Canım farmasi başka bir topik açtı. Birikimci hatunlar. Eskiden bası arkadaşlarda var. Oraya takılıyoruz artık.heyyy kızlar buradaki eski günlerimizi çok össsledimmmm....
öylemi bak bunu yeni öğrendimmm gelim bariiCanım farmasi başka bir topik açtı. Birikimci hatunlar. Eskiden bası arkadaşlarda var. Oraya takılıyoruz artık.
Gel canım bekleriz seni de
ey gidi yıllar diyorumheyyy kızlar buradaki eski günlerimizi çok össsledimmmm....
hey bacım Farmasi özrengin nicklimi simdiCanım farmasi başka bir topik açtı. Birikimci hatunlar. Eskiden bası arkadaşlarda var. Oraya takılıyoruz artık.
Gel canım bekleriz seni de
bakın kızlar eski yerimizdiCanım evde yoksan niye yakacaksın boşuna yazık değil mi. bence sadece eve gelince yüksek ayarda yakarsın ısınır. bir de böyle dene
Geçenlerde burada sorup sen memnunum diyince ben de jel deterjan aldım. Yıkadım çok beğendim. Stok için tekrar gittim sadece bir tane kalmıştımarketteki kız alanlar üçer dörder aldi gerçek indirimdi dedi
Valla hey gidi yıllar...ey gidi yıllar diyorum
hey bacım Farmasi özrengin nicklimi simdi
bakın kızlar eski yerimizdi
Çok süperdi o yillar
Evet aslında FC de varız ama buradaki ruh oluşmadı nedense. Oğluşum ne ediyo kayağa devam mı bacimValla hey gidi yıllar...
Ne çok insan tanıdım burada. Sen de dahil çoğu ile sosyal medyada devam ediyor arkadaşlığımız.
Evet başka bir topik açtı ama onun gidişatı nedir bilmiyorum.
Ama belki biz buradan devam edebiliriz.
FC ne ki...Evet aslında FC de varız ama buradaki ruh oluşmadı nedense. Oğluşum ne ediyo kayağa devam mı bacim
Evetkesinlikle cidden çok şey katmıştır bana sosyal ortamını reel sosyal ortama çekebilmek ..derfat Multi Sirkeci ozubik ...kimseler girmiyor mu buraya hakikaten. Oğluşunu da senide çok öpüyorum bacimFC ne ki...
Evet devam canım... henüz sezon açılmadı. Bekliyoruz bakalım.
buradaki ruh çok farklı idi gerçekten de. Siz bazı arkadaşlar buluşmuştunuz.
Evetkesinlikle cidden çok şey katmıştır bana sosyal ortamını reel sosyal ortama çekebilmek ..derfat Multi Sirkeci ozubik ...kimseler girmiyor mu buraya hakikaten. Oğluşum da senide çok öpüyorum bacim
Evet ya sunny abla mükemmel annne. Ondan biberleri değerlendirmeyi öğrenmiştim. Arkeologumuz da vardı ,sirkencubin Varyemez başka kim vardı. Sunny abla vardı. Çoğu ile face de arkadaşım. Gerçek isimlerini biliyorum ama nick leri gelmiyor aklıma. Keşke onlarda gelse hareketlense burası
Ben de seni ve yavrularını öperim
Arkeolog olan dante idi galiba.Evet ya sunny abla mükemmel annne. Ondan biberleri değerlendirmeyi öğrenmiştim. Arkeologumuz da vardı ,
Evet oydu.Arsa alacak bir öğretmen vardı
Farmasi omuydu
Ben de burayı hatırlıyorum
Tarihe baktım ilk evlendigim aylar
Okuyordum burayı ama nereden nereye iste
Ya çok verimli bir topikti burasıEvet oydu.
Kullanıcı adını değiştirdi. Ozrengin oldu şimdi.
Ben de çok yazardım buraya.
Belki de biz yeniden canlandırabiliriz.Ya çok verimli bir topikti burası
Yıllar ne çabuk gecmis