Kirli Çıkılar )))

kurban bayramımız mübarek ve de hayırlara vesile olsun inşaallah

sevgili kirli çıkılar hepinize iyi bayramlar dilemek istiyorum
inşallah daha nice güzel bayramlar görürüz....

arkadaşlar size sormak istediğim birşey var
koçtaşta blyss alkalin detox su arıtma cihazı görmüştüm
orada ki çalışan bana övdü
oracıkta almak içimden geçti
sonra biraz daha düşüneyim deyip araştırmaya karar verdim
arkadaşlar bu markayı kullanan ya da duyan var mı aranızda
su arıtma cihazı ile ilgili ne önerirsiniz?

su arıtma kullanıyorum ve bendekinden çok memnunum. waterlife kullanıyorum. kardeşim çalışıyodu orda . o tavsiye etti. yıllardır kullanıyodu. almakta kararsızdım önce, ama aldım ve gerçekten çok memnun kaldım. ben de tavsiye ediyorum isteyenlere

3-4 yıldır su arıtma cihazı kullanıyorum çok memnunum ,tavsiye ederim

3-4 yıldır su arıtma cihazı kullanıyorum çok memnunum ,tavsiye ederim

teşekkür ederim arkadaşlar
filitresini ne sıklıkta ne kadara değiştiriyorsunuz

Merhaba arkadaslar,hepinizin kurban bayrami kutlu olsun.
Bu aralar cok gel- gitler yasiyoruz.Allahima cok sukurler olsun,esimi calistigi firmada kadroya aldilar.cok sevindik,cunku artik kimseye kadro vermiyorlar bu memlekette,bi de,iki kere olacak dendi olmadi,baskasina verdiler,bu sefer bebegimiz bise sans getirdi:) birazda ailemi olacak diye, sagolsunlar patronlari seferber oldu.cok sukur.Bende hic fazla Kira odemeden kucukte olsa bir ev alalim istiyorum,Kiram cok yuksek,bu parayi kiraya verecegime evimin borcuna vereyim diyorum,bu seferde evler cok pahali,daha vergisi Susi busu binecek ,gozun korktu resmen.Nasil yapsam bilmiyorum ,en az bir sene sIkI bir birikim plani yapsam dahi,tek maasla ne kadar birikirki,hos her biriktirdigimiz kurus kardir bu durumda.kredide,faizide gozumuzu cok korkutuyor
Ev Alan arkadaslar tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:

canım bizde temmuzda ev aldık eğer önceden birikim varsa düşünme al derim
tek maaşla zor ama birde faizler artı
iyice araştırıp ondan sonra karar verin
artı sende hamilesin masraflarımız artıyor hesapta olmayan masraflar çıkıyor sürekli
Allah kolaylık versin canım ne diyeyim

Class,cok sagol yorumun icin.Maalesef birikimimiz yok,olsaydi hic bu kadar dusunmezdim,bakalim artik,zaman ne gosterecek.

Class,cok sagol yorumun icin.Maalesef birikimimiz yok,olsaydi hic bu kadar dusunmezdim,bakalim artik,zaman ne gosterecek.

canım birde şöyle bir durum var eğer eşinin maaşı yeterli ise tüm parayı kredi çekebilirsiniz
biz öyle yaptık altın çok düşük olunca birikimlere dokunmadık
%75 ini ev kredisi çektik %25 ini ihtiyaç kredisi çektik yani elden hiç para çıkarmadık gibi oldu
ama iyi düşün genede
olumsuz etkilemek istemem sizi
biz bilgisayar bir program yaptık ona göre harcama yapıyoruz artık ama kızım sağolsun bu programa uymamıza engel oluyor :)))
sağ salim kucağıma alayım da gerisi boş

Allah odeme kolayligi versin canim :)bizede nasip etsin insallah :)evet bebek biraz masrafli oluyor,ilk hazirliklari falan derken,insan nasil yapicam diye panikliyor haliyle.olsun sag salim gelsinlerde gerisi halleolur bir sekilde.ben zaten simdiden dikkat ediyorum,esiminde bu fikre alismasi lazim,o cok panikliyor yapamayiz zor olur diye,sonucta bir dunya kira oduyoruz,iyi bir yer bulursak insallah kacirmayacagiz.Bakalim hakkimizda hayirlsii :)

