışması. Benim eşim yatırıma forexe falan çok meraklı olduğundan ben de takip eder oldum =) Tv'de de görünce haber edeyim dedim.:KK70:

Yarışmayı XTB Menkul Değerler düzenliyormuş. Birinciyi Almanya'ya Porsche fabrikasına gönderip 2 gün sürüş eğitimi veriyorlar (benim adam bayılıyordu az kalsın :p ) çift kişilik olacakmış. 31 Ekim'e kadar da hergün Samsung Galaxy telefon,tablet, akıllı saatler veriyorlar. Katılım ücretsiz.

10.000 Euro sanal parayı altına dolara falan yatırıp artırmaya çalışacakmışız. Harcama konusunda başarılıyım ama artırma konusunda neler yapacağım göreceğiz:p yarisma.xtb.com.tr/'ne bir bakın, Ben kayıt oldum, şans dileyiiiiiiiinnnn:-)

arkadaşlar ben bırakın birikimi borç batağından krtulamıyorum ya ekonomden anlayan varsa yardım etsin bari elimdekilerin değerini artırayım döviz altın fln yapıp

Kizlar selam masallah cok guzel birikimler yapiyosunuz hep size imrenirdim. Simdi benimde az da olsa param var. 7500 tl kadar tl olarak kalinca harciyoruz malesef. Ne yapmami onerirsiniz. Altin dususte alsam mi sizce. Simdiden tesekkur ederim.

heyyy kızlar buradaki eski günlerimizi çok össsledimmmm.... :KK14::KK14::KK14:
ey gidi yıllar diyorum

Canım farmasi başka bir topik açtı. Birikimci hatunlar. Eskiden bası arkadaşlarda var. Oraya takılıyoruz artık.
Gel canım bekleriz seni de
hey bacım Farmasi özrengin nicklimi simdi

Canım evde yoksan niye yakacaksın boşuna yazık değil mi. bence sadece eve gelince yüksek ayarda yakarsın ısınır. bir de böyle dene
bakın kızlar eski yerimizdi

Geçenlerde burada sorup sen memnunum diyince ben de jel deterjan aldım. Yıkadım çok beğendim. Stok için tekrar gittim sadece bir tane kalmıştı:KK43: marketteki kız alanlar üçer dörder aldi gerçek indirimdi dedi

Çok süperdi o yillar

ey gidi yıllar diyorum

hey bacım Farmasi özrengin nicklimi simdi

bakın kızlar eski yerimizdi

Çok süperdi o yillar
Valla hey gidi yıllar...
Ne çok insan tanıdım burada. Sen de dahil çoğu ile sosyal medyada devam ediyor arkadaşlığımız.
Evet başka bir topik açtı ama onun gidişatı nedir bilmiyorum.
Ama belki biz buradan devam edebiliriz.

Valla hey gidi yıllar...
Ne çok insan tanıdım burada. Sen de dahil çoğu ile sosyal medyada devam ediyor arkadaşlığımız.
Evet başka bir topik açtı ama onun gidişatı nedir bilmiyorum.
Ama belki biz buradan devam edebiliriz.
Evet aslında FC de varız ama buradaki ruh oluşmadı nedense. Oğluşum ne ediyo kayağa devam mı bacim

Evet aslında FC de varız ama buradaki ruh oluşmadı nedense. Oğluşum ne ediyo kayağa devam mı bacim
FC ne ki...
Evet devam canım... henüz sezon açılmadı. Bekliyoruz bakalım.
buradaki ruh çok farklı idi gerçekten de. Siz bazı arkadaşlar buluşmuştunuz.

FC ne ki...
Evet devam canım... henüz sezon açılmadı. Bekliyoruz bakalım.
buradaki ruh çok farklı idi gerçekten de. Siz bazı arkadaşlar buluşmuştunuz.
Evetkesinlikle cidden çok şey katmıştır bana sosyal ortamını reel sosyal ortama çekebilmek ..derfat Multi Sirkeci ozubik ...kimseler girmiyor mu buraya hakikaten. Oğluşunu da senide çok öpüyorum bacim

Evetkesinlikle cidden çok şey katmıştır bana sosyal ortamını reel sosyal ortama çekebilmek ..derfat Multi Sirkeci ozubik ...kimseler girmiyor mu buraya hakikaten. Oğluşum da senide çok öpüyorum bacim
sirkencubin sirkencubin Varyemez Varyemez başka kim vardı. Sunny abla vardı. Çoğu ile face de arkadaşım. Gerçek isimlerini biliyorum ama nick leri gelmiyor aklıma. Keşke onlarda gelse hareketlense burası
Ben de seni ve yavrularını öperim

sirkencubin sirkencubin Varyemez Varyemez başka kim vardı. Sunny abla vardı. Çoğu ile face de arkadaşım. Gerçek isimlerini biliyorum ama nick leri gelmiyor aklıma. Keşke onlarda gelse hareketlense burası
Ben de seni ve yavrularını öperim
Evet ya sunny abla mükemmel annne. Ondan biberleri değerlendirmeyi öğrenmiştim. Arkeologumuz da vardı ,:KK66:

X