Kirli Çıkılar )))

Bu ay maaşımla mevlüt okutucam adamıstım Allah kabul etsın kurban kesıcem bu ay pek kalmaz param ama eşimin hesaptan fln kalan parayı topluycam bakalım yıne az cok olur bırseyler bot ve mont almam gerek tek tek alıcam bırden masraf yapmak ıstemıyorum bozukluklar ıcın evde kumbara yaptım her ay bosaltıcam kumbaramı euro alıcam nasıpse damlaya damlaya göl olur

kıslar:) maaş zmanı geldi ve benim fukara kumbaramı açtım 71.5 tl para birikmiş yarın gidip Euro alcam:) birikimimi artık tek yönlü yapmıcam kumbaramı Euro yapmaya karar verdim
her ay ne biriktiyse gidip alcam bakalım yaza kadar Euro zengni olabilcekmiyim:)

şimdi ev alınca tüm para hesabıda değişti tabiki
benim maaşım komple ev kredisine gidio eşimin maaşındanda bize 1.700 tl para kalıo
bu paranın 700 tl sine el koydum:)
market,benzin,pazar parası olcak bana evdeki bu tip işleri ben hallediorum:)
1000 tl de faturalar , ekstralar olcak kredi kartını temizledik onunla ilgili bi problem yok:)

bu sene kurban olarak büyükbaşa giremedik paramıs yetmedi
bizde diyanete hepsini bağış yaptık en azından sevabını alalım diye inş seneye bizzat kesebiliriz:)
onun parasınıda ayırmıştım zaten

şimdilik bizdde durumlar bunlar
acaba 700 tl aylık benzinime market ve pazara yetermi?
iş yerim taşındı benim hergün 30 km yol yapmam lazım gidiş geliş toplamda
pazara markete aylık 350 tl falan harcıorum ne diosunuz?
arabamda benzinli 1.4 motor eşim yeticeni sölüo ama bilemedim

günaydın kızlar hayırlı sabahlar..

altın nekdar düşmüş dımı...
ama alabilcek param yok

atandım yeşi şehir masraflar vs hiç toparlanamadım.
bide kardeşim üniversiteyi kazandı farklı bi şehirde. biride onun yanında kpss çalışcak.
iki kişilik masraf anlayacağınız. bide benim kira vs harcamalarım.
inşALLAH en kısa sürede toparlanıp birikim yaparım:18:

selin senin doğum iznin bittimi. ben nedense ücretsiz izne ayrılcam dediğini hatırlıyorum:44:

okyanus hayırlı olsun adağın. bende gerçekleştirdim o işi

kızlar ben genelde birikimi altın yapıyorum. birazda euroyamı yönelsem? fikriniz nedir..

Son düzenleme:
Günaydın ;

Nasılsını :)

Bayadan beri gelemiyordum.

Araya giren olumsuzluklar olunca insan ister istemez elini ayağını bazı şeylerden çekiyormuş.

İlk önce ayrılık tam atlattım derken annemin rahatsızlığı. Çok şükür sağlıktan başka herşey kolay bir şekilde atlatılıyormuş.

Sormak istediğim bir iki şey var ;
* Elimde 5.000,00 TL nakitim var. İş bankası hesabımda altın hesabı var. Paranın tamamı ile altın mı almak iyi yoksa bir kısım simdi bir kısımda bayramdan sonramı almak daha iyi olur.

Herkese teşekkür ediyorum şimdiden.

Herkeze selam..okudugum kadariyla altin hesabini kullaniyosunuz genelde.bende bir hesap actirmak istiyorum tavsiyenize ihtiyacim var.sizin tecrubelerinize guveniyorum

simdi benim halkbankta bir hesabim var.fakat atm si biraz uzakta.evimin altinda ise isbankasi ve akbankin atm si var.bikac hafta icindede garanti gelecek diyolar bulundugum bolgeye.ben bu 4 bankadan birine acicam insallah.siz hangisini onerirsiniz.halkbankasi hesabim oldugundan ucret almazlar fakat diger ikiside markete ciktigimda bile para yatirabilirim bu avantaji var.siz olsaniz ne yapardiniz?

