Kirli Çıkılar )))

selam selincim dün ögrendim eslerinize niye ous dediginizi cok güldüm ama:)lahana corbasi bildigin lahana corbasi canim hicde kötü kokmuyodu valla lahanayi severim zaten farmasi ben dua edecektim ama baska topik galiba nasil gelcem bilmiyom kizlar bi aydinlatin beni seyyah icin bende okuyum

neymiş kız bu ous:KK53::KK53::KK53::KK53:
ayıp bişey mi yoksa:26::26:

Seyyah dogum gunun kutlu olsun,diledigin hersey gonlune Gore olsun insallah.
Asu isin ve ataman hayirli olsun.
Selin yazini okurken cok tiksindim ya .o ne bicim ev arkadasiymis oyle akillara zarar.
Ben bu siralar cok stresliyim ,son zamanlarda cogu sey Ters gitmeye basladi.tedaviydi tasinmaydi derken elimizdeki tukendi.simdide fatura ustune fatura geliyor.hep eksideyiz.birde esimin isi sallantida.bugun son gunuydu.Gene gitip konusmus bir ay daha vermisler,bir ay sonra zannetmem ki ,devam calistirsinlar.bende saglik sorunlarim yuzunden isimi birakmak zorunda kaldim,krame biraz daha calisabilseydim ama olmadi maalesef.bu kadar seyin icinde Tek iyi olan sey ,bebegimin bennimle olmasi.herseyin hayirlisi olur insallah....

arkadaşım bazen insanın üzerine her şey üst üste geliyor ama bence bu geçici bir dönemdir
inşallah ikinizin de işleri bir an önce rayına oturur
bu ara da geçmiş olsun arkadaşım ne tedavisi gördün

Seyyah dogum gunun kutlu olsun,diledigin hersey gonlune Gore olsun insallah.
Asu isin ve ataman hayirli olsun.
Selin yazini okurken cok tiksindim ya .o ne bicim ev arkadasiymis oyle akillara zarar.
Ben bu siralar cok stresliyim ,son zamanlarda cogu sey Ters gitmeye basladi.tedaviydi tasinmaydi derken elimizdeki tukendi.simdide fatura ustune fatura geliyor.hep eksideyiz.birde esimin isi sallantida.bugun son gunuydu.Gene gitip konusmus bir ay daha vermisler,bir ay sonra zannetmem ki ,devam calistirsinlar.bende saglik sorunlarim yuzunden isimi birakmak zorunda kaldim,krame biraz daha calisabilseydim ama olmadi maalesef.bu kadar seyin icinde Tek iyi olan sey ,bebegimin bennimle olmasi.herseyin hayirlisi olur insallah....

royemcim bazen hep böyle üst üste geliyor cnm,geçer merak etme,sonra o kara bulutlar birden dağılıyor üstümüzden,Allah rast gtirsin hepimizin işini
tatilin son günleri,bugün annemlere geçicez,yarın da inşallah evimizde oluruz sağ salim

Gunaydin arkadaslar,yarina misafirlerim var.simdiye kadar bir cift,geliriz dedi.diger iki arkadastan biri gelirsem ararim,digeri kocama sorayim bir plani var mi yokmu diye.deyis o deyis SES seda yok:) arkadas dedigime bakmayin,hepsi kuzenim olurlar.biri haric digerleri gelmez galiba.genede bu aksam bir sorayim gelecekler mi diye.
Sizde oylemusiniz bilmiyorum.ben davet ettigim kisinin arkasindan kosmayi sevmiyorum.ay bir haller,bir bilmemler,bir bakarizlar.halbuki ben en gec oteki gun arar soylerim.gelip gelmeyecegimizi.tuhaf insanlar.zaten gelmezlerse birdaha davet etmeyi dusunmuyorum.

Poecim,amin allah herkesin isini rast getirsin insallah.sanada hayirli yolculuklar.sag salim,evine don insallah.
Kernek,sagol.tup bebek tedavisiydi canim.

kızlar yaz geldi çoğu birikim konusunda gevşedi sanırım o nedenle birikim bildirimlerini eylül ayının sonunda yapalım

selamlar hatunlar.
yeni gelenlere merhaba,birikimleriniz hayırlı olsun diyeyim öncelikle.
eskilere de hal hatır sorayım.
bana gelince taşınma işlerim bitti,evimize ve yeni şehrimize alışmaya çalışıyoruz.
hayat her şekilde devam ediyor işte.

Son düzenleme:
Kizlar bisey soracagim,:)simdi ben bugun acili ezme yapmayi dusunuyorum yarin icin.bu ezmeyi bir gun onceden yapinca tadinda degisme felan olurmu.daha once Hic yapmadigim icin ,emin degilim.denemis olanlardan acele cevap bekliyorum :)

Kizlar bisey soracagim,:)simdi ben bugun acili ezme yapmayi dusunuyorum yarin icin.bu ezmeyi bir gun onceden yapinca tadinda degisme felan olurmu.daha once Hic yapmadigim icin ,emin degilim.denemis olanlardan acele cevap bekliyorum :)

@royem;

bir gün sonraya değişme olmaz.. ağırlaşma olur diye düşünme.. Adana'lıyım ben iyi bilirim :KK56:

bunun cevabını net bilen kişinin zaten burada işi olmazdı diye düşünüyorum :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

yatırım yapmak herşeyden önce sabır gerektirir

bugün aldım yarın fırlasın çok zengin olayım hayatta hiç zarar etmeyeyim
yok öyle bir şey :KK34:

Cevabı olsun olmalıı :KK1::KK1::KK1::KK1: inşallah yükselir amin amin amin :KK16:

Son düzenleme:
X