Kirli Çıkılar )))

Hey bacım iyi misin. Okuyunca yazmadan geçemediler.beni hatırlatalım FC de de vardım.sjmdi olamasamda neler diyorsun öyle tüylerin ürperti.allahim oğluşuma bagislaya bu arada ben Gökçe. Yaaa 2012 den beri olan

Canım neyin var?

Öylesine girdim ve eski topiğimizin aktif olduğunu görünce baktım ve senin yazını okudum

Amin....
aâa hoşgeldin . Hakikaten geçen hergun reelde özleyen biz, burda da özler olduk...

Ben çok seviyorum bu topiği... o zamanlar sürekli takip ederdim ve çok şey öğrendim
Varyemez bir çözüm bulamadın mı canım
evet ya nazara mi geldi bacim

ne sevindim aktifleştiğine buranın..2669 da idim...bilinçlendim,faydalandım...aklımda şu an kalanlar,,,karanfilce,farmasi,papatya,meyraa,sevimsiz,sert sessiz,mutnojnet,,,,,,,,,,,

dileğim eski saygıyı,doğallığı yakalaması.......

farmasi,yeni adıyla özrengin:
okuduklarımdan sizin çok güçlü olduğunuzu çıkarmıştım..negatiflikleri olumsuzları çabuk dehleyen biriydiniz..böyle yazdım,öyle idiniz...tekrar eskisi gibi olmanız ve yeniden paylaşımda bulunmanız dileğiyle...

not:iki küçük çocukla hem çalışıp hem de öyle nefis ve çeşitli yemekler ortaya çıkarmanız takdire şayandı..Banaz'lıydınız değil mi? : )

herkese merhaba
uzaktan hep takip ediyorum okuyorum sizleri
2012 yılında buralardaydım hatta bikaç mesajıma baktım ne tutumluymuşum neler biriktirmişim diye kendime özendim
o dönem biriktirdiklerimi ( o aralar bi yandan da tüp bebek işlerimiz vardı , o sayfalarda da izlerim vardır ) çocuklara harcadık çok şükür 2 kızım var 5 yaşındalar anasınıfına başladılar
ben tekrar sayenizde gaza gelip birikim yapmak istiyorum
aranıza hoşgeldimmm

ben diger topiklere de yazıyorum yil sonuna kadar hedefimle ilgili degisiklik oldu. aralik sonuna kadar hedefim 15 gr yapabilmek

Papatyayı bende hatırlıyorum.cok eskilerdenim ama artık topiklerdecogu kimseyi tanımıyorum.

mesela ben bu mesajdan sonra işyerinde masama bir kumbara yaptım
herşeyi atıyorum oraya
öğlen yemeğimi evden getiriyorum dolayısıyla hoop yemek parası da oraya
100 tl olmuştur
ben amaç belirledim
yıl bitene kadar 10 gr yapmak

Allah iyiliğinizi versin...çok çok.......ne çok güldüm.Allah ta sizi güldürsün inşallah e mi.meraktan soruyorum.kardeşinizin akıbeti ne oldu?

Merhaba günaydın hanımlar sabah sabah eskilere daldım
Yaklaşık 2.5 - 3 saat geçmiş
İnsan eskileri okuyunca bir tuhaf oluyor burnunun direği sızlıyor
Hayat bir şekilde devam ediyor
Ben birikim topiklerini keşfedeli yaklaşık 9 yıl olmuş
Hep düşüncem mal canlısı olmamakla birlikte iyi kötü günler için de kazançtan kenara atmaktı
Bunun ne kadar doğru bir düşünce olduğunu bu yıl bizzat yaşayarak tecrübe etmiş oldum
Birtakım ailevi sorunların içinden yaptığım birikimlerle ev alıp içini de sıfırdan döşeyip yeni bir hayat sayfasına merhaba demekle...

Bundan sonrası için de Allah'tan dileğim hiçbir konuda kendisinden başkasına muhtaç etmesin şu ana kadar olduğu gibi Amin.

Bundan sonra da aynen yola devam inşaallah

Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kıt kanaat geçinip yine de daha zor günleri için ufak tefek birikim yapmaya çalışan insanlar var. Kimse kimsenin kapısına düşmesin bu sebeple.

Elimizden geldiğince birikime devam.

Ben 10 yıldır evliyim ama ancak bu yıl bir şeyler kenara atmaya başladım. BES+altın+euro+dolar hesaplarım var. hayırlı yerlere kullanmak nasip olsun inşallah.

Amin gerçekten öyle kimseden kimseye fayda yok birşey oldumu en başta sırt çeviren yakınların oluyor rabbim hepimize nasip Etsin güzel birikimler

Amin gerçekten öyle kimseden kimseye fayda yok birşey oldumu en başta sırt çeviren yakınların oluyor rabbim hepimize nasip Etsin güzel birikimler

Amin canım aynen öyle zaten buraya gelip de paylaşma nedenim her zaman dediğim gibi dünyanın bin türlü hali var ona göre hazırlanmak lazım
Çok teşekkür ederim canım
Sağlık mutluluk huzur hepimiz için olsun inşaallah

Bende Varyemez in birikimci hatunlar topigi ile birikime başladım.
Her sayfasını tek tek okumuştum:)
Çok şey öğrendim ondan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…