Kirli Çıkılar )))

haha bi de Türkçe öğretmeni olcam

günaydin arkadaslar nasilsiniz görüsmeyeli selinim evin hayirli olsun güle güle otur farmasi beni ekim listesine yaz canim bide sey sorucam sen lazere gidiyodunya memnunmusun nasil gidiyo gidince tekrar geri geliyomu özel mesaj yazsanda olur yarin basliyomda bende bide seyyah niye dante oldu:26:

Ok yapışacaklar listesine ekleniyor efenim .
Bu arada kayınvalidem kırmızı acı biber getirmişti şimdi onların bir kısmı közlenip atılacak buzlağa ama çok olduğu için ve ben daha önce kurutmalık yaptığım için ayrıca kurutma zamanıda geçti, kalanların bir kısmını biraz büyükçe menemen ve türlüde vb. kullanmak için kalan kısmıda sulu patates gibi yemeklerrde kullanmak için küçük doğrayıp attım buzluğa ziyan olmazlar demii. çünkü daha önce hiç çiğ olarak atmadım.

canım sıkıldı atraksiyon olsun didim

bugün ekders ve eğitim ödeneğimiz yatmış üzerine para katıp 60 gram altın aldım Allah bereket versin

bereketli olsun. gramlarını ömürlük mü? al -sat lık mı aldın :)

ben de kırmızı biberi ince doğrayıp atıyorum, pizzaların üstüne, menemene katıyorum, bozulma olmuyor. gecen de selin közlenmiş kırmızı biberleri dondurucuya kolay bir yöntemle koydugunu yazmıştı ama hatırlamıyorum. o tekrar yazarsa iyi olur aslında

biz bu yıl annemle kırmızı biber ve domatesle yemeklik sos yapıp kavanzolara bastık
geçen bir tanesi denemelik açtık ve dolma içine ekledik yok böyle bir lezzet

altın alan kızlar, bereketli olsun inşallah bizim aramız bozuktu epeydir sarıkızla, bu aralar barışma teklifi yapmayı düşünüyorum bakalım

biz bu yıl annemle kırmızı biber ve domatesle yemeklik sos yapıp kavanzolara bastık
geçen bir tanesi denemelik açtık ve dolma içine ekledik yok böyle bir lezzet

Bende sos yapmak istedim ama nasıl yapılır bilmediğimden cesaret edemedim, siz nasıl yaptınız anlatabilirmisiniz lütfen hala geç değil belki yapabilirim denemelik :)

altın alan kızlar, bereketli olsun inşallah bizim aramız bozuktu epeydir sarıkızla, bu aralar barışma teklifi yapmayı düşünüyorum bakalım

sunny ablaaam :))) bugün seni düşündüm bende. niye gelmiyo ki artık buralara diye üzüldüm.
hadi diğerleri bebe, arka bahçede oynaşıp duruyolar da sen yapma be ablam bari. terk eyleme buraları (

sunny ablaaam :))) bugün seni düşündüm bende. niye gelmiyo ki artık buralara diye üzüldüm.
hadi diğerleri bebe, arka bahçede oynaşıp duruyolar da sen yapma be ablam bari. terk eyleme buraları (

hahahha dark'cım ben de arka bahçeden çıkmıyom ki bebelere göz kulak oluyorum orda

bereketli olsun. gramlarını ömürlük mü? al -sat lık mı aldın :)
şartlara göre değişir uygun teklif gelirse satarım
bu arada farmasi sarıkızların hayırlı olsun
sağolasın canımmmm
bende arazi tazminatımla 6 gr cık almış bulundum bugün :)

allahııııım bana da nasip olacak mı aceba arazi tazminatları almak
gerçi benim sözüm var sılanın o para
hayırlısıyla inşaallah canım
darkcım sunny abla bize oyun kuruyor arka bahçede

şartlara göre değişir uygun teklif gelirse satarım

sağolasın canımmmm

hayırlısıyla inşaallah canım

darkcım sunny abla bize oyun kuruyor arka bahçede

farmasi
sana özelden mesaj atmıştım
ismimi ilk sayfada ki listede göremedim de
gerçi eylül ayı yazıyordu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…