Gunaydin hanimlar adadigim Mevlüt umu cami de okuttum kurbanimizi kestim Allah kabul etsin gecen ayda koc adamistim onu hallettim cok sukur uzerimden buyuk bir yuk kalkt. Bu ayki maasimdan birikim yapamiycam ancak onumuzdeki aya kadar gecinirim o parayla bir aksilik cikmazsa esimin maasin coguda banka havalelerine gitmis bklm bu ay dugun icin cektigimiz kredinin son taksidini odedik ve bitirdik artik 450 tl cebimize kalacak :) pazartesi gunu hesabina bakicam kalan parasindan cekip euro alicam kismet olursa :) bu bayramida esim yanimdan olamadan yalniz gecirdim cani sagolsunda bu gunlerde gececek ins Hayirlisiyla. Cok sukur ailemin yanins geldimde birax moral oldu bana .Esimin arkadaslari aklina girmis dogudan donmeden ev al ev fiyatlari yukseliyor diye ama suan lojmandayim ben kiramda 250 lira ve is yerime 5 dk uzaklikta otobuste kullanmiyorum ev alsak oyle durcak lojman 2 yil tahsisli ve tasinali daha 4 ay oldu ev alip tasinmaya kalkisamam zaten esimde yok basimda mumkun degil :) zar zor vazgecirdim simdi kredi cekssk cok faiz yiycez esimin gelene kadar birikim yapip onun gelmesineyakin ev almak istiyorumben evin yari pesinatini verip yarisini krediyle kapatip kusa surede oderiz dedim bklm simdilik vazgecirdim:)

Son düzenleme:
royemmmm bacım nasılsınnnnnnnnnnnn herkesin bayramını bende kutluyorummmm....
bacım maaşallahhh haftaların hızla ilerlemişşş bebiş nasıl herşey yolundadır inşallah....
bu arada eşininn iş durumuda hayırlı olsun görüyonmu bebişiniz ne kısmetli veled olucak şimdiden babasına uğur getirmiş maaşalllah....

ev olayına gelincee evet yurt dışı olunca hem daha zor olabilir ev hemde alınırsaa kiradan kurtulunca daha iyi bir gelir gibide olabilir.. aile destekçilerniz varsa:) ve birikim az da olsa varsaaa bence derhal giriş derimmm şöyle yurt dışındaaa belçikamesela öyle bizim gibi çok lüks 130m 140 metre kare yok olmasına gerekte yok
2 odalı bir ev amerikan mutfaklı bir sitilll bile yeter benceee senin hangi bölgede yaşadığnı bilmiyom amaa benceee hemen ufakda olsa bu girişime hız vermelisinz bacım... çok çok iyi olur inşallah güzel haberlerni alırızz bacım...
inşallah hayırlısıııı bacım

hadi bakalım multi bacımmm bizimde şu kredi kartları bir bitseee cidden zegin olacazzz da nerdeeeeeeee

o para harcama hissi bu msjı yazdığında bendede vardı bacımmm allahım ben tutup tutup harcamazzsammm sonraaa bir çantaya 500tl verecek kadar açılabiliyom... ha sonra pişman oluyommmu hayırrr çanta ve ayakkabıya olmuyom hiççç ah bir olsamda yapmasammm ne etsemmmm bendeee...

daha geçen ay aldım bu şekilde şimdideee alasım varrr ufff ufff ben şunu fark ettim kışın daha çok para harcıyommm ayakkabı botu potini ev ayakkabısı poflar pijamalarrr kabanlar çantalar flarlar ufffff inanırmısınızzz kaç gündür tüm alışveriş siteelrinde sepetleridoldur doldur boşalttımmm uf ufff.. şimdi birde veled elbiseleri çıktııı.... allahımmm ...daha veled yok bennnn anne çantaları var ya onlara bbakıyom piercardinden falannn ne de güzel tasarımlar varmış yaaa bakalımmm bende azcık kirlensemmm yaaa... amaaa bu ay birikimm ile çok şükür kurban kestikkk ben ödedimmmm ve evden ve veledden dolayı 1 hissse kestik inşallah allahım kabul etsin herkesinkini ya bakalımmmm gelecek ayaaa her ayyy 50 euro veya 1 gram altın olarak birikim yapacammm inşallahhh zaten 90tl ahe bes e yatıryommm ...hayatımın en doğru şeyi bu bes ödemelerim şimdiden param birikmişşş bakalımmm emekliliğimide görürüm inşlllh....

Gokce,cok sagol,iyiyiz cok sukur.:) buralarda ev almak cok pahali,1+1bile cok pahali,birikmisimiz yok ama biryerden baslamak istiyorum,kismet artik bakalim...:)

Hanımlar size bırsey danısmak istiyorum eşimle ikimizin bireysel emekliliği var benımkı 150 tl esımınkı 230 tl yenı yılda 200 tl ye yukseltsemı kı sızın nekadar aylık prımlerınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…