Kirli çıkılar merhaba :) İyisinizdir inşallah.
Epeydir-aylardır sanırım:)-uğrayamadım, pek para da biriktiremedik bu süreçte. Yazın tatil vesaire harcamalarıyla geçti.Ev aldık,bu ay üçüncü ödemesini yaptık. Lakin henüz eve geçemedik dolayısıyla üç aydır kira artı ev kredisi ödeyince belimiz büküldü iyice
Kredi kartı borcu da yüklü gelince pek bir şey kalmadı elimizde.Sıkı bir bütçe planlaması yapmamız lazım :)
Neyse çok şükür borçlarımızı ödeyecek durumumuz var, fazla da şikayetlenmemek lazım :)
Selin ev almışsınız hayırlı olsun.Güle güle oturun, mutlu anılar biriktirin inşallah :)
Sevgiler, selamlar, iyi akşamlar herkese :)
Aaa birikimleriniz bereketli olsun demeyi unutmuşum :) Güle güle harcayın kirli çıkılar.

Nasılsınız.

Dün elimdeki paranın bir miktarı ile 56 gram altın alımı yaptım.

Bugünde bayram ikramiyesi alacağım bayram sonunda onlarıda altına çevireceğim.

Birikimleriniz hayırlı olsun :)

merhaba kızlar

almila eviniz hayırlı olsun Allah ödeme kolaylığı versin

altın alanların birikimi bereketli olsun
ben sıkı tasarrfu tedbirlerine başlamaya karar verdim
ileride çocuk falan yaparsak para gerekecek bir süre ücretsiz izin almak istiyorum
eşim serbest çalışınca kazancı belli olmaz kenarda param olursa dert etmem
bakalım hayırlısı beceririm inşallah
gene kredi kartlarına çalışıyorum çünkü
ne harcadım anlamadım
sıkı yönetim ilan ettim bakalım ne kadar sürdürcem

Teşekkür ederim mutnojmet, Allah razı olsun ve amin :)
Biz de yakamızı kurtaramadık kredi kartlarından ha bu ay ha önümüzdeki ay son taksit derken, hala taksitleri bulunan iki kredi kartımız mevcut. Benim ev tekstili ve dekoratif şeylere zaafım var hep onlara gidiyor arada kıyafet ve biletler falan filan işte. Ah bir de kitaplar, onlara giden paraya acımıyorum ama:)
Allah kurtarsın cümlemizi yüksek ekstreli kredi kartlarından:)Umarım sen de dilediğin gibi birikim yapabilirsin.
Para Durumu diye bir program vardı A Haber'de. Bir şey alacağınızda ihtiyaç mı istek mi diye sorun sonra alın gibi bir önerisi vardı. Uygulanabilir belki. Bir de özlü sözü mevcut: Parasını yöneten, hayatını yönetir. Doğru söze ne denir ?:)
Tüm kirli çıkılara şimdiden iyi bayramlar diliyorum.Sevgiler :)

selam şekerler:)
kumbaramdaki paralarımı Euro yaptırdım ok mutlu oldum itiraf etmeliyim ki ilk kez Euro gördüm:) yani elime alıp bizzat dokundum çok duyguu anlardı
sanırım fakirliğim burdan anlaşılabilir:))))))

bu ara içimde inanılmaz alışveriş yapma isteği var kendime zor hakim oluyorum
hatta çoğu zman olamıorum ama ööle böle diil npim alıyorumda ve herşeyi herşeyle uydurmaya çalışıorum marka takıntım yok iyiki ama herşeyi almak istiorum pijama çanta ayakkabı kaban pantolon kazak tişört nerden geldi girdi bu bi anda anlamadım böle krizler geldiği oluyomu sizede ve geldiğinde napıosunuz bana yardım edin ya(((((

çok teşekkür ederim canım saol:)))) sizinkide hayırlı olsun bu ay ilk taksidimizi ödedik inaılmaz mutlu bi andı kira vermemk cidden süper mutlu edici bişey:)

şuan para harcamaman gerekiyor ya ondan o his
geçer merak etme

Kızlar bayramınızı şimdiden kutlamak istedim.
Hepinizin bayramı kutlu olsun. Büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…