- 21 Ağustos 2013
- 256
- 12
onyüzmilyonbaloncuk dünyalık olduktan sonra ne gelene sevinirim ne de gidene üzülürüm
biz de kendi çapımızda şu fani dünyada Cenab-ı Hakk'ın bizlere bekçiliğini yapalım diye verdiklerinin ancak bekçisiyiz
Aynenn öyle bacım ..... biz kışın tutup yazın yiyenlerdenizzzkızlar yaz geldi çoğu birikim konusunda gevşedi sanırım o nedenle birikim bildirimlerini eylül ayının sonunda yapalım
Kizlar bisey soracagim,:)simdi ben bugun acili ezme yapmayi dusunuyorum yarin icin.bu ezmeyi bir gun onceden yapinca tadinda degisme felan olurmu.daha once Hic yapmadigim icin ,emin degilim.denemis olanlardan acele cevap bekliyorum :)
ben alırsam altın kesinkezzz düşüşeee geçerrr... şu sıralar alasım varrrr amaaa almıyorum bacımmmAltın yükselir mi Eylül de sizce :26:
bayanlar
bugün elinde parası olunca hep altın alan bir arkadaşımla beraberdim
param olursa çeyrek cumhuriyet alacağım dedim
bana gram altın al çeyrek cumhuriyet alırken pahalıya satıyorlar bozdururken aynı oluyor dedi
arkadaşın tanıdık kuyumcusu varmış
işçiliği olmayan bilezik alıyormuş
parası yetmezse oldukça üzerini tamamlıyormuş
kızlar bu doğru mu
yani gerçekten cumhuriyet gram altından daha pahalıya mı geliyor
bayanlar
bugün elinde parası olunca hep altın alan bir arkadaşımla beraberdim
param olursa çeyrek cumhuriyet alacağım dedim
bana gram altın al çeyrek cumhuriyet alırken pahalıya satıyorlar bozdururken aynı oluyor dedi
arkadaşın tanıdık kuyumcusu varmış
işçiliği olmayan bilezik alıyormuş
parası yetmezse oldukça üzerini tamamlıyormuş
kızlar bu doğru mu
yani gerçekten cumhuriyet gram altından daha pahalıya mı geliyor
evet aynen öyle
@kernek;
gram altın her zaman daha avantajlıdır. hele ki cumhuriyet'e göre daha da avantajlıdır. hayırlı birikimler
SEVGİLİ BACILARIM ARANIZDA ÖZEL SAĞLIK SİGORTASI YAPTIRANINIZ VARMIDIR_?
özellikle doğum paketi vs. için araştırınca ya belli hastaneleri gösteryor ya daa illa hamile olamk gerektiğini vurguluyor....
ama önceden araştırdığımda en az 1 yıl özel sağlık sigortamı ödemem gerektiğini öğrendim ben zaten devlet memuruyum ne derece yaptırayımmı gereklimiii acil bilgisi olanalr bilgilendirise çok çok sevinirimmmm... :) acil diyince komiğme geldi duyanda hamileyim sanacakkkk ohooooooo nerdeee...
önce plannnnn
birde ben devleteee asla güvenmeyen eşeği sağlammm kazığa bağlayan bir tipimmm sağlık noktasındao bakımaaa ne etsemmm bilemedim
SEVGİLİ BACILARIM ARANIZDA ÖZEL SAĞLIK SİGORTASI YAPTIRANINIZ VARMIDIR_?
özellikle doğum paketi vs. için araştırınca ya belli hastaneleri gösteryor ya daa illa hamile olamk gerektiğini vurguluyor....
ama önceden araştırdığımda en az 1 yıl özel sağlık sigortamı ödemem gerektiğini öğrendim ben zaten devlet memuruyum ne derece yaptırayımmı gereklimiii acil bilgisi olanalr bilgilendirise çok çok sevinirimmmm... :) acil diyince komiğme geldi duyanda hamileyim sanacakkkk ohooooooo nerdeee...
önce plannnnn
birde ben devleteee asla güvenmeyen eşeği sağlammm kazığa bağlayan bir tipimmm sağlık noktasındao bakımaaa ne etsemmm bilemedim
yapmayın yaa
benim hiçbirşeyden haberim yokmuş
böyle saf saf duruyorum
peki kızlar kuyumcudan almak mı yoksa bankada altın hesabında tutmak mı
hangisi daha doğru ve karlı
yapmayın yaa
benim hiçbirşeyden haberim yokmuş
böyle saf saf duruyorum
peki kızlar kuyumcudan almak mı yoksa bankada altın hesabında tutmak mı
hangisi daha doğru ve karlı
internet bankacılığını mı kullanıyorsun yoksa bankaya mı gidiyorsun@kernek;
est. ben de birçok şeyi zaman içerisinde ve çoğunu da bu forumdan öğrendim arkadaşlar sağolsun
ben güven açısından; bankada tutuyorum. hem kuyumcuya git gel olmuyor hem eski tarih vs. gibi farklar yok günlük olarak da takip edebildğim için daha avantajlı. bu arada hesabım akbank'ta ve memnunum. altın fiyatlarını genel olarak diğer bankalara göre uygun olduğunu düşünüyorum ama en avantajlısı diyip yanlış yönlendirme yapmak istemem.
