- 14 Mart 2012
- 5.709
- 3.272
farmasi demiş zaten 1 .sayfa da yazdığnıhoşbulduk.. artık sizinleyimmm.. umarım az da olsa birikim yapabilirim...peki burada ne kadar birkim yaptığımızmı yazıyoruz.. aylık mı haftalık mı bilgi veriyoruz.. ne yapıyoruzz..
zaten zamanla girince eve dair yemeğe dair alışverişe dair ekonomik taktikler konuşmaktayızzz öyleee parayaaa değer vermektesin ben eskiden aman 20 tl de neymiş falan derdim sonra bir baktım o hafife aldığım parayla her ay sonunda 100 tl veya 1 gram altın biriktirmekteyimmm çokda iyi oldu....gerçi şu sıralar yemekteyiz ama olsun;=) bu şekilde konuşunca yazışıncaaa bir aile gibi olduk gittti..
tekrarr hoş geldin aramızaaa
huhuuuuuuuuuuu komşuuuuuuuu neeeeeeeeee %9 aylık faiz oranımıdır.... yıllıksaaa bişey değildeee nedir vadesiii onu anlamadımmmm.... kim ne ye veryorr ciddden anlayamadımm bacım.... bende faiz olayınaaa girmemekteyimmmm takii parasız olduğmuzdan dolayı tirink para çıkaramayınca evi alırkennn bir kredi çektik hanii;( öyleeekızlar faiz hakkında ne düşünüyorsunuz??
aslında karşıyım ama banka teklifleri çok cazip geliyor kulağa hele %9 oranında aylık verenleri duydukça :)