Kirli Çıkılar )))

sagolasin farmasicim bana iyi gelecek eminim maddi manevi evde olmakta güzel ama bi ise yaradigini hissetmek daha da güzel almancamida ilerletmeye karar verdim insallah basaririmhala cok sevincliyimde

selamalr ne var ne yok seyhan işin hayırlı ola bacım
farmasi bacım baktımdaaa ben arka bahçeye takılınca genellikleee vede birikimden çok gider oluncaaa sessiz kalmıştım ama artıkımmm
şöyle bir silkelenip kendime gelmek istedimm.... ekim birikimimi yeni yazayımmm dedimmmm
2 çeyrek (şu ucuz vakitlerindeyken) vede 10 euro :) birdeee kumbara varrr ama kumbarayı selin gibi yapacam kasım birikimine katıcammmm yani total birikimmm
2 çeyrek+ 10 euro+BES ödememm (90tl)

bebeğim sen neden başka kollarda pardon topaclarda dertleniyosun
kıskanıyorum haberin ola
yazsana burda

seyhan hayırlı olsun bacım darısı bana

ne bilim pat diye benim şu derdim var diye giriş yapamıyorum da ancak konu açılınca bende bir açılıyorum pir açılıyorum işte

selam millet;

sabah sabah şok oldum, soluğu burda aldım

o ne ya akbankda alış 82, satış 86. az bişey altın vardı bozduracaaadım, dumur oldum.

mesai saati içinde darkımın denizi

bütün bankalara baktım, hepiciği normal, bi akbank akıllı sanki, o da beni buldu, çok sinir oldum.

mesai saati içinde darkımın denizi

bütün bankalara baktım, hepiciği normal, bi akbank akıllı sanki, o da beni buldu, çok sinir oldum.

he yaa. mesai saatinde demek istemiştim. sabah mahmurluğu
benimde önceden akbanktı. bende karşılaşmıştım bikaç kez. altın düşecek de bi yerden haber aldılar zaar

kızlar birsey sorucam size 500 lıra param var eşimin tazminatın bir kısmı yatmıs euro yüksek bugun sizce euro mu altınmı alayım

ne bilim pat diye benim şu derdim var diye giriş yapamıyorum da ancak konu açılınca bende bir açılıyorum pir açılıyorum işte
anlat rahatla canım ya
dolanma oralarda
kızlar birsey sorucam size 500 lıra param var eşimin tazminatın bir kısmı yatmıs euro yüksek bugun sizce euro mu altınmı alayım

okyonus sen bakanlıkta nerde çalışıyorsun müzeye mi atandın kaçla atandın

bende onu düşünüyodum okyanus.. ben genelde altın alıodum..
eoro da olsun diye bu sefer ondan alcam

selam kizlar isime gittim geldim ay ne güzel isime demek darisi tüm istayenlere ayrica dante arkadasima olsun haftada 2 gün 4 saat tam benlik persembe tekrar gidecem insallah farmasi insallah devam ederimde her ay 300 euro birikim yazarsin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…