bence bankada tutma çünkü mesela 10 gr altın aldın evde durursa 10 gr durur ama bankada altın düştü diyelim senin 10 gr da olur 9 gr 8 gr ben öyle biliyorum, zaten gr altın küçücük yer kaplıyor saklaması kolay bankayla uğraşma derim
internet bankacılığını mı kullanıyorsun yoksa bankaya mı gidiyorsun
ben bilgisayardan para ile ilgili birşey yapmaya korkuyorum
birde bilgisayarım çok yavaş
çocuklar bir sürü oyun sitelerine vs giriyorlar virüs vardır diye düşünüyorum
bu dediğin sanırım altın için verdiğin paranın değerinin düşmesi ile ilgili yanılıyor muyum
kızlar bende birikim yapmak istiyorum.. taksitlerim var ödemelerim çok fazla.. yinede birikim yapabilirmiyimmm..
bir çok tanıdık memmur arkdş bu şekilde bir yol çizine kendineee bizimkide öle edelim dedi...araştırdık medican hastanesinde sigorta ile 1875tl doğum paketi var ne sigortaydı unuttum öyle bişey... örtmen bir arkşmda bilinçli olaydım bende özel sağlık sigortamı yapardım dedi doğum sonrası bebek içinde dr a her gidişdeee 300-200 para gidiyor o olsaydı gitmeyecekti dedi amaaa sigortada az değil benceee...banada mantık dışı geldi ama güzel yanalrıda var bilemedim...zaten devlet memuru isen ne gerek var ki arkadaşım
özel hastanelerde bir kısmını devlet ödüyor kalanı sen ödüyorsun
evet devlet emekli sandık olayı olsada özelde yahu özel polikliniklerde bir dr randevosu 350 tl testleri hariçç ondan kar mahiyetli soruyorummmm......zaten sigortan var yani cahilliğime ver tatlım bu bahsettiğin özel hastanelerde de yüklü para vermeden hizmet almamız için mi desem zaten özellerede gidebiliyor devlet memurları eee ben anlamadım sen neden sigorta yaptıracaksın zaten varcahil miyim neyim
ayrıcaaa bacımm bankadanda alyon gram altın altın düşsssede çıksada 10 gram aldıysannn yine 10 gramın sabit duruyorrrr....bence bankada tutma çünkü mesela 10 gr altın aldın evde durursa 10 gr durur ama bankada altın düştü diyelim senin 10 gr da olur 9 gr 8 gr ben öyle biliyorum, zaten gr altın küçücük yer kaplıyor saklaması kolay bankayla uğraşma derim
hoş gelmişinnnnn bacımmmmkızlar bende birikim yapmak istiyorum.. taksitlerim var ödemelerim çok fazla.. yinede birikim yapabilirmiyimmm..
@kernek;
hepsini internet bankacılığından yapıyorum.. bankaya hiç gitmedim desem yeridr.. telefonumda da akbank mobil var ordan bakıyorum günlük.. pcden pek girdiğim yok ama girdiğimde işyerinde kişiye özel wifi var ama tabi virüs vs. vardır diyorsan kullanmadan önce güzel bir virüs prog. yüklettir bence.. Allah korusun neler duyuyoruz tv'lerde hackerler falan aman dikkat
@nelson;
merhaba. tabiki de yapılır.. borcunuzu gelir giderinizi bilemiyorum ama günlük 3-5 demeden ya da mesela her ay bir gram dahi alabilirsiniz. borç nedirki ödenir ben ne borçlar ödedim de sonra toparladım birikim bile yaptım üstüne..hayırlı birikimler
bir çok tanıdık memmur arkdş bu şekilde bir yol çizine kendineee bizimkide öle edelim dedi...araştırdık medican hastanesinde sigorta ile 1875tl doğum paketi var ne sigortaydı unuttum öyle bişey... örtmen bir arkşmda bilinçli olaydım bende özel sağlık sigortamı yapardım dedi doğum sonrası bebek içinde dr a her gidişdeee 300-200 para gidiyor o olsaydı gitmeyecekti dedi amaaa sigortada az değil benceee...banada mantık dışı geldi ama güzel yanalrıda var bilemedim...
evet devlet emekli sandık olayı olsada özelde yahu özel polikliniklerde bir dr randevosu 350 tl testleri hariçç ondan kar mahiyetli soruyorummmm......
ayrıcaaa bacımm bankadanda alyon gram altın altın düşsssede çıksada 10 gram aldıysannn yine 10 gramın sabit duruyorrrr....
evdekiyle aynı mantıkkk evdede alsan 10 gramm kalıyorr...
tek önemiii internettte sen onu gram düşünce alıp artınca cart diye satarsınnn ama yok elimde somut bişeym olsun diyosan eve al derim ama hırlısı hırsızııı ne uğraşcannnn....
hoş gelmişinnnnn bacımmmm
hoşbulduk.. artık sizinleyimmm.. umarım az da olsa birikim yapabilirim...peki burada ne kadar birkim yaptığımızmı yazıyoruz.. aylık mı haftalık mı bilgi veriyoruz.. ne yapıyoruzz..
merhaba canım hoş geldin topiğimizin şartları 1. sayfada mevcut.