- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
kızlar uzun aradan sonra merhabalar
karanfilce kardeşin ve görümcen nerelere atandı. bizimki yerleşemedi.
arkadaşlar az önce nette banka adı verilmeden bir bankadan şikayet yazısı okudum
bankanın altın alım satımı arasındaki farkının 6tl olduğu
piyasanın çok altına bozmak istediklerini altın hesabını bozamadıklarını
yani madur olduklarını yazıyordu
altın hesabı kullanan arkadaşlar lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız
selammmm,,,, ne zamandır burayı boslamıstım... bı selam vereyım berimm dedımmm... guya calısınca bırıkımde cok olur dıyodrum ama öğle arasında gıttım ayakkabı aldım. amma masumum valla ayakkabı ayagımı vurduyduderımodda ve boynerde harıka ındırımler var bakacak olursanız
iyyim hatta çok iyyim diyebilirim:)))selinnnnnnnnnnnnnnnnnnn ne yapıyorsun nasılsın çınar efendi nasıl ?
kizlar merhaba,nasilsiniz,insallah herkes iyidir.Daha yeni giris yaptim gecmisi okuyamadim.cok sukur netimi acabildim bugun,aslinda kac gun once acardimda klavyem bozuldu,bugun yenisini aldim ve cok sukur interneti actirabildim.ayy netsiz cok kotu yaa :)) ara ara cepten girdim cok acil seylere bakmak icin,o da bayagi yansiyor faturaya.
cok sukur yeni evime yerlesebildim ama daha yapilacak cok islerim var,yap yap bitmiyor cogu giiti azi kaldi cok sukur.Evdi ,tasinmaydi ,ilacti,klinikti derken elimizdeki herseyi tukettik,simdilik cok az bir banka eksimiz var,insallah daha da cikmaz
cikarsada mecbur artik odenmesi lazim,henuz bebege birsey alamadik,onun icin birseyler almaya can atiyorum ama simdilik mumkun degil,insallah bir iki ay sonra ne gerekliyse alabiliriz.
selincim oda fiyatları süpermiş
apart oda anladığım kadarıyla öyle değil mi ?
iyyim hatta çok iyyim diyebilirim:)))
moralim çok düzgün kendimi çok keyifli hissediorum
çınarcıkda yi annesi gibi uykucunun teki oldu çıktı
düzene girmeye başladı bide agu falan demeye başladı yani biraz anlamsız dio ama ben anlıorum arada gülüo
her zman diil ama keyfi yerindeyse beni anlamaya başladıkça daha keyifli vakit geçirioruz
oynamak şarkı sölemek konuşmak daha çok hoşuma gidio
oda keyif alıo
sen napıosun tatil nası geçio:)))))
kuzucuklar kurana geçtilermi ?
royemcim daha 14. haftandaymışsın:))))
bişeler almak için acele etme bende ben almak için 28. haftamı beklemiştim paran olduktan sonra herşeyi 2 gündede halledebilirsin
biraz bekle neler alcanı çok iyi belirle
anneler topiklerindekiler deliler gibi bişeler alırken ben sadece izlemedeydim
sadece ihtiyaçlarımı aldım ve aldığım herşeyide kullandım
hiç kullanmadığım bişey kalmadı ve çevrem pek olmamasına rağmen baya hediye geldi
ilk etapta sadece kullancaklarını lazım olanları al gerisi zmanla oluyo:))))))))))
skaın almadım die üzülme benim çocumun 25. haftaya kadar bir çorabı yoktu yani dünyaya gelse çıplak kalcaktı 25. haftada 2 tişört aldım 28. haftada bebek arabasını 30. haftada park yatağını 32. haftadada kıyafetlerini toptan aldım tabi annemde çok gönderdi ama göndermeseydi onlarıda 32. haftada alcaktım:))))))) daha erken
iyyim hatta çok iyyim diyebilirim:)))
moralim çok düzgün kendimi çok keyifli hissediorum
çınarcıkda yi annesi gibi uykucunun teki oldu çıktı
düzene girmeye başladı bide agu falan demeye başladı yani biraz anlamsız dio ama ben anlıorum arada gülüo
her zman diil ama keyfi yerindeyse beni anlamaya başladıkça daha keyifli vakit geçirioruz
oynamak şarkı sölemek konuşmak daha çok hoşuma gidio
oda keyif alıo
sen napıosun tatil nası geçio:)))))
kuzucuklar kurana geçtilermi ?
