- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
günaydın kirlilerim benim
bayramınız nası geçti? benim çok güzeldi. misafirlerim vardı . evim şenlendi, biz mutlu olduk.
birdaha nasip etsin alaahım.....
buarada 9 gr altın aldım. azıcık kıpırdadı ya, yükselecek umuduyla alıverdim
merhaba arkadaşlar
akbankta altın hesabı açtırdığımı yazmıştım sizlere
bugün sabah internetten altın 82 L.(küsüratları yazmıyayım) diye bakıp bankaya gittim
gr ı kaç lira diye sormadan 1367L lık16 gr altın aldım
sonra bir baktım ki gr ı 85.485 L yazıyor
bu ne diye sorunca arkadaşlar ne dese beğenirsiniz
2000L nın altında ki alımlarda gr başı 2L fazla banka tarafından alınıyormuş aynı şey bozdururken de geçerliymiş
madem öyle ben gidip kuyumcudan alırdım iptal ettirmeye çalıştım ama olmadı
internetten yapılan alım satımlarda da bu böyleymiş
yani arkadaşlar bu bankalar her fırsatta bizi yolmaya çalışıyorlar
sizlerin bankalarınızın uygulamaları nasıl her bankada mı bu böyle
böyle değilse bankayı değiştireceğim
Merhaba arkadaslar,hepinizin kurban bayrami kutlu olsun.
Bu aralar cok gel- gitler yasiyoruz.Allahima cok sukurler olsun,esimi calistigi firmada kadroya aldilar.cok sevindik,cunku artik kimseye kadro vermiyorlar bu memlekette,bi de,iki kere olacak dendi olmadi,baskasina verdiler,bu sefer bebegimiz bise sans getirdi:) birazda ailemi olacak diye, sagolsunlar patronlari seferber oldu.cok sukur.Bende hic fazla Kira odemeden kucukte olsa bir ev alalim istiyorum,Kiram cok yuksek,bu parayi kiraya verecegime evimin borcuna vereyim diyorum,bu seferde evler cok pahali,daha vergisi Susi busu binecek ,gozun korktu resmen.Nasil yapsam bilmiyorum ,en az bir sene sIkI bir birikim plani yapsam dahi,tek maasla ne kadar birikirki,hos her biriktirdigimiz kurus kardir bu durumda.kredide,faizide gozumuzu cok korkutuyor
Ev Alan arkadaslar tavsiyelerinizi bekliyorum.
ben vakıfbanktan alıyorum, öyle değil sanırım.
yani hep webten aldım oyüzden kandırılıyormuyum tam bilemiyorum ama az önce alırken gramı 83 kusurluydu.
9 gr aldım yine 83 küsurdan hesapladı :44:
evet canım bana da normal kur 83 küsür dedi
seninkinde sorun yok
bankan maaş bankan mı
günaydın kirlilerim benim
bayramınız nası geçti? benim çok güzeldi. misafirlerim vardı . evim şenlendi, biz mutlu olduk.
birdaha nasip etsin alaahım.....
buarada 9 gr altın aldım. azıcık kıpırdadı ya, yükselecek umuduyla alıverdim
çağırma sen beni
misafirlerinle eğlen
halbukim ne kadan da sevişmiştik mutlu olmuştuk eğlenmiştik
ya geliyorum otogardan al beni de, yeter be balım.
başım üstüne. ama sılayı da getir bu kez.
zaten oğlunu anlatıyom yanaklarını sıkıştırıyo bulsa öle yaparmış ahahaa
daha dün seni andık anlattım böle böle diye cafede yaptıklarını borularını falan
sınavı kazansam gidecektik dedim
anne bi daha gir sınava diyo
arka bahçede yoksun sana da anlatayım dün belediye otobüsünde camdan sonra tavana kadar kapaklar oluyo 1.5 2 metrelik kafamıza düştü havada yakaladığım halde başımıza vurdu
adamı şikayet edicem diyom etme anne çocuklarına yemek götürüyo adam diyo
kapağı yakaladım havada fırlattım otobüsün ortasına doğru kahramanım benim diyo bana
ammaaan, çok geçmiş olsun arkadaşım ya. verilmiş sadakanız varmış valla.
zeyna gibim kadısın vesselam.
denizin boru aşkı hala tam gaz devam ediyor. yolda boru hortum görmesin, durup bir saat onlarla ilgileniyor. yok bu boru nerden geliyo, yok nereye gidiyo yok içinde ne var
nolacadıııı kızaaaaam
katrandan olur mu şeker dirler
boşa mı dirler
vali beyin çocuuu seramikçi mi olacadııı
sanatçı bir yanının olmasını isterim çocuğumun.
tabii bide tr şartlarında para getiren bir mesleğinin de. napalım kahrolsun kapitalist düzen