farmasi
sana özelden mesaj atmıştım
ismimi ilk sayfada ki listede göremedim de
gerçi eylül ayı yazıyordu sanırım
merhaba kızlar
almila eviniz hayırlı olsun Allah ödeme kolaylığı versin
altın alanların birikimi bereketli olsun
ben sıkı tasarrfu tedbirlerine başlamaya karar verdim
ileride çocuk falan yaparsak para gerekecek bir süre ücretsiz izin almak istiyorum
eşim serbest çalışınca kazancı belli olmaz kenarda param olursa dert etmem
bakalım hayırlısı beceririm inşallah
gene kredi kartlarına çalışıyorum çünkü
ne harcadım anlamadım
sıkı yönetim ilan ettim bakalım ne kadar sürdürcem
Kirli çıkılar merhaba :) İyisinizdir inşallah.
Epeydir-aylardır sanırım:)-uğrayamadım, pek para da biriktiremedik bu süreçte. Yazın tatil vesaire harcamalarıyla geçti.Ev aldık,bu ay üçüncü ödemesini yaptık. Lakin henüz eve geçemedik dolayısıyla üç aydır kira artı ev kredisi ödeyince belimiz büküldü iyice
Kredi kartı borcu da yüklü gelince pek bir şey kalmadı elimizde.Sıkı bir bütçe planlaması yapmamız lazım :)
Neyse çok şükür borçlarımızı ödeyecek durumumuz var, fazla da şikayetlenmemek lazım :)
Selin ev almışsınız hayırlı olsun.Güle güle oturun, mutlu anılar biriktirin inşallah :)
Sevgiler, selamlar, iyi akşamlar herkese :)
Aaa birikimleriniz bereketli olsun demeyi unutmuşum :) Güle güle harcayın kirli çıkılar.
selam şekerler:)
kumbaramdaki paralarımı Euro yaptırdım ok mutlu oldum itiraf etmeliyim ki ilk kez Euro gördüm:) yani elime alıp bizzat dokundum çok duyguu anlardı
sanırım fakirliğim burdan anlaşılabilir:))))))
bu ara içimde inanılmaz alışveriş yapma isteği var kendime zor hakim oluyorum
hatta çoğu zman olamıorum ama ööle böle diil npim alıyorumda ve herşeyi herşeyle uydurmaya çalışıorum marka takıntım yok iyiki ama herşeyi almak istiorum pijama çanta ayakkabı kaban pantolon kazak tişört nerden geldi girdi bu bi anda anlamadım böle krizler geldiği oluyomu sizede ve geldiğinde napıosunuz bana yardım edin ya(((((
Kızlar bayramınızı şimdiden kutlamak istedim.
Hepinizin bayramı kutlu olsun. Büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim :))
harçlık da vercen mi
El öpmene var tabi. Hazırladım 50. Likleri :))