Kirli Çıkılar )))

ya benim canım mangalda köfte istiyor.
tüplü mangalım var, balkonda köfte pişirsem ayıp mı olur konu komşuya :26:

madem canın istiyor yap tabi ne ayıbı olacak balkonun uygunsa

1 kg luk dambıllar varsa ok :))
slim in 6 dan jilyın çok daha etkili ben bi de l carnitine başladım spordan sonra atletim sırılsıklam oluyor spor malesf öyle sürekli yapmak gerekiyor ihmale gelmiyor ama ben artık sporu bırakmayı düşünmüyorum nasıl sabah kalktığımızda saçımızı taramak dişimizi fırçalamak rutinimizse spor da öyle olmalı

Merhaba hanımlar nasılsınız?
Ben iyiyim çok şükür eşim ve çağan dışardalar bi işleri vardı birazdan gelicekler önce hayvanat bahçesine eğer geç olmazsa mezarlığa gideceğiz onlar gelene kadar ben banyomu yaptım hazırlandım ama acıktım yineee ne oburum yaaa

ara ara girip yazıorum size:)
hala tık yok bende akşam yürüyüşe gittim aşşa insin diye 45 dakika yürüdüm geldim:)
ara ara bişe gelio ama çok düzensiz:) ve canımı yakmıyor bile:)

ara ara girip yazıorum size:)
hala tık yok bende akşam yürüyüşe gittim aşşa insin diye 45 dakika yürüdüm geldim:)
ara ara bişe gelio ama çok düzensiz:) ve canımı yakmıyor bile:)

ben de salı kontrole gitmiştim
dr bol bol yürü de, bebek aşağıyı zorlasın dedi
ben pek yürüyemiyordum
havalar da soğuktu napim
evin koridorunda gidip geliyordum
salı öyle diyince, kardeşimle anlaştık, çarşamba yürüyüşe çıkalım diye
nasip işte, yolumuz hastaneye düştü
doğurdum geldim

selin sen diyon ya bebek indi aşağı, hissediyorum
ben indiğini hissedememiştim
o yüzden ebeler falan 4-5 kişi karnıma yüklendi, doğum yaparken, aşağı ittirdiler bebeği
karnımdaki siyahlık bi ay geçmedi

ama sen şanslısın, galiba çok hareketli olduğun için
inanıyorum, rahat bi doğum geçircen
hadi artık biz de sabırsızlanıyoruz
gerçi yarın son gün dimi?

iyi akşamlar kızlar,
kaç gündür yoğunluktan ve akşam gezmelerinden sadece okumaya zamanım oldu ....
loveli, başın sağolsun canım.. Rabbim ailesine sabır versin....
poe' cum geçmiş olsun...
selincim, Allah bir avazda kurtarsın... burda ekran başında dört gözle bekliyoruz canım...(elimizde çekirdek smiley ı olsaydı fena olmazdı hani )

kızlar , son haftalar ya içim bir tuhaf... bazen biraz daha zamanımız olsa ... buralarda gezemediğimiz o kadar yer var ki... 3 senedir burdayım ama gel gör ki eşimin işinden kaynaklı doğru düzgün bir yere çıkamadık ( bu sene gelen komutan iyiydi aslında ama bu sefer de şartlar uymadı .. ama kararlıyım.. günün birinde turlarla buraya tekrar geleceğim .....

kızlar, yerimiz netleşti... bursa osmangazi :))
yerimiz çok güzelmiş herkes çok güzel şeyler söylüyor ama gel gör ki kiralık evlerin fiyatları uçuyor derli toplu bir eve baksak 750-800 den başlıyor.. akşamdan beri canım sıkıldı.... ama yarım saat kadar önce aldığımız habere göre şansımıza 140 dairelik lojmanı da varmış... ve eşim 22 sene içinde sadece 10 aydır lojmanda olduğu için lojman puanı oldukça yüksek... lojman kurasına katılmayı düşünüyoruz.. yoksa halimiz kirli çıkıdan çok kirli çulsuz olacak :))
lojman kuraları ağustosun sonunu bulur diyor eşim ... ve bir konuda kararsız kaldık... iki aylığına ev tutmak mi mantıklı yoksa eşyaları bir depoya yerleştirmek mi tam kararlaştıramıyoruz... bu konuda tecrübesi olan varsa yardım etsin lütfen ...

bunca spora bi fark oldu mu sende
ama zaten zayıfsın sıkılaşma falan mı oldu

hadi hayırlı olsun bacım
hep geçerim ordan
2 ay için ev mantıksız ama eşyalar depodayken siz nerde kalacaksınız
bi de senin tayin çıktı mı hemen eş durumu falan zorlaştıydı

