Kirli Çıkılar )))

Farmasıcım eşimin tazmınatı yatmadı onu cekıp euro alcktım beklıyoruz bklm nezaman yatacak bu ay henuz bır bırıkım yapamadık:KK5:

Benımde bu zamana kadar olan birikimleri şu şekilde

1650 euro
156 gr altın (bankada altın hesabında)
100 gr da bilezik

bu sadece bir ayda yapılan değil di mi? şimdiye kadar birikenlerdir herhalde..binlerce tl görüyorum mesela :44:

çok iyiyim. niyeyse üstümde bir mutluluk var. özel sebebi yok ama. :KK1::KK1:
sen nasılsın okyanuscum. 2 yıllık evli yazıor altta. çocuğun var mı? ne iş yapıyorsun?
tanışalım kaynaşalım :KK16:

iyiyim bende çok şükür eşimin yolunu gözlemekle geçiyor günlerim :KK55:tanışalım canım :KK19: 2 yıllık evliyim çocugum yok eşimin bu yıl doğuya tayini çıktı eşim askeri personel eş götürülmeyen yerde 2 yıl ayrı kalıcaz 3 ayda bir 15 gun izne geliyor ben edirneye bu yaz atandım inşaat teknikeri olarak kültür ve turizm bakanlıgında memurum :KK31:
24 yaşındayım çanakkaleliyim :KK14: sende bahsedermisin kendinden :13:

iyiyim bende çok şükür eşimin yolunu gözlemekle geçiyor günlerim :KK55:tanışalım canım :KK19: 2 yıllık evliyim çocugum yok eşimin bu yıl doğuya tayini çıktı eşim askeri personel eş götürülmeyen yerde 2 yıl ayrı kalıcaz 3 ayda bir 15 gun izne geliyor ben edirneye bu yaz atandım inşaat teknikeri olarak kültür ve turizm bakanlıgında memurum :KK31:
24 yaşındayım çanakkaleliyim :KK14: sende bahsedermisin kendinden :13:
hımm yarışma programındaymışım gibi oldu :KK1:
28 yaşındayım. mühendisim. devlette çalışıyorum.
4 yaşında bir oğlum var. ve muğladayım :)))

Son düzenleme:
Farmasi

Benim birikimlerim ; 56 gram altın ve 505,00 TL nakit.

Birde 800,00 TL gün param gelecek onunla toplam ; 1305,00 TL nakit.

Son düzenleme:
selam kızlar. nasılsınız napıyorsunuz..
geçen bir soru sormuştum. yine sorcam cevap gelmemiştide :KK51::KK51:

merhaba canım zaten yatırım yaparken sepet oluşturmak en iyisidir herşeyden olsun yumurtaları tek sepete koymak her zaman risklidir:KK34:

ya yazdıydım gelmemıssssssssssss FARMASI BUGUNE KADARKI TUM BUIRIKIMLERIMIZIMI YAZACAZ KI herkes ole yazıo galıba ama.
benım bu ay 1 gr altın ve 2000 tl dıyorum

bim bam bom mutluyum kizlar benimde artik bi isim var pazartesi basliyorum allahin izniyle umarim hersey güzel olur:21::nazar::KK52::KK54:

X