ben vakıfbanktan alıyorum, öyle değil sanırım.
yani hep webten aldım oyüzden kandırılıyormuyum tam bilemiyorum ama az önce alırken gramı 83 kusurluydu.
9 gr aldım yine 83 küsurdan hesapladı :44:
dante böyle şeyleri paylaşıta beni çıldırtmaya mı çalışıyosun ha bacım?
zaten hassasım bu konuda
geçen oğlum cips istedi marketten. eğer cips yersen 3. kolun yada bacağın çıkar dedim. şimdi ağzına bile sürmüyor. babası alalım dediğinde hayııır başka bacağımız kolumuz çıkar diyor :)))))
sen dua et sıla gibi daha çok kol bacakla daha çok şey yapabiliriz demiyor
delirtmeye çalışmıyorum canım
en kıymetli varlıklarımız çocuklarımız için ucuza kaçmayalım güvendiğimiz bildiğimiz şeyleri alalım diyorum
yalnız seni pek bi bilinçli ?? anne gördüm
ne biçim korkutuyon çocuğu bacım
napayım cips yemesinden iyidir :26:
tabii burda böyle direkt yazınca korkutucu görünüyor ama oğlumla iletişimizi farklı. ses tonum mimiklerimle sevecen bir şekilde anlattım.
zaten güldü, komik buldu. ve cips yemekten vazgeçt :)
asıl çocuğun eline cips paketi verip, 10 yıllarca bozulmayan hamburgerleri yediren anneleri çok bilinçli! buluyorum ben.
çocuklarda oluşacak genetik bozukluklarda yeme içmelerinin çok etkisi vardır. şimdi küçükken yediklerini ben seçiyorken kolay tabi. almam olur biter. ama yarın büyüdüğünde de böyle sağlıksız ürünlerden uzak durması için şimdiden bilinçlenmesi lazım. öteki türlüsüne vicdanım el vermez.
merhabalar cıkılarr... nasılsınız kızlar buraya yazmayı ozlemısım yahuu :) cnm o sendromların basındasın daha yası var tuvalet egıtımı sırasında yaşanacaklar var varda var yanıı fazla kafana takma olması gerekn seyler dıye dusun nasılsa gelıp geçecek hem kendıne hem oğluna bunu asılarsan daha kolay olur senın ıcın...
selam topik güncel mi?? yani ilk sayfadaki o liste konusu devam mı?? devamsa ben de kirli çıkı olmak istiyorum...
EKİM AYI BİRİKİMİ | ||||||||||
kk NİCK | TL | ÇEYREK ALTIN | CUMH. ALTINI | YARIM ALTIN | GR ALTIN | DÖVİZ | BİLEZİK gr | REŞAT ALTIN | birikim zamanı | |
farmasi | 2000 tl | 292 gr | 2011 nisan | tamam | ||||||
sunny66 | 4500 tl | 17 | 3 | 10 | 25 gr | 2011 temmuz | ||||
sevimsiz_25 | 4250 | tamam | ||||||||
kalinkaselin | 50 tl | 20 gr | 2012 ağustos | |||||||
Papatya | 3350 tl | 2 | 15 gr | 800 euro 380 dolar | ||||||
pepeti | 14300 tl | 9 gr | ||||||||
banusultan | 200 tl | 1 | 4 gr | |||||||
darksea | 2800 tl | 110 gr | tamam | |||||||
mutnojmet | 4050 tl | 21 gr | 300 dolar | 2012ekim | tamam | |||||
derfat | 460 tl | 5 | 2 gr | 100 euro | ||||||
deren1907 | 300 tl | 10 | 4 gr | |||||||
elifcino | 3 | 14.79 gr | 100 dolar | |||||||
allright | 700 tl | |||||||||
ozlem_su | 5000 tl | 2 | ||||||||
seyhan77 | 170 euro | |||||||||
giz08 | ||||||||||
helinim08 | 2 | 93 gr | ||||||||
mikelaze | 700 tl | 2013 mayıs | ||||||||
okyanus | 815 euro | |||||||||
sertSessiz | 505 TL | |||||||||
kernek | 1500tl |
kızlar şu ana kadar yapılan bildirimlerle tablo şu şekilde oluştu
farmasi canım benim bu ay sadece 1 gram altınım var. listeye baktım da benim adımın yanında geçen paralar yok şimdi. yaz aylarında harcadık. eşya falan aldım uçtu hepdi.
benim toplam param şu şekilde
16 gram altın
105 Euro para
2 adet çeyrek
lisytede benim hanemi güncelleyebilir misin..