Seyyahım ben çok zayıf değilim ki. Ama spor vücudumu şekillendirdi. Selülit belası azıcık azaldı. Az da olsa sıkılaştım. Ana 2 haftadır bıraktım. Güya bu akşam jillian yapacaktım ama yapamadım. Ama sporu bırakmıcam. Göbeğimden kurtulmak gerek. En önemlisi spor yapmak beni mutlu ediyor.
Helinim gözün aydın. Allah yardımcın olsun. Oralar gerçekten çok mu güzel. Hiç gitmedim ben o tarafa.

valla sizde bu azim varken verirsiniz inanıyorum
tek aktivitesi mutfakla salon arasında gidip gelmek olan benle kıyaslanınca
kıskandım yahu

sıfır beden teyzelerin olsa sen daha hasta olurdun :18:
ayıp papatya az önce girdim eve ve birazdan başlıyorum jilyına. Sen neden yapamadın????

helin teyzemler de asker onlarda da çoğu arkadaşları lojman kurasına kadar eşyaları depoda tutuyorlar madem eşinin lojman puanı yüksek ve kesin çıakcak bence at depoya o zamana kadar da orduevi vs idare edersin. İki kere taşınma telaşı masrafı daha fazla olur zannımca... Bir de sen tatilde olacaksın ailelerin yanında bile bu süreyi geçiştirebilirsiniz. Ama oturup kabaca bir hesap yapın bakalım ne çıakcak.

günaydın arkadaşlarrrr.
öyle hastayım ki anlatamam. heryerim dökülüyor. gözlerim yuvalarından fırlayacak sanki..
ve ben işe gelmek zorundaydım.....

helincim gözünüz aydın
cnm bence senin eş durumu tayinini bekle derim
için çok rahat etmezse de iki aylığına kiraya çıkarsınız,lazım olan şeyleri açar,kullanırsınız

günaydın arkadaşlarrrr.
öyle hastayım ki anlatamam. heryerim dökülüyor. gözlerim yuvalarından fırlayacak sanki..
ve ben işe gelmek zorundaydım.....

darksea cnm geçmiş olsun
bana da antibiyotik verdi doktor
ama 5 aydır boğazımda bi iltihaplanma var hala geçmedi
en ufak bi şeyde şişiyor
bizim bura ilçe,başka bi büyük şehire gitcez,çok iyi i kulak,burun boğazcı varmış
karneyi verir vermez yarın yola düşcez

selincim güzel haberlerini bekliyoruz cnm
gnaydın kızlar

günaydin günaydin hepinize dark gecmis olsun canim ilik balli limonlu su ic. helinim gözün aydin selinim insallah hayirlisiyla kurtulmustur. asmunikal bencede euro al. sporcu arkadaslar bende 2 aydir spor salonuna gidiyorum 3 santim incelmisim 4 haftada bi ölcüm varda .

günaydın kızlar

pepeti sunny abla sirkeci sizin oular da mı yengeç
benimki de yengeç evet bana çok düşkün evet dibimden ayrılmaz bir dediğimi iki etmez
ama benimki de inatçı yahu
benim baba tarafım inatçıdır hatta yengeler der (soyadımızı kullanıp) inadı var bunlarda diye o kadar fenayız
ama benimki bazen neredeyse benim kadar inatçı oluyor
gerçi yükseleni akrep ondan sanırım

hepsinin fena olduğunu düşünmem lazımdı
gözün aydın
ben hep derim zaten benden uzak Mısır'a sultan olsunlar diye

sirkeci bu dambılı yarım kilo kullansak olur mu
Adana da nerden bulcam bilemedim
su şişesi kullanırım bi de benim bilekler ince kollar güçsüz 1 kilo ağır gelir gibi geldi
bu arada ben hala başlayamadım
jillian topiğini okuyorum şimdi sizi de görünce gaza geldim
akşama ben de başlayayım nasıl olsa bu hafta sonu buradayım

bi de sen beni azarlasana yarın dün yattım yapmadım dersem
söz alınmam

multijet sen iste ben sopamı alır başına çöreklenirim her gün yeter ki başlamak iste :)))
dambılda 1 kg öneriliyor hatta 1.5 ama bence 1 de iyi. Herhangi bir spor mağazasında bulabilirsin; bazıları limonata şişeri oluyor ya 1 lt lik onları doldurup kullanıyorlarmış geçici olarak.

Herkse günaydın bu arada

günaydın kızlar:
valla sirkeci başlayamadım neden bilmiyorum. eşim salonda tv başındaydı. elin de laptopla. oğlum da oturma odasında. bir düşündüm bana hem laptop lazım hem tv. çünkü merhameti izliyordum. mutfaktaki tv nin başına geçsem oda mutfak ve spor olmadı ben canım. bir de yeni birşey ya tırsdım sankim biraz...
yarın akşam da kızkardeşime gideceğim. otobüste olacağım vs. orada mı başlasam dedim. sizin oralara geliyorum... ama söz yapıcam ben bu jillianı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…