- 15 Ocak 2010
- 1.908
- 924
evet sevimsizin oğlan kocaman bir çocuk olmuş, zira su anda bebekliğinden bahsediyor
gecen gun eşimde yemekte bizim sıpaya birşey veriyordu, çocukken cok severdi, şimdi yemiyor diye söylendi. bizim sıpanın da askerlik vakti geldi, kocamannn oğlan oldu.
benim kv hep yapar onu. çok da pratik olur yemek yaparken, bir çeşidin kısa sürede hazır olur. hatta yaz aylarında bile vaktin oldugunda kızartıp, hazır edersin, misafir geldiğinde cıkar hemen yemek yap.
benim buzdolabının dondurucu kısmı küçük, o yuzden cok çok koyamam, ama dondurucum olsaydı, vakit oldugunda hazırlar, misafir için geldiğinde kolay olurdu, yazdan at kışın ye. ben soğanlrımı bile yemeklik dograyıp dondurucuya atıyorum, yemek yaparken vakit kaybı olmuyor, bunu da burada öğrenmiştim, sarımsaklarımı bile bir koçan temizleyip, dondurucuya, yemek yaparken 2-3 adet cıkarıyorum, çok pratik oluyor. hem de bizde çok yemek pişmediğinden eskiden bu tür şeyler bozulurdu, artık bozulmuyor.
günaydin arkadaslar nasilsiniz görüsmeyeli selinim evin hayirli olsun güle güle otur farmasi beni ekim listesine yaz canim bide sey sorucam sen lazere gidiyodunya memnunmusun nasil gidiyo gidince tekrar geri geliyomu özel mesaj yazsanda olur yarin basliyomda bende bide seyyah niye dante oldu:26:
bugün ekders ve eğitim ödeneğimiz yatmış üzerine para katıp 60 gram altın aldım Allah bereket versin
Ok yapışacaklar listesine ekleniyor efenim .
Bu arada kayınvalidem kırmızı acı biber getirmişti şimdi onların bir kısmı közlenip atılacak buzlağa ama çok olduğu için ve ben daha önce kurutmalık yaptığım için ayrıca kurutma zamanıda geçti, kalanların bir kısmını biraz büyükçe menemen ve türlüde vb. kullanmak için kalan kısmıda sulu patates gibi yemeklerrde kullanmak için küçük doğrayıp attım buzluğa ziyan olmazlar demii. çünkü daha önce hiç çiğ olarak atmadım.
bende arazi tazminatımla 6 gr cık almış bulundum bugün :)
biz bu yıl annemle kırmızı biber ve domatesle yemeklik sos yapıp kavanzolara bastık
geçen bir tanesi denemelik açtık ve dolma içine ekledik yok böyle bir lezzet
allahııııım bana da nasip olacak mı aceba arazi tazminatları almak
gerçi benim sözüm var sılanın o para
altın alan kızlar, bereketli olsun inşallahbizim aramız bozuktu epeydir sarıkızla, bu aralar barışma teklifi yapmayı düşünüyorum bakalım
sunny ablaaam :))) bugün seni düşündüm bende. niye gelmiyo ki artık buralara diye üzüldüm.
hadi diğerleri bebe, arka bahçede oynaşıp duruyolar da sen yapma be ablam bari. terk eyleme buraları(
şartlara göre değişir uygun teklif gelirse satarımbereketli olsun. gramlarını ömürlük mü? al -sat lık mı aldın :)
sağolasın canımmmmbu arada farmasi sarıkızların hayırlı olsun
bende arazi tazminatımla 6 gr cık almış bulundum bugün :)
hayırlısıyla inşaallah canımallahııııım bana da nasip olacak mı aceba arazi tazminatları almak
gerçi benim sözüm var sılanın o para
darkcım sunny abla bize oyun kuruyor arka bahçedesunny ablaaam :))) bugün seni düşündüm bende. niye gelmiyo ki artık buralara diye üzüldüm.
hadi diğerleri bebe, arka bahçede oynaşıp duruyolar da sen yapma be ablam bari. terk eyleme buraları(
farmasi [B .!.:darkcım sunny abla bize oyun kuruyor arka bahçede[/B]
şartlara göre değişir uygun teklif gelirse satarım
sağolasın canımmmm
hayırlısıyla inşaallah canım
darkcım sunny abla bize oyun kuruyor arka bahçede