- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
ya benim canım mangalda köfte istiyor.
tüplü mangalım var, balkonda köfte pişirsem ayıp mı olur konu komşuya :26:
ya benim canım mangalda köfte istiyor.
tüplü mangalım var, balkonda köfte pişirsem ayıp mı olur konu komşuya :26:
1 kg luk dambıllar varsa ok :))çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. çok iyi geldi. hemen bakıcam resimlerine..
canım benim 1 kiloluk dambıllarım var. slim in 6'da da dambıl kullanılıyor. ben genelde oğlanı uyuttuktan sonra başlıyodum. 21:30 gibi. hem tv izledim hem de laptopdan yaptım. düzenli spor yapınca bıraktıktan sonra sanki vücudum sarkamaya başladı. acilen başlıcam. bakalım bu akşam yazarım sana. sağolasın arkadaşım...
ara ara girip yazıorum size:)
hala tık yok bende akşam yürüyüşe gittim aşşa insin diye 45 dakika yürüdüm geldim:)
ara ara bişe gelio ama çok düzensiz:) ve canımı yakmıyor bile:)
yani ben şimdi hiç ara vermeden ki mümkün değil 10 gün 1. leveli, 10 gün 2. yi yapıcam öylemi...youtube daki videolardan yapsam olur di mi...valla seni de yordum ama kusura bakma. şubat başından beri haftada 4 gün düzenli spor yaptım ben evde. 2 haftadır bıraktım. ilk bir hafta hergün 10 km yürüdüm. bir haftadır hiç hareket yok. yeniden başlayayım diye istiyorum. değişik bir şey olsun. bakalım ben başlayayım bu akşam. neler olucak...
ara ara girip yazıorum size:)
hala tık yok bende akşam yürüyüşe gittim aşşa insin diye 45 dakika yürüdüm geldim:)
ara ara bişe gelio ama çok düzensiz:) ve canımı yakmıyor bile:)
ama ben artık sporu bırakmayı düşünmüyorum nasıl sabah kalktığımızda saçımızı taramak dişimizi fırçalamak rutinimizse spor da öyle olmalı
kızlar, yerimiz netleşti... bursa osmangazi :))
yerimiz çok güzelmiş herkes çok güzel şeyler söylüyor ama gel gör ki kiralık evlerin fiyatları uçuyorderli toplu bir eve baksak 750-800 den başlıyor.. akşamdan beri canım sıkıldı.... ama yarım saat kadar önce aldığımız habere göre şansımıza 140 dairelik lojmanı da varmış... ve eşim 22 sene içinde sadece 10 aydır lojmanda olduğu için lojman puanı oldukça yüksek... lojman kurasına katılmayı düşünüyoruz.. yoksa halimiz kirli çıkıdan çok kirli çulsuz olacak :))
lojman kuraları ağustosun sonunu bulur diyor eşim ... ve bir konuda kararsız kaldık... iki aylığına ev tutmak mi mantıklı yoksa eşyaları bir depoya yerleştirmek mi tam kararlaştıramıyoruz... bu konuda tecrübesi olan varsa yardım etsin lütfen ...
Seyyahım ben çok zayıf değilim ki. Ama spor vücudumu şekillendirdi. Selülit belası azıcık azaldı. Az da olsa sıkılaştım. Ana 2 haftadır bıraktım. Güya bu akşam jillian yapacaktım ama yapamadım. Ama sporu bırakmıcam. Göbeğimden kurtulmak gerek. En önemlisi spor yapmak beni mutlu ediyor.
Helinim gözün aydın. Allah yardımcın olsun. Oralar gerçekten çok mu güzel. Hiç gitmedim ben o tarafa.
sıfır beden teyzelerin olsa sen daha hasta olurdun :18:hastasın sen
ayıp papatyaSeyyahım ben çok zayıf değilim ki. Ama spor vücudumu şekillendirdi. Selülit belası azıcık azaldı. Az da olsa sıkılaştım. Ana 2 haftadır bıraktım. Güya bu akşam jillian yapacaktım ama yapamadım. Ama sporu bırakmıcam. Göbeğimden kurtulmak gerek. En önemlisi spor yapmak beni mutlu ediyor.
Helinim gözün aydın. Allah yardımcın olsun. Oralar gerçekten çok mu güzel. Hiç gitmedim ben o tarafa.
kızlar, yerimiz netleşti... bursa osmangazi :))
yerimiz çok güzelmiş herkes çok güzel şeyler söylüyor ama gel gör ki kiralık evlerin fiyatları uçuyorderli toplu bir eve baksak 750-800 den başlıyor.. akşamdan beri canım sıkıldı.... ama yarım saat kadar önce aldığımız habere göre şansımıza 140 dairelik lojmanı da varmış... ve eşim 22 sene içinde sadece 10 aydır lojmanda olduğu için lojman puanı oldukça yüksek... lojman kurasına katılmayı düşünüyoruz.. yoksa halimiz kirli çıkıdan çok kirli çulsuz olacak :))
lojman kuraları ağustosun sonunu bulur diyor eşim ... ve bir konuda kararsız kaldık... iki aylığına ev tutmak mi mantıklı yoksa eşyaları bir depoya yerleştirmek mi tam kararlaştıramıyoruz... bu konuda tecrübesi olan varsa yardım etsin lütfen ...
günaydın arkadaşlarrrr.
öyle hastayım ki anlatamam. heryerim dökülüyor. gözlerim yuvalarından fırlayacak sanki..
ve ben işe gelmek zorundaydım.....
hepsinin fena olduğunu düşünmem lazımdıkız benimkilerin iyi olduğunuda nerden çıkardın. haftaya gidiyorum yanlarına
artık laf sokulmaktan delik deşik olur dönerimnapayım kocamın hatırı vaaar.
eltim bana selam bile vermez biliyonuzmu. yani ben hiiç yokmuşum, görünmezmişim gibi davranır.
neyse defolup gidiyor yurtdışına. bida dönmez umarım...
Ben bugün 3-9 u yapacam
benim leveller biraz daha uzun sürdü çünkü ben salona gittiğim gün evde jillian yapamıyorum gitmediğim zamanlar yapıyorum
mesela bu bitsin jillian ın 6 week 6 pack diye göbek karın yanlara yönelik bir proğramı var ona başlayacağım
bunu yapan her kişide bariz incelme oluyor bende bile oldu
madem merak saldın üstüne git dene
jilyın ın topağına gel orayı takiple gün gün gelişmelerini yaz
öncelikle dambıl edinmelisin sakın benim gibi gaza gelip 2 kg luk alma bana önce iyi geldi sonra baktım çok zorlanıyorum 1 kg luk dambıla geçtim
ben gece 12 de de yaptım 1-2 de de yaptım sabah kalktım 7 de de yaptım çok değil yarım saatini alıyor zamanım olmuyor fırsatım olmuyor diyebileceğin bir bahanen yok. Aç pc den videoyu hem tv izle hem de hareketlerini yap öyle olunca zaman daha hızlı geçiyor.
sirkeci bu dambılı yarım kilo kullansak olur mu1 kg luk dambıllar varsa ok :))
slim in 6 dan jilyın çok daha etkili ben bi de l carnitine başladım spordan sonra atletim sırılsıklam oluyorspor malesf öyle sürekli yapmak gerekiyor ihmale gelmiyor ama ben artık sporu bırakmayı düşünmüyorum nasıl sabah kalktığımızda saçımızı taramak dişimizi fırçalamak rutinimizse spor da öyle olmalı