royemcim daha 14. haftandaymışsın:))))
bişeler almak için acele etme bende ben almak için 28. haftamı beklemiştim paran olduktan sonra herşeyi 2 gündede halledebilirsin
biraz bekle neler alcanı çok iyi belirle
anneler topiklerindekiler deliler gibi bişeler alırken ben sadece izlemedeydim
sadece ihtiyaçlarımı aldım ve aldığım herşeyide kullandım
hiç kullanmadığım bişey kalmadı ve çevrem pek olmamasına rağmen baya hediye geldi
ilk etapta sadece kullancaklarını lazım olanları al gerisi zmanla oluyo:))))))))))
skaın almadım die üzülme benim çocumun 25. haftaya kadar bir çorabı yoktu yani dünyaya gelse çıplak kalcaktı 25. haftada 2 tişört aldım 28. haftada bebek arabasını 30. haftada park yatağını 32. haftadada kıyafetlerini toptan aldım tabi annemde çok gönderdi ama göndermeseydi onlarıda 32. haftada alcaktım:))))))) daha erken
öncelikle evet ben bir çok bankadan kullanyorum hele halkbankda o mebla cidddi fark eidyor alış atıyorum 85 iken satış80 oluyorrr ama vakıftaaa 85.6 alışsa ,satış85,9 oluyor oderece az fark...arkadaşlar az önce nette banka adı verilmeden bir bankadan şikayet yazısı okudum
bankanın altın alım satımı arasındaki farkının 6tl olduğu
piyasanın çok altına bozmak istediklerini altın hesabını bozamadıklarını
yani madur olduklarını yazıyordu
altın hesabı kullanan arkadaşlar lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız
hayırlı olsun bacım güle güle kullan benimde şöle tergan derimod yapasım varrrr ama para nanaayyyyy ben oturam kışlık hazırlığı yapam az dahaaaselammmm,,,, ne zamandır burayı boslamıstım... bı selam vereyım berimm dedımmm... guya calısınca bırıkımde cok olur dıyodrum ama öğle arasında gıttım ayakkabı aldım. amma masumum valla ayakkabı ayagımı vurduyduderımodda ve boynerde harıka ındırımler var bakacak olursanız
ohhhh maşallah bacımmmm ...herşeyin yolunda olması harikaaa yerimede temizlik yap çınarı kocaman öpüyorum sağlıcakla kalselam çıkılı güzelleri tatilden döndüm dün gecede arkadaşıma gittim kaldım kocayıda fenerin maçına gönderdim oh mis oldu kendime geldim:))))
artık depresyona girme durumum ortadan kalktı diil kırkım ellim atmışım bile çıktı nihahahaha:)))))))
bebişimin uykularınıda düzene soktum
ne zman uyyup uyancanı artık biliorum işlerimi ona göre ayarlayabiliorum:)))
2 günde olsa tatilim o kadar güzel geçtiki
avşa ya gitmek isteyenler için sölim inanılmaz ucuz bi yer
tam bi ucuz tatilci mekanı:)))))
3 kişilik oda 100 tl , 2 kişilik oda 80 tl , tek kişilik oda 60 tl
biz 3 kişilik oda aldık bebiş rahat rahat yatsın die
odanın içinde mutfak var istersen yemek yapabiliosun
şok bim dia da var ordan bişeler alabiliosun
ama biz 2 gün kalcamız için pek yapadık bişe
şöle sölim 2 günde sabah kahvaltı öğle yemeği akşam yemeği , waffel , dondurma vs...100 tl harcamışız:)))))
ama denizi o kadarda güzel diil girilmicek gibi diil ama beklenti yüksek tutulmazsa eh işte:)))))
moralim düzeldi
önce doğum stresi , doğumkdan sonna bebişli hayata alışma süreci , sonna ramazan , sonna memlekette yaşadıklarım ordan oraya koşturma bide eltimin 2.5 yaşındaki çocugu 3. kattan düştü hastanelere git gel iyce yorulmuştum
bu tatil ve dün gece arkadaşıma gitmem beni kendime getirdi
üstümden ölü toprağını attım:)))))
şimdi evi deli gibi temizleyesim var
temizlik benim stresimin son kırıntılarını alıp götürcek
temzilik yapıpda kovadaki o pis suları tuvalte döktükçe benim sinirim stresimde gidio:)))))) nasıl bi psikopatsam:))))))
birikime gelirsek:)))
ııııııı o konu biraz sancılı :)))))) elimden geldiğince tutumlu olmaya çalıştım diyebilirim:)
bu ay memlekete gittik tatile gittik halıları yıkamaya verdim koltuk ve sandalyelerinde yüzünü değiştircemi varsayarsak
batmak üzereyim diyebiliriz:)))
ama genede bişeler yapmaya çalıştım bidahaki ay herşey yerli yerine oturmuş olcak
ama gençken güzelken moralimiz bozuk kafamız dağnıkken azıcık gezmekde hakkımız diilmi:))))
royemmmm huhu sen ne zaman hamile oldunda 14 haftayı geride bıraktın diyesim varrrrr... hey maşallah ne kadar hızlı geçmiş günlerrrr yazdığında hayırlı olsun dediğmi hatırlar gibiyim ama 14 hafta oldumu şaşkınım hey maşallah ..allahım hayırlı evlatlar ede inşallahkizlar merhaba,nasilsiniz,insallah herkes iyidir.Daha yeni giris yaptim gecmisi okuyamadim.cok sukur netimi acabildim bugun,aslinda kac gun once acardimda klavyem bozuldu,bugun yenisini aldim ve cok sukur interneti actirabildim.ayy netsiz cok kotu yaa :)) ara ara cepten girdim cok acil seylere bakmak icin,o da bayagi yansiyor faturaya.
cok sukur yeni evime yerlesebildim ama daha yapilacak cok islerim var,yap yap bitmiyor cogu giiti azi kaldi cok sukur.Evdi ,tasinmaydi ,ilacti,klinikti derken elimizdeki herseyi tukettik,simdilik cok az bir banka eksimiz var,insallah daha da cikmaz
cikarsada mecbur artik odenmesi lazim,henuz bebege birsey alamadik,onun icin birseyler almaya can atiyorum ama simdilik mumkun degil,insallah bir iki ay sonra ne gerekliyse alabiliriz.
dur bakemmmm bu dünyadaaaa birikime mola verdimm bari ötekindeee çalışammmmerhaba kızlar aynı zamanda ahiret için de birikim yapmak adına şu topağı açtım bilginize
http://www.kadinlarkulubu.com/dualarimiz-sizinle/643665-dua-kardesligi.html
sevimlicim ek gıdaya 4. ayda başlanır :)